Feedback Temă de discuții - Event - Domeniu periculos 2025

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ICHIGO, 15 Iun 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Revin.
    Acelasi jucator si la ora 21 ora Romaniei a reusit sa dea ultima lovitura.
    La ce recompense te referi? Poti juca pe Flash si sa iei recompensele pe Unity. doar ca pe flash este mare lag iar pe Unity este imposibil de jucat ala nu se poate numi lag pe Unity este BLOCAJ.

2. cum sa le iau daca eu nu joc pe unity?daca te bagi sa joci pe unity nu mai poti reveni pe flash din cate stiu eu

3. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Salut,

Informația menționată nu este corectă. Contul tău funcționează pe ambele platforme – atât Unity, cât și Flash – fără nicio restricție. Nu există nicio limitare care să te împiedice să revii la versiunea Flash după ce ai jucat pe Unity.

motanu_1990 apreciază asta.
  4. Da e foarte neplacut sa vezi cum doar un jucator reuseste sa ia '' spuma'' . Si la astrala e mereu in top 3 si la alte eventuri unde te uiti in clasamente dai de el . ''Bafta'' lui si nu a noastra .

5. Nici eu nu ma joc pe unity dar intru sa revendic recompesele de event si intru sa fac si poarta noua din x-1 .
    Poti sa intri pe ambele versiuni daca ai resurse sa instalezi ultima versiune unity si sa nu stergi instalul de la versiunea flash . Poti sa treci cand vrei pe oricere varianta fara probleme daca ai resurse . Bafta .

6. nu am gasit nicaieri de cate ori poti face modulele ZPVE damage,shd,etc?la mine la asamblare imi zice ca am atins limita maxima de creare acest plan sau ca planul poate fi folosit o singura data.mentionez ca am 13000 de fragment infiltrator.

7. 21enforcer

21enforcer User

8. nu prea este normal.este event dai resurse ,este instabil deci lasa sa fac cate pot pana imi cade de ce vreau
    .dupa event resursele le pierzi si..........

9. 21enforcer

21enforcer User

nuuu. asta nu e jocul ala generos. chiar si la module . 2 maxim 3 nici nu stiu la ce dar nu sa farmam asa cv. poti face cate module vrei la protegiti daca te descurci in rest e minim

10. FlashY

FlashY User

Recompensele primite de la event in mesaje, sectiunea meniu, acolo unde se duc si informarile de la licitatie, apar goale. Banuiesc ca trebuie sa fie recompense...alta teapa marca BUGPOINT :)

Update : Domnii admini, pe Ridicari ban in chat de ce nu se mai raspunde de luni de zile ?

Update 2 : O sa scriu aici fiindca pe alte discutii vad ca nu au mai raspuns adminii de secole.

Cum ar trebui sa finalizam obiectivele, daca :

1. NU SE SCRIE nicaieri cum sa distrugem un DRADFYRE GUARDIAN
    2. De fiecare daca un anume jucator, mentionat si mai sus da mereu ultima lovitura bossului. Ne luati de prosti ?!..
    3. Nu pot efectiv sa construiesc portile galactice, se blocheaza dupa 3-4 spin-uri si trebuie sa dau mereu refresh, bai nu e normal asa ceva... nimic, dar ABSOLUT NIMIC din jocul asta nu e lipsit de probleme, nu am vazut asa ceva nicaieri.

In schimb, ofertele se incarca imediat, doar doar dai cu cardul vreo suta de euro, penibililor.

Am foarte multe de zis, insa din pacate nimeni nu ne baga in seama, in continuare suntem luati de prosti

Modificat ultima dată: 28 Iun 2025 la 10:45
    BROSCOIUL și motanu_1990 apreciază asta.