Feedback Temă de discuții - Event - Domeniu periculos 2025

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ICHIGO, 15 Iun 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Salutare piloți,
    În acestă temă așteptăm feedback-ul vostru în ceea ce privește eventul
    Domeniu periculos 2025 (Treacherous Domain 2025) aflat în desfășurare

Vă rugăm să evitați off topic-ul și să încercați să fiți obiectivi.
    Orientativ, încercați să acoperiți aspecte precum dificultate, aspecte tehnice, recompense, structura eventului, perioada de desfășurare și orice alt aspect mai considerați relevant.
    Pentru o citire și înțelegere ușoară vă puteți structura feedback-ul cam așa:

1. Aspecte pozitive
    2. Aspecte negative
    3. Sugestii de îmbunătățire / schimbări

Mulțumim!
    Echipa voastră Darkorbit

2. blondu000

blondu000 User

Unde sunt navele de event?

3. rattyionut

rattyionut User

harta are foarte multe bouguri? intri si stai degeaba acolo.

4. MARWEL

MARWEL User

Bun ! Am reusit sa intru asta seara de la ora 23.00. Pff...ce este asta ??? Bataie de joc ! Tot serverul gramada, REZULTA LAG !!...pe alea mici nu le vad ! Vin la ala mare ...nici macar nu stiu pe ce pun click !! Conexiune de la RDS, 1 gb...pc, Ryzen 7, 32 ram, 8 gb ram video...Heyyy ! Multi jucator!!....NU apuci sa prinzi nave de event !! ...La boss....ZERO BARAT ! Pun click la nimereala ! LAG imens!! > drumul este bun, directia este buna, chestie de timp pana sunteti out!!

Modificat ultima dată de către moderator: 16 Iun 2025 la 22:46
    BROSCOIUL apreciază asta.
  5. S-a rezolvat cu eventul?

6. __aqua~__

__aqua~__ User

Aparent nu sa rezolvat nimic asteptam alta actualizare .

-Anunaky- apreciază asta.
  7. rattyionut

rattyionut User

actualizarea promisa nu merge deloc

8. Am instalat actualizarea si nu mi se mai incarca scutul pe orice nava daca primesc daune si pierd scutul nu se mai reface , doar HP se reface , scutul blocat .

9. Inca o data va demonstrati incompetenta.
    Pacat ca se plictisesc jucatorii a doua zi cand nu apare World Boss. RUSINICAAA

10. Cum au fost remediate erorile domnule ? Cand ieri si azi nu a aparut boss-ul. De unde stiti ca nu s-a contorizat la Permisul de Bătălie?

WIΖΛΓΔ și -Anunaky- apreciază asta.
  11. Stai linistit ca UNITY e varza. Intra pe Flash daca vrei sa joci cat de cat.
    Eu pe UNITY nu am putut sa pun click pe un npc pur si simplu l-a omorat petu. anumite npc-uri nu se click-uiesc

Modificat ultima dată: 17 Iun 2025 la 18:54
    ...mo... și -Anunaky- apreciază asta.
  12. -edos78-

-edos78- User

DO NU MEREGE JOCUL E PRAFFFFFFFFFFFFFFFF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...mo... și -Anunaky- apreciază asta.
  13. _MR.X_

_MR.X_ User

Am trecut pe unity si e praf, am revenit pe flash si acum nu mai pot juca deloc: nava nu se repara desi robotelul e vizibil, nu se incarca scutul pe a doua configuratie, nu se pot modifica configuratiile navei, lansatorul nu functioneaza, etc. problema e valabila si pentru unity si pentru flash...cred ca e timpul pentru o pauza mai indelungata , sau definitiva...ceva ,,pute,, pe aici si nimeni nu simte nimic...Spor la joc tuturor.

...mo... apreciază asta.
  14. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

1. clientul unity nu memorează datele de logare. dar bp ne obligă să jucăm pe unity.
    2. fereastra de joc nu poate fi minimizată (se deschide full) și nici nu poate fi mutată de pe un monitor pe altul (asta pentru cei care au instalate două monitoare). dar bp ne obligă să jucăm pe unity.
    3. nu există un link de accesare al forumului (sau eu nu l-am găsit încă). dar bp ne obligă să jucăm pe unity.
    4. nu există informații elementare despre noua platformă de joc și despre noile modificări introduse de bp în joc. dar bp ne obligă să jucăm pe unity.

_ΞNOLΛ-GΛY_, ...mo... și -*AIRFORCE*- apreciază asta.
  15. rattyionut

rattyionut User

inca jocul asta nu merge si degeaba scriem pe forum ca nimeni nu ne baga in seama

...mo... apreciază asta.
  16. Eventul este cea mai mare dezamagire din istoria eventurilor!!!
    Merge prost si asta cand merge,acum la 20.00 am intrat degeaba si sunt convins ca nu am fost singurul,asta dupa nenumarate actualizari si remedieri si...lista e lunga,su zic sa incercati cu alta echipa tehnica si eventual cu servere corespunzatoare.
    Sunteti varza!!!!

BROSCOIUL, Ragnaros, ...mo... şi o altă persoană apreciază asta.
  17. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

anunțurile astea sunt doar de formă ele de fap sunt menite să asigure jucătorii că se înceară ceva. în realitate acest event este ceea ce bp a urmărit ani de zile (și acum i-a ieșit) ceea ce se urmărește cu simulacrul ăsta de event este drenarea jucătorilor de resurse, timp și nervi făra a obtine în schimb nimic semnificativ. participarea la event nu aduce jucătorilor nici onoare nici experiență (lucru nemaiîntîlnit pînă acum)

**»Ħ€®ÇЦŁ€Ŝ«** și ...mo... apreciază asta.
  18. Nu cred ca pot fi realizate obiectivele Permisului de batalie care necesita distrugerea Dreadfyre Guardian si Dreadfyre Fortress, deoarece am intrat de cateva ori in portal si de fiecare data nu s-au putut distruge, nu le scade HP . Este normal acest lucru?
    Primesc pe maill mesaje goale de la DarkOrbit ( pana acum am 9). Este normal acest lucru?
    In poarta de eveniment foarte mare lag, asta pe flash, de UNYTI nu se poate vorbi, acolo este imposibil sa intri. Este normal acest lucru?

...mo... și BROSCOIUL apreciază asta.
  19. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

asta nu mai este un joc !! este doar un bazar !!! cumparam ceva virtual pe bani reali, ar trebui sa platim si noi cu bani virtuali

...mo... apreciază asta.
  20. cum deschizi jocul sau sari portalul vezi doar ofertele BP :)))) bazar in toata regula :))