Feedback Temă de discuții - Darkorbit prezintă Sezonul 3 al Permisului de Sezon (Season Pass)!

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Hyperionᅟ, 31 Oct 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. BUG:
    Obiectivele Permisului de Sezon pot fi completate in Refractii.
    Deindata completate, punctele scor nu sunt acordate.

2. Nume: UgurM
    RANG PILOT: Căpitan
    POZIŢIA ÎN CLASAMENT: 1.330
    NIVEL JUCĂTOR: 23
    COMPANIE: EIC
    TIMP JUCAT: 2,024 ore
    ACHIEVEMENT-URI: 113
    PUNCTE DE CERCETARE ACORDATE: 42

Hai sa vad acum care dintre admini ma minte acum ca asta de sus nu are program tip bot bagat, hai sa vad care dintre admini imi spune iar ca in 3 luni de zile poti sa ajungi la lvl 23 si ai 2000+ ore jucate fara program tip bot, a licitat pentru citadel peste 11 miliarde credite, hai sa vad care dintre admini are curaj sau tupeu sa zica ca asta joaca normal si corect, ca noi doar daca mentionam ca unu are bot pe chat global ne luam ban pentru sute de ani, ca va ofensati voi adminii face-a-ras pipilica pe voi

Veneficus apreciază asta.
  3. Fr!Ng3_|)!v!$!0N

Acesta e părerea mea:Curat murdar, Coane Fănică!

Preambul:
    Tipătescu: Ruşine pentru oraşul nostru să tremure în faţa unui om!... Ruşine pentru guvernul vitreg, care dă unul din cele mai frumoase judeţe ale României pradă în ghearele unui vampir!...Eu vampir, 'ai?... Caraghioz!
    Pristanda: Curat caraghioz!... Pardon, să iertaţi, coane Fănică, că întreb: bampir... ce-i aia, bampir?
    Tipătescu: Unul... unul care suge sângele poporului... Eu sug sângele poporului!...
    Pristanda: Dumneata sugi sângele poporului!... Aoleu!
    Tipătescu: Mişel!
    Pristanda: Curat mişel!
    Tipătescu: Murdar!
    Pristanda: Curat murdar!
    Motto: ,,Omenirea nu va scapa niciodată de necazuri până când iubitorii înţelepciunii nu vor ajunge la frâiele puterii politice, sau până când deţinătorii puterii nu vor deveni iubitori ai înţelepciunii”. ( Aristotel ,,,,
    despre(,,eu,,)mine
    ..
    STATISTICI JUCĂTOR
    RANG PILOT:
    Locotenent-şef
    POZIŢIA ÎN CLASAMENT: 1.349
    NIVEL JUCĂTOR: 22
    COMPANIE: EIC
    TIMP JUCAT: 10,724 ore
    ACHIEVEMENT-URI: 155
    PUNCTE DE CERCETARE ACORDATE: 42
    respect,all