Feedback Temă de discuții - Cupa spațială 2022 & Clasament Black Light

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Hyperionᅟ, 16 Noi 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Hyperionᅟ

  Hyperionᅟ S-Moderator Team Darkorbit

  Salutare piloți,

  În acestă temă echipa de dezvoltare a jocului așteaptă feedback-ul vostru în ceea ce privește evenimentul ''
  Cupa Spațială 2022''. Vă rugăm să evitați off topic-ul și să încercați să fiți obiectivi. Orientativ, încercați să acoperiți aspectele de mai jos:
  • Ce vă place la acest event?
  • Ce nu vă place la acest event?
  • Ce ar trebui schimbat/modificat?
  • Ce îmbunătățiri ați aduce eventului?
  • Eventul este prea greu? Prea ușor?
  • Recompensele sunt satisfăcătoare?
  Încercați să vă argumentați răspunsurile.
  Vă mulțumim și vă dorim distracție plăcută!
   
  Modificat ultima dată: 16 Noi 2022
 2. _basty13_

  _basty13_ User

  nici nu a inceput bine eventul si baieti destepti au dat drumul la programe ,auto clicul,
  trenuletul la putere
  globala 5
   
 3. feedback-ul meu este sa va ia dracu cu DO vostru de la moderatori pana la patron . Nu va e ma rusine sa bagati event si sa nu putem participa din cauza voastra Admini si moderatori care tineti in brate pe cei cu trenulete si programe de tintire .Sa nu va aud ca este OFF topic ca este direct la subiect . Conturile cu trenulet sunt ale voastre si ale acolitilor vostrii. Vorba colegului nici nu a inceput bine si deja ati intrat cu trenulete si auto click.
  In primul rand pe voi astia de moderati forumul ca nu faceti nimic util pentru cei care joaca cinstit.
  Cand o sa avem si noi acces la event putem sa va dam un raspuns
   
  -*AIRFORCE*-, FullElite și nony80 apreciază asta.
 4. minunat event.... doar automatii participa. cel mai neplacut este ca le dati voi. mult laudatul script isi va face treaba vreodata???

  un eveniment de toata jena.
   
  **»Ħ€®ÇЦŁ€Ŝ«** și FullElite apreciază asta.
 5. Special

  Special User

  Event dedicat celor cu programe.. Asta este feedback-ul....cum credeti ca pot participa alti jucatori cand dai de trenulete in fata carora nu ai nicio sansa? cum intri pe 44 deja te ia cu auto, dupa care inevitabil in acelasi timp mai trag 5-6 nave ghidate de prima...multi jucatori trimit suport referitor la aceste programe iar BP ignora complet acest lucru. Treaba cu analizam , verificam, vom lua masuri..e deja expirata. Intrati pe orice harta si veti vedea minim 75% din nave pe automat. Cate verificari va mai trebuie ca sa puteti face ceva cu acesti robotei?
   
  -*AIRFORCE*-, FullElite și Peacemaker97 apreciază asta.
 6. _basty13_

  _basty13_ User

  Hyperionᅟ
  ce spuneti domnule ?
  vrem si noi un raspuns?
   
  FullElite apreciază asta.
 7. Fix acum pe 4-4 pe EG1 cei din S-L cu trenulețu ! Păi cum sa stau pe 4-4 dacă ăștia din S-L sunt mai presus de regulament ?
   
  FullElite apreciază asta.
 8. Hyperionᅟ

  Hyperionᅟ S-Moderator Team Darkorbit

  Mulțumesc pentru feedback-urile voastre. Am transmis mai departe cele spuse de către voi echipei tehnice. Din nefericire, nici eu, nici ceilalți membrii ai acestei comunități nu avem cum să schimbăm situația decât să transmitem mai departe problemele cu care vă confruntați.
  Ne cerem scuze pentru aceste situații, iar la fel ca și voi, si noi așteptăm să se rezolve aceste situații astfel încât să primim cât mai multe feedback-uri pozitive din partea voastră.
   
 9. Domnule Hyperioane in perioada cand exista BLACK EMPEROR admini si moderatorii mai faceau cate ceva . La sesizari intrau pe joc si urmareau jocul , in cateva zile cele relatate erau rezolvate se banau conturi .
  In ziua de azi gura lumii vorbeste ca dvs. admini si moderatori aveti conturi de joc pe diferite servere si ca folositi aceste programe , ca atare cum sa va banati intre voi ?
  Pentru a ne demonstra ca ultima parte a acestui mesaj nu este adevarat , intrati Dvs. pe hartile de joc cu navele de Admin si faceti video si SS la acele trenulete si aia sa trimiteti la tehnic sau unde trebuie trimis , nu feedback-urile noastre ca aste sunt frectie la picior de lemn. Noua nu ni se ia in considerare SS si Video facute .
   
  Modificat ultima dată: 19 Noi 2022
  FRUMUSICA, styv86 și FullElite apreciază asta.
 10. Xmen99

  Xmen99 User

  acum sa intrati in 44 pe globala 5 sunt un grup de 6 sau 7 nave care sunt pe trenulet 1 goliat plus si restul citadel plus sunt tare curios daca un cont admin poate sa le bubuie
   
  FullElite apreciază asta.
 11. haideti sa va explic un pic cum sta treaba si cu trenuletele:coordonatorul grupului nu poate risca sa fie banat ptr pushing, deci, daca el bubuie o nava de mai mult de 10 ori, se retrage ,pleaca din acea harta.citadelul din grup atrage tinta pe el, in timp ce altii te vor distruge.daca esti din aceeasi companie, te poate lua pe minus, astfel , nava lui ajunge pe minus.ca acele trenulete sunt manevrate de admini de pe alte servere, nu este exclus, altfel, cine si ar permite sa intretina 4, 5 nave premium permanent.eu procedez asa cum v am explicat, ma las bubuit de 10, 15 ori, apoi , trenuletul pleaca din harta , pe motiv de pushing.eu le bubui navele , apoi, cat vreau, fara teama de pushing, si le am spus pe sleau , ca vreau sa mi fie banat contul, dar nu reusesc, am pus chiar si un log cu numarul de kiluri unui singur bot user, si mi a fost stearsa de catre un admin .asadar,o sa continui sa le bubuii botii, pana ma plictisesc, sau pana il fac sa se deconecteze.asta pe EG 2.eu nu am investit si nu investesc in prostie,intelegeti voi ce vreti.
   
  Ancuța-Georgiana și FullElite apreciază asta.
 12. FullElite

  FullElite User

  adica te doare undeva ca iti baneaza contul,asta stiu ,ești un jucator cinstit care joaca de multi ani pe EG2,si ptr ca ai bubuit boti ți sa mai banat odata contul pe motiv de pushing ptr ca ai fost raportat de catre un butulica cu pile nemultumit,tot respectul ptr tine,daca toti ar intelege si ar face exact ca tine atunci poate stafful acestui joc ar lua masuri impotriva acestor codați,sau piloși, numeste-i cum vrei.
   
  _basty13_ apreciază asta.
 13. FullElite

  FullElite User

  din pacate playerilor le este frică de pushing,(le este frica că le vor inchide conturile de joc,:p:p:p:D:D:D:D parca le ia permisu de conducere sau casa in care locuiesc:D:D:D:D:D:D)si nu fac ceia ce faci tu, spor la bubuit butulicii
   
  FRUMUSICA apreciază asta.
 14. Feedback-ul meu este : OPRITI TRENULETURILE !
   
 15. _basty13_

  _basty13_ User

  de acord si eu
   
  FRUMUSICA și FullElite apreciază asta.
 16. Ragnaros

  Ragnaros User

  de ce s au resetat minutele din 4-4, dupa restartul de sync?avem un admin, sa ne lamureasca?
   
  FRUMUSICA apreciază asta.
 17. La mine merg normal contorii
   
 18. OMG..pe bune..mi se pare de-a dreptul ridicol sa se ceara si feedback de la event(uri) unde de fapt cei corecti (fara ajutoare suplimentare) nu pot sa faca mai nimic...serios, de fapt a cui parere o asteptati a celor cinstiti sau a celor cu ajutatoare?
  Mda..sigur cei cu programe nu se vor plinge , dar noi cei ce jucam corect ce avantaje avem pe linga promisiuni neconcretizate de ani de zile?
   
  Dr.dr0g, FRUMUSICA și FullElite apreciază asta.
  • Ce vă place la acest event?
  • este un evenimet de actiune pvp , misiuni usoare ,

  • Ce nu vă place la acest event?
  • faptul ca nu poti juca la evenimet datorita trenuletelor
  • lagul foarte mare care a aparut o data cu introducerea evenimetului

  • Ce ar trebui schimbat/modificat?
  • incercarea pe vitor sa stopati atat trenuletu cat si buti care stau la cules
  • sa nu se mai bage evenimeturi simultan incat ingreuneaza tot mai mult functionarea jocului

  • Ce îmbunătățiri ați aduce eventului?
  • crearea unu robot de tip scrypt de genul celui din UBA pe parcusul evenimetului sa ruleze pe hartile pvp incat sa pata fi depisati trisori si penalizati
  • prezenta pe hati a adminilor pe parcusu evenimetelor incat sa poata intelege ce se intampla in realitate cu jocul
  • incercarea personalizari misiunilor cat mai mult posibil cu tematica evenimetului si tot o data diversificarea lor

  • Eventul este prea greu? Prea ușor?
  • tinand cont de situatia scapata de sub control cu programele daca nu ai o nava full elit evenimetul este foarte greu imcat nu poti sta pe harta4-4
  • daca nu am avea aceste probleme cu trenuletele consider ca evenimetu este foarte usor

  • Recompensele sunt satisfăcătoare?
  • ma asteptam ca recompesele atat la misunile de evenimet cat si la permisu de batalie sa fie bazate pe tema evenimetului adica sa aiba in recompese in cea mai mare parte munisie si ecipamet , etc. de evenimet
  • adica in ultima vreme si la permis sunt cam tot aceleasi recompense tot aceleasi obiective nu sa schimbat aproape de loc de cand sa adoptat acest tip de misiuni
   
  FRUMUSICA și styv86 apreciază asta.
 19. FRUMUSICA

  FRUMUSICA User

   

Distribuie pagina asta