Feedback Temă de discuții - Conflict galactic

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de -pianoman-, 13 Aug 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Darkorbit

  Salutare piloți,

  În acestă temă echipa de dezvoltare a jocului așteaptă feedback-ul vostru în ceea ce privește eventul în desfășurare, ''Conflict galactic''. Vă rugăm să evitați off topic-ul și să încercați să fiți obiectivi. Orientativ, încercați să acoperiți aspectele de mai jos:

  • Ce vă place la acest event?
  • Ce nu vă place la acest event?
  • Ce ar trebui schimbat/modificat?
  • Ce îmbunătățiri ați aduce eventului?
  • Eventul este prea greu? Prea ușor?
  • Recompensele sunt satisfăcătoare?

  Încercați să vă argumentați răspunsurile.
  Vă mulțumim și vă dorim distracție plăcută!

  P.S. În urma feedbackului comunității, obținut pe durata perioadei de testare, au fost realizate următoarele modificări:

  • Disruptor / dezorientare scut => abilitatea a fost adaptată astfel încât să nu îndepărteze întregul scutul actual al inamicilor precum și un cooldown mult mai larg; cu toate acestea, durata abilității a fost extinsă ușor, astfel încât jucătorii să poată totuși folosi abilitate cât mai eficient.
  • Permis de bătălie => am adăugat câteva obiective noi, mai dificile. Aceste obiective vor oferi recompense mult mai mari. Unele dintre recompensele existente vor primi și o ușoară creștere.
  • Designul drone Hermes => va oferi HP cu 2% mai mare pe design echipat, în loc de 0,5%. Hermes va prezenta „literele dronelor” (de exemplu, AIZIIIII) ca fiind verde.

  Salutări din partea,
  Echipei voastre Darkorbit
   
  INVICTUS, Bismut și styv86 apreciază asta.
 2. _basty13_

  _basty13_ User

  este vreu admin acum on?
   
  omul.negru apreciază asta.
 3. ca ati mai scos si automatii pe harti ( la butoane)
  Lagul infernal ( e la promotie sau asa trebuie sa se desfasoare eventul?)
  per total... alt event dedicat celor care nu joaca corec. :mad::oops::oops::oops:
   
 4. Teddy♥

  Teddy♥ User

  Cum se calculeaza clasamentul pentru distrugeri, de ce uneori pierd puncte cand distrug pe cineva, si de ce uneori cand mor nu pierd puncte la clasamentul pentru reputatie, chiar daca cel care ma distrus avea aproape aceleasi puncte ca si mine
   
 5. Biciclisti putini sau deloc..in schimb...cu programul rabla se pare ca dai bicicleta si primesti ochelarii..
  De fapt tot o protectie pt biciclisti--daca au 0 puncte sub nava ii mai distrugi?
  Lagul la fel de infect ca si jocul-sari portalul si esti distrus la mijlocul hartii..si pt ca am fost distrus am primit recompensa 20 scrap?doar grotesc si scarbos puteti nascoci?
   
 6. omul.negru

  omul.negru User

  chiar daca este nu o sa-ti raspunda ca sunt ocupati cu eventul :)) si ce raspuns astepti tu dela ei ? decat sa baneze alteva nu stiu ;(
   
  *^*NEMESIS*^*RO*^*! și Veneficus apreciază asta.
 7. _basty13_

  _basty13_ User

  am observat am batut un colonel cu 2 stele si nu mia dat nici un 1 punct macar
  daca am prins un but lam bubuit mia dat 35 de puncte sa reparat pe loc il bubui iar dar nu mai primesc puncte
  de ce ? nu tot nava ii ?
   
 8. Nu ai citit?
  Nu conteaza gradul navei ci diferenta de puncte .
  Daca diferenta intre tine si cel bubuit e mica primesti mult , daca e mare sau f. mare nu primesti mai nimic .
   
 9. styv86

  styv86 User

  Tot ce mă nemulțumește sunt jucătorii care folosesc fel și fel de progrămele pentru bătaie ! Cum să fac puncte când unul din clanu @TR de pe EG trage după mine de la portal și eu fiind la jumătatea hărții :mad: Acum să nu aud vechile basme cu PC-ul , lagul și alte bazaconii ! Da faceți domnilor de la DO ceva cu acești jucători . Toți programații se folosesc de fiecare event și noi ăștia care vrem să ne bucurăm de joc nu putem din cauza ăstora care nu știu să folosească creierul să joace cinstit ! La fiecare event aceiași situație cu acești jucători din clanurile din top ...:mad: Consum muniție , aplificatoare , emp , scuturi instante , sepromul , pentru ce ? Le consum degeaba în fața acestor jucători din clanurile din top ! Nu este greu să fie verificați , scoateți adminii pe hărți să observe și ei pe acești jucători care nu știu decât să trișeze . Joc de atât timp acest joc și știu să fac diferența dintre un jucător cinstit și unul cu program ! Un event pentru trișori :mad:
   
 10. Tu chiar ai tupeul de a-i deranja pe domnii admini ai acestui joc minunat și corect, dezvoltatori sau alți membrii ai echipei BP ? =))) Eu nu am văzut un admin pe hartă niciodată de când joc acest joc și nici nu cred că am să văd vreodată, sau să văd vreun membru din echipa de dezvoltare a jocului sau pe cineva din conducerea acestui joc pe hărți...ei sunt ocupați să creeze design-uri inutile, nave noi (inutile și ele), event-uri dedicate unei singure categorii de jucători, și alte lucruri inutile pe acest joc, nu au timp să iasă pe hărți...și să nu mai amintesc de ''soft-ul'' performant de detectare și banare a trișorilor de care ni se spune mereu când anunțăm suportul despre trișori...=))))
   
  Modificat ultima dată: 15 Aug 2019
 11. Veneficus

  Veneficus User

  am... tot incercat... sa gasesc ceva... insa, NIMIC!
  nu imi place ca acest event e inca un event cu dedicatie pentru trisorii din acest joc!
  trisori care au toate resursele necesare (obtinute "ilegal" cu aceptul BP) pentru a beneficia de toate recompensele acestui event.
  principala modificare ar fi eliminarea posibilitatii trisorilor de a participa la acest event (stie foarte bine BP care sunt acestia), nu avantajarea acestora cu introducerea de taxe pentru participare, taxe care pentru ei nu inseamna nimic in comparatie cu un jucator corect pentru care aceste taxe inseamna timp/bani/investitii.
  daca BP se asteapta ca un jucator corect sa investeasca in acest event/joc pentru a fi in rand cu trisorii, se inseala.
  reputatie castigata si de pe urma distrugerii NPC-urilor... asa nu ajungeau trisorii la 0, sa nu mai merite sa ii distrugi, chiar cu riscul sa fii penalizat pentru "pusing"...(observ ca se poarta in avantul BP de a proteja trisorii)...
  prea usor pentru "trisori"...
  la întrebarea asta probabil va vor raspunde trisorii dupa ce le vor primi.
  cred ca am argumentat suficient... insa ma intreb oare BP când va binevoi sa adopte acelasi comportament civilizat si reciproc respectuos sa-mi raspunda la intrebarile adresate (si nu doar mie) in cadrul acestei teme?
   
  Modificat ultima dată: 17 Aug 2019
 12. lohas

  lohas User

  eventul asta este doar perntru cei mari si cei mici nu ai voie la spaceball. clanul [ЯΞKT] ne interzice pe toate hastile din gl int11
   
 13. Chiar eram curios dacă vor fi banați cei care fac pushing pt a obține puncte pt event și, spre surprinderea mea, am văzut că astăzi a fost banat un jucător italian pe care l-am surprins făcând pushing acum câteva zile pe 2-8 cu contul lui mic, în văzul tuturor, chiar lângă bază (penibil pt 2019, știu:)) ) și pe care l-am raportat mai departe suportului (și suportului român, dar și celui englez), deci se poate (cu greu, dar văd că este posibil), poate vor începe să se mai ''miște'' lucrurile și pe jocul ăsta. :rolleyes:
   
 14. nu cred ca ei fac eventul,wareda are 600pct iar io 1700:)
   
 15. styv86

  styv86 User

  Eu nu mai înțeleg câte nave trebuie să bat pentru a primii niște puncte ? Pe mine mă prinde un inamic și direct pierd 12 puncte :mad: Cum este posibil oameni buni ? :oops:
   
 16. _basty13_

  _basty13_ User

  romeo te contrazic atata timp cat unul din rekt are 1143 si in bubuit 5 ori si nu iau 1 punct si dat unul cu 63 de puncte imi de 3 puncte
  asta este corect?
  vine unul care are 1067 si eu 1230 imi ia 67 de puncte asta ii cel mai corect cand imi ia puncte ii corect?
   
  styv86 apreciază asta.
 17. Eu nu mai înțeleg ce bug-uri și ce logică are event-ul ăsta, nu iau reputație de pe nave, dar la ''reputație per distrugere'' ba scad punctele, ba nu scad deloc, eu nu mai înțeleg ce e cu event-ul ăsta. Ori este un bug, ori pur și simplu, eventul ăsta nu e altceva decât o mizerie ca toate event-urile care au avut loc în ultimul timp. Din moment ce eu iau 0 puncte atunci când distrug pe cineva, de ce pierd puncte la reputație per distrugere, și de ce atunci când iau puncte nu scad la reputație per distrugere, deși am omorât un adversar cu mult mai puține puncte??? Vreau și eu să știu ce logică are event-ul ăsta sau dacă este un bug sau de ce se întâmplă asta.
   
 18. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  păi nu e chiar foarte complicat :
  tu ataci ca să avansezi în clasamentul eventului. îl distrugi pe unul şi primeşti zero puncte = muniţie scumpă consumată de pomană !
  ăla pe care l-ai atacat, pînă să-l distrugi, se apără cu muniţie scumpă dar moare şi pierde puncte = muniţie consumată de pomană !
  amîndoi vă duceţi la shop să vă refaceţi stocurile (RSB, EMP-uri, rachete), licitaţi, etc, etc = profit pentru bp !

  nu-i aşa că e simplu !? :rolleyes:
   
 19. omul.negru

  omul.negru User

  am impuscat si eu astazi 3 cu peste 1000 puncte si nu am primit nici macar 1 punct
   
 20. Super!!!! eu am 1414 puncte... impusc de 2 ori pe unu ce are 1145 puncte... nu-mi da nici un punct mie de la el :oops::rolleyes::rolleyes:
  el ma impusca o data si ia de pe mine 57 de puncte....
  Cel mai "interesant" event.... degeaba te chinui sa faci puncte.:mad::mad::mad::mad::mad:
   

Distribuie pagina asta