Feedback Temă de discuții - Conflict Galactic

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Hyperionᅟ, 12 Apr 2023.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Hyperionᅟ

  Hyperionᅟ S-Moderator Team Darkorbit

  Salutare Piloți ai Spațiului,

  În acestă temă echipa de dezvoltare a jocului așteaptă feedback-ul vostru în ceea ce privește eventul Conflict galactic . Vă rugăm să evitați off topic-ul și să încercați să fiți obiectivi. Orientativ, încercați să acoperiți aspectele de mai jos:

  • Ce vă place la acest event?
  • Ce nu vă place la acest event?
  • Ce ar trebui schimbat/modificat?
  • Ce îmbunătățiri ați aduce eventului?
  • Eventul este prea greu? Prea ușor?
  • Recompensele sunt satisfăcătoare?
  Argumentați vă rugăm răspunsurile oferte.
  Vă mulțumim și vă dorim distracție plăcută!
   
  Sylt* apreciază asta.
 2. recompense ok. event ok. cine detine auto castiga eventu
   
  -Anunaky- și Peacemaker97 apreciază asta.
 3. Mai oameni buni de la joc , admini si dezvoltatori de joc , nu vedeti ca la temele de discutii nu mai scrie nimeni nimic in ultima vreme ca nu ati rezolvat nimic din avalansa de probleme din joc , asta trebuie sa va dea de gandit daca vreti sa nu moara jocul .
   
  -Anunaky- și Peacemaker97 apreciază asta.
 4. Veneficus

  Veneficus User

  pe considerentul ca BP nu merita mai mult timp din partea mea am preluat...:


  ""Feedback

  : Impresia generală conform feedbackului privind actualizările.

  Pentru considerația cu care va fi examinat feedback-ul meu, iată ce cred, în primul rând, totuși, aș vrea să fac o premisă: nu știu la BP cum îi numesc, dar noi "oamenii" îi numim roboți, playere hands-free, automate și așa mai departe; eu, ca să fiu diferit de ceilalți, îi voi numi, de acum înainte, "utilizatori bionici".

  Ce activitate v-a plăcut în mod deosebit și care nu? Motivul?
  Să începem cu ce activitate nu mi-a plăcut în mod deosebit: prea mulți "utilizatori bionici" și dezinteres față de regulile* (de ambele părți?) pe care BP însăși ne-a forțat să le acceptăm.
  Atâta timp cât există continuarea acestei situații rele și deplorabile, nicio activitate (cu excepția uneia pe care o voi raporta la sfârșitul paginii) nu îmi va plăcea în mod deosebit.

  Ce dificultăți ați întâmpinat în timpul evenimentului? Prea rapid/ușor? Prea greu/lent?
  Imposibil de concurat împotriva "utilizatorilor bionici". Prea repede pentru ca oamenii să eticheteze extratereștrii pentru a finaliza evenimentul. Prea dificil pentru oameni să țină pasul cu "utilizatorii bionici".

  Evenimentul a fost interesant sau plictisitor?
  Eveniment interesant pentru unii ("utilizatori bionici") și plictisitor pentru alții (oameni). Mai mult decât plictisitor aș îndrăzni să scriu stresant și frustrant, evident că mă refer la ființe umane care nu au nicio șansă împotriva diverselor programe și nu sunt permise de CGC * (cel puțin GTC * pe care trebuia să le semnez obligatoriu).

  Ce s-ar putea face pentru a-l îmbunătăți? (Explicați-vă ideile în detaliu)
  Stimați domni, sunt foarte puține de explicat în detaliu aici: ștergeți definitiv conturile "utilizatorilor bionici" și aplicați (de ambele părți) regulile* elaborate de dvs.

  Cum vi s-au părut recompensele? Nou și interesant? Mereu acelaşi? Prea puțin pentru timpul/efortul necesar?
  Recompense slabe, ocazional unele recompense interesante, dar (exclusiv?) doar pentru prerogativa "utilizatorilor bionici". Pierderea timpului / efortului necesar pentru ca oamenii să se odihnească, spre deosebire de "ființele bionice" care sunt pe hartă 24 de ore pe zi (chiar și atunci când există atacuri DDoS și diverse probleme de conectare / acces la hartă).

  Ce premii ai fi râvnit? (fără exagerare)
  Premiul dorit (și sunt sigur că nu exagerez deloc) este să găsești hărțile jocului libere de toți "utilizatorii bionici".

  * Mă refer în special la regulile/TCG raportate în acest link
  https://board-it.darkorbit.com/threads/regole-di-condotta.2436/
  exact la paragrafele 1, 2, 3, 4, 4.1, 6, 6.1, 6.2

  NB
  Atâta timp cât există "utilizatori bionici" pe hartă, judecata mea asupra tuturor feedback-urilor pe care mi le cereți va fi întotdeauna aceeași: voi face doar un copy and paste pentru a nu pierde mai mult timp, având în vedere că multe cereri sunt ignorate sistematic.


  PS Fiind un copy and paste pot exista "divergențe" pe temele jocului, dar esența discursului este întotdeauna aceeași: "ființe bionice" pe hartă.""
   
 5. _basty13_

  _basty13_ User

  ce bine scrie asta ii adevarul
   
 6. Alimentați-vă sistemele cu toxine și lăsați inamicii în urma voastră ruinați. :)))) DO-ule,,

  :))))))))))) cu toxine ne-ati alimentat de 20 de ani :)))) dar : inamicii nu sunt ruinati !!! ei sunt DEZVOLTATI !!!!! :)))))

  DO-ule ! vedeti ca ati ajuns pe o octava minora !! tot ritmul sa dus dracului !!!!!!!
  feedback-ul se poate prelua dela veneficus
  Hai la multani ca vine craciunul,
   
  Modificat ultima dată: 16 Noi 2023
  -Anunaky- și ==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
 7. FullElite

  FullElite User

   
  -Anunaky- și ==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
 8. mai mult ca sigur, visezi
   
 9. anuntati l si pe I̅r̅i̅s̅h̅m̅a̅n̅, pe EG 2, domnilor admini, ca i s a blocat butul, intre portalele 1-bl si 2-bl, ca doar ptr asta sunteti aici, sa protejati interesele trisorilor, in detrimentul celorlalti.rusinicaaaa....
   
 10. Black Light Ethernal este pt butat legal,nimic mai mult!!!
   

Distribuie pagina asta