Feedback Temă de discuții - "Conflict Galactic" ediția Noiembrie 2019

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Ícaro_, 13 Noi 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Ícaro_

  Ícaro_ S-Moderator Team Darkorbit

  Salutare piloți,

  În acestă temă echipa de dezvoltare a jocului așteaptă feedback-ul vostru în ceea ce privește eventul în desfășurare, ''Conflict galactic''. Vă rugăm să evitați off topic-ul și să încercați să fiți obiectivi. Orientativ, încercați să acoperiți aspectele de mai jos:

  • Ce vă place la acest event?
  • Ce nu vă place la acest event?
  • Ce ar trebui schimbat/modificat?
  • Ce îmbunătățiri ați aduce eventului?
  • Eventul este prea greu? Prea ușor?
  • Recompensele sunt satisfăcătoare?

  Încercați să vă argumentați răspunsurile.
  Vă mulțumim și vă dorim distracție plăcută!
   
 2. Nu am vazut in acest event nimic despre ABR , mi se pare normal ca la eventuri sa obtii ceea ce este nevoie de upgradare si pentru navele mici care nu pot face , porti fara numar si quarantine zone fara numar .
   
 3. Bravo BP , nu te poti loga .
   
  Giany02 apreciază asta.
 4. Giany02

  Giany02 User

  Idem, EG3
   
 5. 14.11.2019 ora12,33 ora Romaniei , eg2 , nu ma pot loga ....admini faceti ceva !
   
 6. nu pot intra nici eu zice ca nu st conectat pe servar si sa dau reconect dar nimic la fel
   
 7. -Maverick-

  -Maverick- User

  pe EG 5 si EG 7 la fel
   
 8. Ce nu vă place la acest event?

  Nu-mi place pentru ca din nou o sa se face pushing intre jucatori si dupa ce obtin un numar de puncte nu o sa mai joace , deci inactivitate pe server , lipsa nave pe joc.

  Eventul este prea greu? Prea ușor?

  Mie mi se pare destul de greu atat din punct de vedere "jucator mare" cat si "jucator mic". Din punct de vedere "jucator mare" , daca ai rang general de baza trebuie sa omori jucatori apropriati rangului tau si care acestia sunt putini/nu joaca/ nu fac puncte.
  Din punct de vedere jucator mic , un mare dezavantaj nu poate sa mai creasca deoarece o sa fie jucatori care o sa vaneze pe hartile mici ...

  Recompensele sunt satisfăcătoare?

  Nu ! Uridiumul si munitia se fac usor sau mai greu depinde de jucator, premium daca ai bani , bagi , daca nu poti sa joci si fara .

  Ce ar trebui schimbat/modificat?

  Parerea mea ar trebui modificate recompensele , sa se dea resurse noi ABR , Osmiu, Aliaje, micro-procesoare , micro-tranzistori pentru ansamblare bo3 , lasere upgrade la lvl 16 si bo3 . Una e cand poti sa primesti resursele de mai sus , una e cand primesti munitie si uridium , cred ca ar fi mai multa activitate si mai multi jucatori care ar participa la acest event .

  Multumesc !
   
  Modificat ultima dată: 14 Noi 2019
 9. AM DISTRUS PESTE 50 DE NAVE MARI, CHIAR SI GENERAL EIC IAR REPUTATIA MI-A RAMAS TOT 500... HARTILE PVP SUNT ABSOLUT GOALE DECI UNDE SA FACEM PUNCTE ?????
   
 10. Ce hal de event este acesta??? chiar nu stiti ca pe hartile pvp SUNT DOAR BOTZI iar daca acestia opresc programele ramane DOAR VARIANTA DE-A FACE PUNCTE PT EVENT "LA MICA INTELEGERE" ADICA PUSHING ????????
  L-am prins pe jucatorul ........ facand pushing cu 6-7 nave din CLANURI ALIATE DAR DE LA O ALTA COMPANIE... AM PRINTSCREEN DAR STIU CA NU VA INTERESEAZA TRISORII: EI SUNT FAVORITII/PROTEJATII VOSTRI si am notiunea cuvintelor!!!
  Cine a gandit acest event n-a anticipat ca nefiind nave in HARTILE 4-X SE VA AJUNGE LA PUSHING ????
   
  omul.negru, ĄMŮИ-ŖĄ și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 11. Trimiteti nave invizibile pe hartile 4-x si veti vedea cum stau la rand nave ca sa fie distruse de un anumit "jucator"... acest event este special creat pt cei pe care-i favorizati de zece ani: trisorii!!! ... jucati voi cu ei!!!
   
  kk12, omul.negru, ĄMŮИ-ŖĄ și alți 2 apreciază asta.
 12. In mod sigur postarile mele "nu vor fi vazute" si in mod sigur acest event n-a fost gandit de niste jucatori D.O, POATE DOAR DE ACEI JUCATORI CARE AU VRUT SA PROTEJEZE BOTZII CARE FAC URIDIUM, ONOARE, EXPERIENTA PE HARTILE NORMALE... CRED CA ASTA S-A SI URMARIT!!!!
   
  WIΖΛΓΔ și Fllorrenn03 apreciază asta.
 13. Auzi da nu vb prea mult , crede-ma , scrie acolo la contesa asa : ai un timp care scade cand punctele se vor dubla si ..... , sper ca ai vazut . Asta inseamna ca doar la primetime-stration poti sa faci puncte , asa ca nu va mai itositi munitiile degeaba.
   
 14. _basty13_

  _basty13_ User

  nu se dau punctele cum trebuie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  a, 532 si ma bat cu unul cu 655 si nu iau nici un 1 asta da bataie de joc si sun colonei cu 415 cu albastreala pe ei si stau la cule in pvp aia nu vede chiar nimeni?
  de ce sa pus acea protectie?
  admin un raspuns va rog
  de fapt ce sa cer ca nici suportul nu ma ajuta ,dupa ce se rezolva problema de la sine imi raspunde si suportul
   
 15. Salutare, o mica intrebare, daca nu detin permis de batalie si am finalizat o parte din obiective, obtinand prima parte de recompensa si doresc sa achizitionez un permis de batalie, pot obtine si celelalte recompense de la obiectivele finalizate?
   
 16. 1. Ce nu vă place la acest event?
  Nu-mi place ca se desfasoara doar pe hartile PVP unde ESTE PUSTIU... cei care au puncte au facut pushing ori s-au inteles cu jucatori mai mici care buteaza pe acolo...
  2. Ce ar trebui schimbat/modificat?
  DA-TI DRUMUL LA EVENT PE TOATE HARTILE!!!
  Nivelul de dificultate este putin peste mediu iar recompensele sunt total nesatisfacatoare pt locurile 4-100
   
  kk12 apreciază asta.
 17. Din porti iti da mai nimic, pana acum doua zile dadeau cate 3-6 ABR la porti si in zilele cu dublu. In QZ este complicat ca nu prea se gasesc grupuri sa faci acel portal. Sunt convins ca sunt "PROTEJATII" care au tot upgradat scuturi si inclusiv prometheus (oare de unde?) Iar acest event este tot pentru protejati oare de ce credeti ca nu mai sunt calare pe biciclete prin harti?
   
 18. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  da, ai să obții recompensele pentru obiectivele finalizate deja.
   
 19. Cand ai cumparat permisul de batalie, se colecteaza automat si celelalte recompense care erau blocate.
   
 20. Nimic
  Este facut doar pentru anumite conturi
  Modul de gandire al BP sa mai asculte si de noi (prostii)
  L-as face accesibil si pentru jucatorii incepatori ( ei sunt ..... dezavantajati )
  Este greu pentru noi Jucatorii de rand, usor pentru protejati, care nu mai pedaleaza in perioada eventului ( le-ati dat de lucru)
  De tot rasul. macar bagati ceva materiale pentru noile upgrade-uri ca si asa le dati cu picatura.
   

Distribuie pagina asta