Feedback Temă de discuții - Actualizare: Ascensiune astrală

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de -pianoman-, 23 Iun 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. LASER_1

LASER_1 User

Nu inteleg de ce va enervati ));) jocul a devenit prea comercial si cine deconteaza lovele la DO e lasat sa faca ce vrea atata timp cat e un fff bun donator pentru bunastarea celor din DO / IN rest jucatorii corecti care mai baga un premium , duplicator asa mai rar sunt considerati pierderi tehnologice sau mai corect zis trepadusi .Si adminii cu AVERTISMENTUL ala de banare a fost apa de ploaie , sa arate ca sunt si ei activi asa de doamne ajuta ))o_O in rest nu misca nici unul in front ca ii maninca seful cel mare daca baneaza in cont mare care doneaza generos pe DO

2. FRUMUSICA

FRUMUSICA User

astia de pe g3 de mult au buguri si fac mult punctaj in ascensiune astrala am facut si tichet acum vreo 3 luni si am primit raspuns ca daca stiu ce bug folosesc ! pai daca stiam il foloseam si eu!

3. Hyperionᅟ

Hyperionᅟ Guest

Mulțumim pentru sesizările voastre. Am trimis la echipa tehnică pentru a analiza punctele jucătorilor din clasamentul porții Ascensiune astrală.

Sylt* și Special apreciază asta.