Sugestie TDM - Arena 5 vs 5

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de Bismut, 19 Mai 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

TDM sa devina o arena unde sa ne putem bate cu jucatori de pe srv diferite in echipe de 5 pe 5

Sondaj închis pe 18 Iun 2016.
  1. Da

88,5%
  2. Nu

11,5%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Bismut

Bismut User

Salut,

Ce parare ati avea daca Team Deathmatch ar deveni un eveniment unde ne-am putea arata maiestria in meciuri de 5 vs 5 cu echipe de pe alte servere?
    Sunt sigur de faptul ca acest eveniment (poate chiar jocul) v-a deveni mult mai interesant si mult mai distractiv.

Sa fie asemanator cu UBA numai ca o sa fie bataie in grup, 5 vs 5. Iti inviti alti 4 coechipieri, astepti sa iti accepte invitatia si dai "Cautare meci". Harta sa ramana asa cum este la TDM. In acest fel am avea si noi o modalitate unde sa facem meciuri de 5 vs 5 la fel ca cei de pe serverele turcesti.

Avantaje: Le-am enumerat mai sus.
    Dejavantaje: Nu vad.

Modificat ultima dată: 24 Mai 2016
  2. Ar fi chiar foarte interesant si distractiv sa luptam in echipa, mie imi place:))

3. Bismut

Bismut User

Cei care voteaza "Nu" imi pot spune si motivul :) ?

dark~ro apreciază asta.
  4. Bismut

Bismut User

Up :oops:

dark~ro apreciază asta.
  5. Buna idee, pentru!

6. Mi se pare o idee buna.
    Cand ma lupt cu 1 vs 1 mi se pare cam plictisitor.
    VOTEZ DA!

7. Probabil ca multi s-au cam saturat in ultimul timp de atatea implementari... se vad si rezultatele pe joc :rolleyes:
    oricum eu am dat un da pt idee....

8. Chiar dacă propunerea nu întruneşte criteriile pt. a fi promovată către dezvoltatorul jocului, vom face uz de dreptul echipei noastre de a o promova către dezvoltator, în mod direct.

Cu toate aceste, nu garantăm că ea va fi şi pusă în practică!

Temă închisă.

Bismut și .miki70.[WΔR™] apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.