Suportul american

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Seth[RO], 31 Mai 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Seth[RO]

Seth[RO] User

Cum de regula suportul romanesc nu prea are cum sa raspunda la ora asta, iar colegii lor de pe forum...se ocupa doar de forum, am luat masura de a scrie si la suportul american (sau oricum de limba engleza). Vor fi multi cei care in realitate imi vor ura de dulce, dar iau atitudine pentru ca nu suport faptul ca acest joc este dezechilibrat total tocmai de faptul ca exista "baieti destepti" care profita de bug-uri si folosesc tot felul de programele de lupta (mai scrie cate unul pe chat cu 4-5 amestecat printre litere de la programelul de mixat), compania nu ia nici o masura impotriva acestora, iar mie ajung sa mi se spuna efectiv in fata ca daca nu imi convine si nici nu vreau sa dau cu cardul mai mult decat o fac deja, sunt liber sa-mi iau jucariile si sa parasesc jocul! Asta nu mai paote continua, mie unul mi-a ajuns cutitul la os! In plus, au fost zero banari de botuseri sau trisori de la momentul preluarii de catre baietii amatori de orez!

Rog pe domnul moderator sa-mi explice ca la copii de gradinita ce doreste sa spuna cu "Moscova" si crezutul in lacrimi! Nu credeti ca este cazul sa afisati o atitudine normala si de respect, fara sa ne mai luati in barci? Efectiv sa inteleg ca tocmai confirmati ca acei jucatori nu vor fi banati, ci dimpotriva, asa cum imi radeti mie acum in fata, o vor face si ei in continuare in fata jucatorilor corecti! E...rusinos! Si ce se intampla, si atitudinea !

dark~ro apreciază asta.
  2. Faptul că nu vă este pe înțelesul dvs. limba română și ale ei meșteșugite și alese înțelesuri, nu mă obligă în vreun fel a vă doftorici în acest sens și nici drept nu vă dă în a-mi da note atitudinii mele.

Puteți, așa cum singur v-ați rezervat, să folosiți ce anume vă este dvs. la îndemână, însă de va fi să urmeze și o ”săptămână a patimilior” ...ei bine, dvs. deja ”înțelegeți”, cu priceputul stați mai rău! :rolleyes: ...vâsliți liniștit....

3. Seth[RO]

Seth[RO] User

Tocmai aici e ideea, atata vreme cat nu se aiu masuri in situatia in care un bug e raportat, cunsocut si utilizat masiv, vi se pare ca pe viitor eu am sa stau sa privesc de pe margine in timp ce altii isi consolideaza conturile? Observ in continuare atitudinea zeflemitoare pe care o aveti. Cred ca suferiti de un complex de superioritate...

4. "...vâsliți liniștit...." :D pare mistocareala ieftina,bataie de joc mai bine zis

Seth[RO] apreciază asta.
  5. mobob

mobob User

Oameni buni,deja e ceva vreme de cind au loc eventuri din astea de doua saptamini....cu diverse ocazii....pina acum, fiecare astfel de event era ca o ploaie in desert...hartile efectiv reveneau la viata si se umpleau de jucatori in timpul lor...
    plimbarea pe care am facut-o azi pe hartile eg5 a fost cam ca o plimbare printr-un cimitir ...ici colo cite un ciine,si cam atit...

Dincolo de vorbe,mai mult sau mai putin mestesugite,mai mult sau mai putin pline de frustrare si furie,mai mult sau mai putin impaciuitoare,aceasta pustietate a hartilor in timpul unui event urla in gura mare a moarte....

Fara suparare domnilor , e cazul ca cei care au impins lucrurile asa departe sa se trezeasca la realitate...

6. Seth[RO]

Seth[RO] User

Da o fuga in 5-3, acolo sunt toti jucatorii pe care nu-i mai gasesti pe harti ;) Fac acel bug de care ziceam eu.

7. dar la bugu cu seprom dece n-ai chitait?? ai facut vreo 30kk de trageri cu seprom si acum incepi sa te plangi ca fac X_Y_Z bugu cu XXXXXXX.. bafta in continuare

8. Seth[RO]

Seth[RO] User

Era clar ca trebuia sa sara unul cu capra vecinului! Trebuia sa-mi fi spus si mie despre bug-ul ala! Oricum, da-mi voie sa ghicesc, esti membru al unuia din clanurile citate, si din nevoia de anonimat, postezi de pe un cont alternativ. Oricum, te invit sa postezi ontopic. Sau...bazaie mustele deasupra caciulii? Spune-mi, esti de parere ca cei care utilizeaza bug-ul acesta cu palladium si seprom ar trebui banati definitiv? Daca nu, de ce? Argumenteaza te rog raspunsul indiferent care ar fi acela.

9. ...puţini înţeleg! Eu mi-am făcut datoria de a vă atrage atenţia asupra unei posibile consecinţe.

...şi mai puţini pricep! Chiar nu mă interesează ce atitudine veţi adopta. ;)

Poate, în conformitate cu sistemul dvs. de valori care, atâta timp cât nu relaţionăm în niciun mod / fel în afara acestui spaţiu virtual, nu mă interesează şi nici nu-mi stârneşte vreo curiozitate.

Pare! ...şi tot la fel, pare că aţi formulat corect, fie chiar şi la nivel involuntar.

o_O ...e de bine sau e de rău?! :) Ar trebui să-mi pară rău că pot acolo unde alţii nu pot?! Ar trebui să mă împac cu ideea că dacă cineva poate, eu nu pot să ajung să pot? etc. etc.

...cunoscându-mi rolul meu în acest forum, n-am să-mi pierd vremea formulându-vă postulate despre viaţă, personalitate, temperamente etc.

Temă închisă.

==H*Y*P*E*R*I*O*N== și Bismut apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.