Suport!

Discuție în 'Probleme generale' creată de Neutron18, 14 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Neutron18

Neutron18 User

Problema hades:am fost distrus o data cu un alt player in poarta hades.Pe mine m-a dat in 1-1 iar pe celalalt in hades, mie nu mi s-a pus emperorul si ma lasat la valul 2 al porti, iar amicului meu i sa pus, deci nu pot continua poarta cu restul grupului.. Se poate rezolva aceasta problema cat mai repede ?

2. În forum nu pot fi rezolvate astfel de probleme. Nu ştiu în ce măsură, la ora asta, te mai poate ajuta şi suportul jocului.

3. petru12345

petru12345 User

buna ziua mi sa blokat contul de darkorbit pe numele petru02 va rog sa ma ajutati sal deschid

4. Adreseaza-te suportului.
    Ma indoiesc ca te poate ajuta cineva aici.

5. Aveţi impresia că dacă v-aţi creat conturi de joc cu numele "petru02" pe 15 servere de joc, cineva va sta să ghicească la care anume cont de joc vă referiţi?

Cel mai probabil nu vă puteţi conecta pt. că absolut toate cele 15 conturi de joc cu numele "petru02" (majoritatea de nivel 5 şi doar 2 de nivel 11) au intrat în "HOLD", posibil datorită neutilizării lor timp îndelungat.

Vă adresaţi suportului jocului pt. a vă lămuri situaţia, indicând şi server-ul de joc.

Intervenţie corectă, mulţumesc!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.