...sunteti nesimtiti...

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de AlexSicilianul23, 21 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. 21.06.2015 - 01:09[​IMG]Ai fost distrus de utilizatorul xxxxxx
    adica ametitu asta a avut dronele in havocuri si dintr-o data isi schimba in alea albastre?! ca nu mai stiu cum zice... cum vine asta? am seprom pe lasere si scuturi mai avea un pic si il faceam amandoi am dat reparare de scut si hp da el a bagat in plus hp cu dronele albastre...ca era pe havocuri...
    adica si asta ma face din 2 focuri?!
    21.06.2015 - 01:02[​IMG]Ai fost distrus de utilizatorul xxxxxx.
    si asta la fel
    20.06.2015 - 11:57[​IMG]Ai fost distrus de utilizatorul xxxxxx
    era in statie in 2-6 si 2 focuri a tras in mine dar nu am murit,....si el a tras un foc si am murit...
    de ce sunteti nesimtiti?! curatati la noiba jocu de butanisti hackeristi biciclisti , nu sa ma banati pe mine ca asa vreti voi...de asta nu bag bani in joc pt ca sunt illegalistii....nu imi convine mie sa bag bani in joc sa fie nesimtitii...sa joace corect si apoi urmeaza banii...am si eu dreptu la joc curat si eu am registru bun deci nu am cum sa mor din prima sau a doua...

-*AIRFORCE*- apreciază asta.
  2. Hermes

Hermes Guest

Mai intai de toate invata sa te joci. Jucatorul respectiv putea sa aiba pe o configuratie dronele cu Havoc , iar pe cealalta configuratie dronele cu Hercules. In rest esti incoerent si greu de inteles ce s-a intamplat.
    Poti raporta daca ai dubii fata de acei jucatori la suportul jocului, nu in forum. Pentru limbajul folosit vei fi penalizat atat pe forum cat si pe contul de joc.

Tema inchisa.

Modificat ultima dată: 21 Iun 2015
    -M4fyotu- și motanu_1990 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.