Sugestie Server?

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de MadScientist, 10 Feb 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Vreau sa ma reapuc de DO , nu mai imi gasesc fostul acont . Poate cineva sa imi sugereze un server mai activ(unde chiar sunt jucatori pe harta) , si eventual in ce companie ar trebuie sa intru ?

Preferabil sa pot gasi un clan Ro sau Eng :D , nu vreau sa stau singur si sa impusc streuneri fara sa vorbesc cu nimeni :))

2. Bismut

Bismut User

America Globala 1 este cel mai activ server dar si unul dintre cele mai puternice.
    Compania VRU domina hartile 4-1 , 4-2 si 4-3 de cateva luni bune (daca stai la cutii iti poti echipa P.E.T.-ul cu 12 protocoale de recuperare deoarece cutiile se regenereaza foarte repede pentru ca sunt +100 nave pe harta)
    Compania EIC domina paladium in 5-3.
    P.S: Licitatia este foarte scumpa

America Globala 5 este unul dintre cele mai active servere dar si cu cei mai slabi playeri, vezi jucatori care au 8 irisi si nivel 18-19 dar au rank Basic Colonel :))
    Daca ai 9 drone upgradate si vreo 10 LF-4...cu UCB-100 daca stii juca cureti tot.

Succes!

3. Momentan am inceput pe AG1 , dar parca e prea greut , sunt eic , si ma tot trezesc cu vru in 2-7 mai ales dupa amiaza , iar la paladium e plictisitor si cam greu de colectat daca trebuie sa fugi de fiecare pirat.

Si in plus daca nu sunt VRU trebuie sa fie un EIC dragut care sa ajute kristalonul sa ma bubuie :D

4. Bismut

Bismut User

Transferate la VRU si incearca sa iti cumperi duplicator dupa care stai la cutii pana cand iti cumperi P.E.T., il urci la nivel 8 si sa ii cumperi Auto-Colector nivel 3, dupa in PvP viata o sa devina mai frumoasa :D
    Dupa incepi treptat sa cumperi cate 1-2 protocoale la zi ca sa maresti recompensa.

5. bastonasul

bastonasul User

Te invit pe EG3 ,, Europa globala 3 ,, sunt foarte multi romani aici. Te distrezi de multeori citind doar chatul :). te-ai acomoda foarte repede sint clanuri in care te ajuta daca esti micut..si preturi foarte reduse la licitatie eu pe o nava mica am luat si cu 20.000 credite goli sau vegane :) deci merita incercat

Modificat ultima dată: 24 Feb 2016
  6. EUROPA GLOBALA 1 e cel mai populat

7. bastonasul

bastonasul User

Da ,e cel mai populat, si cel mai greu de crescut o nava , pe Europa globala 1 un iris costa cam 80 mil credite , in schimb pe eg3 20-30 mil si sintem multi romani si aici poate mai multi decat pe eg1

8. TheLast

TheLast User

Cele mai populate servere sunt America Globala 1 si Europa globala 1.... si am obs ca este si un server de la cehi sau slovaci care mai este populat

9. Nu veni pe Europa Globala 5. Aici romanii se injura intre ei pe chat. La palladium nu domina nimeni pana cand vin niste magari si bubuie tot ce prind, vin in raiduri, ori vin 3-4 MMO care au war cu toate clanurile , ori 3-4 eic la fel. Pe EG5 e jalnic sa joci. Romanii sa injura pe chat, se bat intre ei ..nu veni aici ! o sa regreti

10. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Si sa inteleg ca intre tine care iti faci colegii de joc "magari" pe forum si "romanii care se injura pe chat" e vreo diferenta? Vacanta placuta!