Sugestie/Propunere

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de The*Ghost*Of*Death, 30 Noi 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Imi place mult acest joc si chiar vreau sa il joc sa ma relaxez cand ajung acasa de la munca....dar nu pot sa fac nici o singura misiune fara sa ma bubuie unul full. Propun sa faceti harti pve si harti pvp speciale pentru misiunile pvp. Iar pe cele pve sa nu te poata ataca alti.Sau sa faceti skinuri speciale pentru nave gen daca am skin pve sa nu poata sa ma atace alti playeri. Daca vreti sa imi luati in considerare propunearea foarte bine daca nu iar bine. Multumesc anticipat.

Modificat ultima dată: 30 Noi 2018
    Miorlau apreciază asta.
  2. Miorlau

Miorlau User

Sunt în totalitate PRO pentru ideea lui Ghost!
    Eu sunt level mic în comparație cu el, însă chiar dacă mi se oferă reparații gratuite este enervant ca pe hărțile x-3 să fie aproape imposibil de jucat și făcut misiuni. Te joci liniștit o oră/două după ce te-ai înregistrat și vezi că mai apoi nu poți face niște amărâte de misiuni că stau alții mai mari sau care au băgat bani în joc și care te iau din două trageri.
    Joculețul ăsta este foarte interactiv și-mi place foarte mult, joc de ieri sau alaltăieri însă chestia asta cu hărțile mă lasă rece.

The*Ghost*Of*Death apreciază asta.
  3. styv86

styv86 User

Toti am fost UFE si acum cand suntem full voi va plangeti ca nu reusiti sa jucati din cauza celor full ? Luati si voi exemplu de la automatii de npc-uri si o sa cresteti in 2 luni cat am crescut eu in 3 ani sa ajung full complet ( acum nu se mai pune ca sunt alte lasere noi ) ! De exemplu daca ai obosit sa fii bubuit , schimba harta , daca si acolo schimbi alta harta si gata :p ...Este foarte obositor sa tot fugi de pe o harta pe alta , dar acum , te poti face full mai repede azi pe joc ! Oricum este o propunere de luat in seama si sper ca dorinta ta sa fie auzita ! ;)

4. Hai sa bubuim numai npc-uri . :)
    Unde sunt invaziile de altadata ?

5. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Unde sunt invaziile de altadata ?[/QUOTE]

Dupa cum observi jocul sa schimbat in rau decat in bine si f. multi sau lasat de joc, cei care am mai ramas suntem putini si ne-am adunat din toate companiile ca sa putem infinta un clan. acuma impotriva cui sa mai faci invazie ? impotriva °°Bicicletelor °°?

6. Miorlau

Miorlau User

Înțeleg că ați fost așa toți la început și chiar apreciez că nu v-ați lăsat bătuți așa ușor.
    Eu am rămas calm, am lvl 8 și încă sunt omorât de zeci de ori pe zi deoarece nu am nici o șansă pe hărțile unde am misiuni cum e x-3 (și este super enervant). Dar cineva care e nou, nu s-a jucat niciodată Dark Orbit și vede că moare de x ori după 2 ore de joc, nu cred eu că mai sunt șanse să joace în continuare și să rămână fidel jocului. Ori bagă bani, ori se lasă de el.

styv86, The*Ghost*Of*Death și BROSCOIUL apreciază asta.
  7. Asta e si ideea.Pun pariu ca doar undeva la 10-15 % din jucatori au reusit sa ajunga in end-game datorita faptului ca la inceput nu prea se baga nimeni la pvp. Daca nu o sa faca niste schimbari jocul o sa moara incet incet. si asa cam multi s-au lasat deja.

Miorlau apreciază asta.
  8. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

[QUOTE="Miorlau,

Eu cand am inceput jocul hartiile x1 nu au fost protejate, dupa ce am primit un phönix am cules pietre ca sa fac credite sa cumpar o nava cu 1 nivel mai mare, dup ce am cumparat-o si colectam pietre pt a 3 nava venea unul din ala mare de rang colonel si imi dadea una peste cap ca trebuia sa o iau dela inceput cu phönix-ul si cules pietre, daca stiam atunci unde o sa ajunga jocul asta acuma mai bine imi cumparam prastie sa le sparg la BP geamurile dela firma :) swi nu sa traqnsfor pietrele in credite :)))[/QUOTE]

9. Tyamath

Tyamath User

Nu fi copil sau daca esti copil intelege ca asta nu e un joc pt copii ci pt Adulti care ori nu au altceva mai bun de facut ori nu au alta satisfactie in viata de zi cu zi..putinii care mai logheaza din cand in cand doar de dragul prieteniei de altadata...sunt putini si deja Joaca altceva! Fa la fel!

Timbaland[HQ] apreciază asta.
  10. La 29 de ani nu cred ca sunt un copil. Si da am jucat toate jocurile posibile online de la turn based pana la mmorpg si sci-fi. Sincer sunt plictisit. Dark Orbit e diferit dar daca nu o sa fie schimbari jocul o sa moara. E doar un sfat/propunere.Si nu joc jocuri pentru ca nu am o viata sociala sau ca sunt dezamagit. Sincer in acest moment pot sa zic ca o duc foarte bine. Singurul motiv pentru care joc jocuri e pentru relaxare.Spre deosebire de altii care isi petrec timpul liber cheltuind banii pe alcool si alte chestii eu prefer sa joc un joc.Nu sari la concluzii pripite doar pentru ca am facut o sugestie. Multumesc pentru intelegere.:D

WIΖΛΓΔ, Veneficus și styv86 apreciază asta.