Sugestie nerf misiune aproape imposibilă

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de MarianTeodorescu555, 20 Dec 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Bună ziua piloți, am o propunere legată de misiunea cu numele "Puhoi de lordakieni".
    Misiunea este următoarea:

Puhoi de lordakieni
    Foarte ciudat. Nu am văzut niciodată atâția lordakieni într-un singur loc.
    Și atât de aproape unii de alții.. Ooo, inteligent! Bloacheazâ astfel
    impulsul. Nu putem continua cercetarile câtă vreme nemernicii mențin formația!

Prezentare generalâ
    Distruge Lordakia 0/30
    pe harta 3-4
    Rămâi sub 5:00

Recompensă
    PE 18.900
    Credite 80000
    Uridium 40

Deci misiunea aceasta este singura care mi-a generat cu adevarat o gramadă de stres, nereusind să o finalizez sub orice formă și sunt level 10 deja, am reușit maxim 25/30 când găseam mereu grupurile de 3 lordakieni unite și spawnate.

Nu am nici cea mai micâ idee unde vede șerpoaica aia din centrul de comandâ *ATAȚIA LORDAKIENI ÎNTR-UN SINGUR LOC*. Este de-a dreptul scarboasă misiunea și din punctul meu de vedere imposibil de finalizat solo cu toate ca trag 2 shots in Lordakia și este distrus.

În titlu am pus aproape imposibil deoarece nu sunt sigur ca poți face misiunea în cadrul unui grup ajutat de altcineva.
    Îi trebuie nerf neapărat...ori să fie micsorat numărul de lordakia ori să fie marită durata de timp.
    Aștept părerile și răspunsurile voastre legate de această misiune.

Toate cele bune
    ~KRM

2. Tragi cu x1? Daca da schimba munitia. Nu e cine stie ce misiune.

3. Cehn

Cehn User

Imi place expunerea ta. Bravo!
    Din păcate nu prea se poate modifica....e mult de scris de ce anume.
    Soluția pt tine, daca nu ai muniție asa cum scrie mai sus, cauta mai întâi pe cineva sa te ajute. Intra într-un clan sau fa grup cu cineva disponibil. Daca te afli in grup orice NPC distrus de parteneri se contorizează si la tine, dacă însa nu stai la adăpost în portal.

Veneficus apreciază asta.
  4. Am găsit singur soluția într-un final dupa ce am eșuat-o de vreo 7 ori. (singura misiune eșuată de altfel până în prezent)
    Întâi trebuie dată o tură de mapa astfel încât să te urmărească 10-15 Lordakieni apoi se acceptă misiunea când sunt toți cu ADEVARAT puhoi lăngă centrul de comandă.

Sincer vă spun nici cu un grup nu se face ușor, numărul de Lordakieni fiind foarte mic pe harta 3-4.
    Muniția este irelevantă dat faptul că trag de 2 ori si gata.

Altă supărare de-a mea ar fi misiunile cu cerința "Nu ai voie să mori", acestea fiind și ele foarte grele pentru un începător deoarece sunt atat de mulți playeri full gear care te doboara rapid. Nu inteleg de ce așa cerință în primele 100 de misiuni.

Sincer mie mi se pare absurd că necesit level 13 pentru a intra pe harta x-2 la facțiuni inamice dar pot intra pe x-3 x-4 de la level mic. Există un dezechilibru major între levelele 7-9 unde efectiv orice navă vezi din altă facțiune te face scrum în jumatate de secundă (noroc cu modul premium oferit gratuit care ajută la repararea navei pe moment)