Stiri/noutati in afara Discord?!

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de Tibles, 8 Iun 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Tibles

  Tibles User

  Eu daca nu ma alatur Discord nu beneficiez de stiri/noutati ?! Vad ca pe prima pagina, si mai nou pe pagina de joc se face referire la Discord si payment?! De ce?
   
  WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 2. Citești pe forum. De obicei, aspectele importante comunicate pe Discord vor apărea și pe forumul românesc. Dar mai bine să te alături comunității pe Discord.
   
 3. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  nu pierzi mai nimic aș zice !
  dacă pe forum e lîncezeală și activitate apropiată de zero, pe discordul românesc e mult mai rău, așa că putem contoriza pentru ultima săptămînă 26 de intervenții mari, late și monosilabice de genul: sal, salut, sal băieți și iar sal !
  cam asta se întîmplă pe ”#general_ro„ precum și pe canalele discord ale celorlalte comunități, altele decît cea de limbă engleză.
  părerea mea este că ”discordul” este util numai bp care îl folosește doar ca element de triangulare pentru statistică și alcătuirea unei baze de date cît mai exacte cu IP-urile și locațiile jucătorilor.
   
  SELF, Tibles, Veneficus și alți 2 apreciază asta.
 4. fix asta vrea BigPoint, să aibă IP-ul și locația ta, eventul să-ți facă o vizită dimineața cu tot cu mic dejun
  când a apărut Discordul la scurt timp BigPoint a făcut canal pentru DarkOrbit. Se numește PREZENȚĂ ONLINE. Și facebook-ul lor tot la prezență online intră
  e marketing și publicitate
   
 5. CapoHrx

  CapoHrx User

  Exact pentru asta au nevoie de IP-ul si locatia ta, si alte maruntisuri gen statistici si comportament online, pe baza carora ti se vor servi o gramada de ciorbe pe care tu nici n-ai stiut ca le vrei :)
   
  Veneficus și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 6. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  mda.
  şi cum crezi că au să vină, împreună ţinîndu-se de mînă, sau bp călare pe micul dejun savurînd "eventul" pomenit de tine ?!
  dacă vrei să creezi impresia că ai de a face cu nişte naivi nu te mai osteni, singurul ciudat de pe aici eşti tu şi părerea ta despre gradul tău de inteligenţă ! de aceea, nu mai încerca să vinzi gogoşi verzi grădinarului pretinzînd că-s castraveţi, bp n-are nevoie de jalnica ta prestaţie avocaţială !
   
  Tibles și Veneficus apreciază asta.
 7. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  Calare pe micul dejun si in sir indian :)) si cand se plictisesc o sa inchida cercul :)))) ca sa aibe si ultimul o satisfactie :)))
   
  WIΖΛΓΔ și Veneficus apreciază asta.
 8. nicidecum nu mi-am exprimat părerea despre ”gradul meu de inteligență”, însă am remarcat activitatea ta pe forum și tot ce ai făcut a fost să te lamentezi despre diverse aspecte și să ironizezi Adminii de pe forum ;)
  mai mult decât atât, se pare că sunt singurul care sunt imparțial în subiectul ăsta, toți redați subtil ideea că BigPoint nu face nimic bun
  fă tu, înțeleptule WIZARA!
   
 9. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  aha, ”adminii” scris cu majuscula ”A” fără ca acest cuvînt să fie primul din propoziție !;)
  adică să luăm și noi aminte că e vorba aici despre niște... olimpieni ? și mai apoi să observe și cine trebuie cît sunt ei de importanți pentru tine, ce spațiu vast ocupă ei în gîndirea ta ?!! :eek: măi ”advocatule”, de imparțialitate vorbeai mai sus ?!:p
   
 10. Tibles

  Tibles User

  Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Binenteles ca o sa inclin spre majoritate si osa raman mai putin informat, daca astea sunt optiunile BP.
   
  marianmarian19 apreciază asta.
 11. Mai puțin informat, mai ușor de manipulat. Baftă!
   
  marianmarian19 apreciază asta.
 12. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  In jocul asta nu mai sunt informatii clare, totul se schimba depe o zi pe alta si cei care ne batem capul ( si nu vad dece ) suntem noi !!!
  Si nu numai informatiile ci si structura jocului, pana acuma ne-au facut papagali acuma ori ne da viteza ori ne taie craca de sub picioare,
  maine cine stie ? POATE O SA INCHIDEM CERCUL .)
   
 13. deja observ ca pomenesti prea multe despre acest cerc ... imformeazama si pe mine ca nu stiu despre ce cerc vorbesti tu , dar am o banuiala vaga .
   
  BROSCOIUL apreciază asta.
 14. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  daca ai o banuiala atuinci nu mai trebuie sa-ti dau raspuns
   
 15. SELF

  SELF User

  de ce informatii ar avea nevoie de la cei ce se protejeaza pe ei care sunt in top si online nonstop.....;):rolleyes: "cei care te fac sa crezi absurditati sunt aceiasi cu cei care te conving sa comiti atrocitati":rolleyes:;)
   
  Veneficus apreciază asta.