Stergere postari

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de bubuletz, 30 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ati patit-o si voi : Postare stearsa/Subiect inchis prematur ?

Sondaj închis pe 9 Ian 2014.
  1. Da

100,0%
  2. Nu

0 vot(uri)
    0,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. bubuletz

bubuletz User

De cand sunt inregistrat pe forumul asta ,am constatat doua lucruri:
    1.Cateodata,la anumite subiecte , adminii inchid subiectele prematur ,desi nu sunt clarificate satisfacator subiectele respective ,decat in opinia lor,poate..
    Si al doilea lucru,tocmai am constatat ca mi s-a sters o postare.doresc sa ii transmit persoanei responsabile ca eu consider asta nesimtire si lipsa de respect la adresa mea,cel putin ,daca sunt singurul patit.Mergand in felul asta,pe principiul "hai sa maturam gunoiul sub pres" sau "eu trebuie sa am ultimul cuvant" nu stiu unde veti ajunge.
    P.S. : Sunt curios daca o sa gasesc postarea aici si maine.

Nemo apreciază asta.
  2. Postarile sunt sterse sau inchise doar atunci cand nu indeplinesc "cerintele" , sau cand exista o alta postare ce se refera la acelas lucru.

3. Hermes

Hermes Guest

Postarea o vei gasi, tu insa o vei citi doar anul viitor de pe acest cont. Pentru a preintampina situatii de genul acesteia, te invit sa citesti Modul de functionare a forumului , loc unde vei gasi si acest paragraf :

pana atunci,

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.