Stațiile de luptă (CBS)

Discuție în 'FAQ/Glosar' creată de Hermes, 14 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Hermes

  Hermes Guest

  Stația CBS - noțiuni elementare


  1. Trebuie să fii membrul unui clan, de aici și denumirea Clan Battle Station (CBS).
  2. Pentru a construi o stație CBS pe hartă ai nevoie de permisiune. Aceste drepturi se pot acorda ca drepturi suplimentare în meniul unde se creează și administrează rangurile.
  3. Drepturile sunt Instalează/dezinstalează module, Activează/dezactivează Deflector, Construiește CBS.
  4. Diferitele module pot fi găsit în cutiile cu pradă. Modulele vor fi vizibile în inventarul tău și în inventarul de module, dacă te afli în apropierea unui asteroid.
  5. Orice stație CBS are nevoie de un modul cocă și de un modul deflector + 8 alte module, precum module laser sau rachete, dar și module booster de daune sau de onoare.
  6. Stația CBS poate fi distrusă numai dacă distrugi centrul stației! Iar asta va fi foarte greu dacă nu distrugi întâi structurile defensive!7. O stație CBS trebuie să aibă un clan ce o deține altfel ea urmând să revină la stadiul de asteroid liber. Acest lucru înseamnă că dacă clanul este dizolvat, stația va fi distrusă, provocând daune modulelor și revenind la stadiul intițial.8. Dacă un modul este distrus va reveni în inventar în backpage, împreună cu o iconiță de reparație și informația că a fost distrus și necesită reparare.9. Jucătorii care sunt implicați în distrugerea unui modul vor fi recompensați cu uridium (ca atunci când sunt distruse NPCuri). Asemănător cu "Crazy Robot", suma de uridium primită va depinde de contribuția avută la distrugerea modului.
  Module – noțiuni elementare


  1. Toate modulele pot fi upgradate în sistemul de upgrade la fel ca, de exemplu, laserele. Asta înseamnă că modulele upgradate complet, pot fi cu 30% mai puternice decât versiunea de nivel 1!
  2. În inventarul de module ale clientului vor fi afișate numai modulele tale, nu toate modulele deținute de clan.
  Module


  Cocă (numai unul poate fi instalat)
  - Creștere HP – modul cocă (HULM-1)

  Deflectoare (numai unul poate fi instalat; dacă nu este activat, generează minute deflector)
  - Nu e loc decât de unul! – Modul deflector (DEFM-1)

  Booster (într-o stație poate fi instalat un singur modul din fiecare)
  Procentele (%) boosterelor vor fi eliminate când boosterul nu este instalat. Fiecare booster se va suprapune peste interfața boosterelor existente, dar capacitatea lor este total independentă.

  - Booster onoare – modul booster onoare (HONM-1)
  - Booster EP – modul booster experiență (XPM-1)
  - Booster daune – modul booster daune (DMGM-1)

  Toate cele trei module au următoarele proprietăți:

  - Efectul boosterelor se aplică întregului clan
  - La instalare, boosterul are 1%
  - Este nevoie de 20 de ore pentru a ajunge la capacitate maximă. Va fi întotdeauna nevoie de 20 de ore pentru a atinge puterea maximă, indiferent dacă bonusul maxim este de 3% sau de 10%.
  - Un booster de nivel 1 are putere maximă este de 3%.
  - Un booster upgradat complet are o putere de 10%.  Alte două reguli

  - Boosterele XP și de onoare sunt globale și pot fi suprapuse în timp ce efectul boosterului de daune este limitat la harta pe care este instalat.
  - Boosterele XP și cele de onoare au o capacitate de 50%

  Unitate de reparație (într-o stație poate fi instalată doar una singură)
  - Repararea simultană a tuturor modulelor instalate (activ mereu) – Modul reparare (REPM-1)


  Celelalte categorii de module pot fi instalate de mai multe ori într-o stație

  Componente laser (pot fi instalate de mai multe ori într-o stație)
  - Daune mai puternice, distanță scurtă, rată mare de tragere, precizie de tragere redusă - modul turelă – distanță scurtă (LTM-LR)
  - Daune medii, distanță medie, rată de tragere medie, precizie de tragere medie – modul turelă – distanță medie (LTM-MR)
  - Daune ușoare, distanță mare, rată de tragere mică, precizie mare – modul turelă - distanță mare (LTM-HR)
  Sistem rachete (poate fi instalat de mai multe ori într-o stație)
  - Daune medii, distanță mare, rată de tragere mică, precizie medie – modul sistem rachete - precizie medie (RAM-MA)
  - Daune puternice, distanță mare, rată de tragere mică, precizie mică – modul sistem rachete – precizie mica (RAM-LA)  Construiește o stație CBS

  Doua reguli aplicabile doar la un CBS nou construit :
  1. Minute deflector pentru un CBS nou construit:

  In momentul in care este incheiata constructia, deflectorul va fi dezactivat automat pentru 30 de minute pentru a se reincarca pentru prima oara si va acumula 1 ora. Aceasta dezactivare automata nu se va realiza ca si in cazul in care deflectorului i se termina timpul si este dezactivat automat pentru 120 de minute. Nu va exista un log „Deflector oprit“ în Jurnalul de bord, acesta va fi doar oprit pentru 30 de minute.

  2. Clan Battle Station Prime Time:

  În intervalul Prime Time deflectorul CBS-lui va genera 600 minute de scut deflector pe oră. Asta înseamnă că este de 5 ori mai rapid decât rata de regenerare implicit. Va exista, de asemenea, o notificare pe server atunci când incepe Prime Time și când se termină.

  1. Dacă te găsești în apropierea unui asteroid gol, apare o rotiță.

  [​IMG]


  2. Dacă faci click pe simbol apare interfața de construire. Aici vezi sloturile libere ale stației CBS

  [​IMG]


  3. Glisează modulul cocă și modulul deflector în sloturile A și B. Astfel trebuie procedat în cazul fiecărei stații CBS. Instalarea fiecărui modul durează puțin. Durata instalării va fi afișată pe un afișaj gri care se micșorează odată cu trecerea timpului.

  [​IMG]


  4. Nu poți instala mai multe module în același timp, altfel apare o eroare.

  [​IMG]


  5. Trebuie să instalezi modulul cocă şi modulul deflector, plus alte 8 module.

  [​IMG]


  6. Dacă dispui de drepturile necesare, după ce ai instalat corect toate modulele, devine activă opțiunea „construiește”.

  [​IMG]


  7. Acum poți alege durata în care să fie finalizată o stație CBS.

  [​IMG]


  8. Vei fi întâmpinat cu un mesaj potrivit căruia ai cucerit asteroidul și ai început construirea stației CBS.

  [​IMG]


  9. La expirarea timpului, poți folosi stația CBS. Modulul deflector este activat implicit. O stație nou-construită începe cu 1440 de minute deflector (24 de ore).

  [​IMG]  Interfața stației CBS


  Dezactivarea deflectorului

  1. În interfața de construire a stației CBS, poți dezactiva modulul deflector. În mod implicit, acesta este activat și va continua să consume minutele-deflector dacă este activ. Așa că ar putea fi o idee bună ca uneori să dezactivezi deflectorul pentru a regenera minutele. Când deflectorul este activat, stația CBS este invincibilă. Dacă deflectorul este dezactivat, se reîncarcă minutele stației, dar aceasta poate fi atacată. La fiecare minut în care deflectorul este dezactivat, stația generează X minute deflector, care pot fi consumate mai târziu. La fiecare 60 de secunde, se adaugă punctele deflector generate de cele 60 de secunde trecute.

  [​IMG]


  2. Dacă selectezi „Dezactivare” poți alege câte minute va fi dezactivat deflectorul.

  [​IMG]  Modul de reparare


  1. Dacă modulele instalate (externe sau cocă) au fost avariate în timpul unei confruntări, poți fie să aștepți până când modulele sunt reparate automat cu ajutorul modulului de reparare instalat sau poți folosi opțiune de reparație urgentă. În acest sens, trebuie să fii membru al clanului care deține stația CBS, dar orice membru al clanului poate utiliza funcția de reparare urgentă. Fă clic pe un modul și confirmă repararea de urgență. Un efect vizual va ilustra începerea reparațiilor. Efectul va înceta când reparația este completă. Poți demara mai multe reparații de urgență una după alta, dar nu simultan. Asta înseamnă că reparațiile de urgență nu se suprapun. Reparația de urgență va repara 7500 HP/sec, timp de 20 de secunde. Stația CBS are și o proprietate de vindecare pasivă, care poate vindeca continuu tot ce este instalat, dar într-un ritm extrem de lent. Dacă instalezi și o unitate de reparație vindecarea pasivă va fi mai puternică. Modulele neinstalate care au fost avariate, pot fi reparate pe site. Preţul depinde de amploarea avariilor.  Îndepărtarea/Înlocuirea modulelor


  1. Dacă vrei să modifici configurările stației CBS, poți schimba modulele foarte ușor.
  a. Dacă ești în etapa de construcție în care stația nu a fost construită, poți elimina un modul după ce a fost instalat. Selectează modulul și va apărea o fereastră care te va întreba dacă vrei să elimini modulul respectiv. După ce ai confirmat, modulul va fi eliminat și reintrodus în inventarul modulelor tale.
  b. Dacă ai configurat deja stația CBS și este activă, poți înlocui diferite module dacă ai drepturile necesare, dar înlocuirea va dura ceva timp (4 minute). Fă clic pe modulul care vrei să fie activ în stația CBS din inventarul de module și glisează-l în slotul în care este instalat modulul pe care vrei să-l înlocuiești. Modulul înlocuit va fi introdus din nou în inventarul tău de module.
   
 2. Hermes

  Hermes Guest

  Salutare Piloți Spațiali,

  Stațiile de bătălie a clanului (CBS) sunt acum online pe toate serverele și odată cu acestea va exista de asemenea și un prime time destinat acestora. În timpul acestei perioade, rata de regenerarea deflectorului este de 600 de minute pe oră - acest lucru însemnând că minutele deflectorului vor fi generate de 5 ori mai rapid decât rata standard de regenerare.

  Prime Timeul va diferi de la o grupă de servere la alta (însemnând de exemplu că timpul pentru serverele germane - Germania 1 până la Germania 7 va fi la aceeași oră) și toate orele indicate reprezintă ore locale ale serverelor:  Primetime/////////////Nume server
  de la 21:00 la 00:00 Brazilia
  de la 18:00 la 21:00 Cehia
  de la 18:00 la 21:00 Franța
  de la 19:00 la 22:00 Germania
  de la 21:00 la 00:00 Global America
  de la 19:00 la 22:00 Global EU
  de la 19:00 la 22:00 Marea Britanie
  de la 18:00 la 21:00 Italia
  de la 23:00 la 02:00 Mexic
  de la 18:00 la 21:00 Polonia
  de la 17:00 la 20:00 Rusia
  de la 19:00 la 22:00 Scandinavia
  de la 21:00 la 00:00 Spania
  de la 18:00 la 21:00 Turcia
  de la 17:00 la 20:00 Ungaria
  de la 20:00 la 23:00 SUA Est
  de la 21:00 la 00:00 SUA Vest  Salutări din partea,
  Echipei voastre DarkOrbit
   
 3. Hermes

  Hermes Guest

  Salutare piloţi spaţiali,

  În continuare vă vom răspunde la încă un set de întrebări frecvente, legate de staţiile de luptă.


  Q: Primesc vreo recompensă pt. distrugerea modulelor unei CBS? Ce fel de recompensă?
  A: Da, vei primi drept recompensă Uridium. Cantitatea primită depinde de daunele provocate de către fiecare jucător Modulelor sau Centrului – CBS însuşi. Recompensa pt. distrugerea unui modul este între 500 şi 2.600 Uridium, nivelul acesteia depinzând de tipul şi nivelul de upgrade al modulului. Dacă modulul va fi reparat, distribuţia daunelor provocate va fi de asemenea resetată. Ex.: dacă cineva provoacă daune Centrului – CBS iar partea atacată a CBS-ului va fi reparată în totalitate, chiar dacă ulterior aceasta este distrusă de către altcineva, jucătorul care a provocat prima dată pagubele nu va primi nicio recompensă.


  Q: Ce se întâmplă dacă un Modul sau CBS-ul este distrus?
  A: Dacă un Modul este distrus, clanul care deţine CBS-ul are posibilitatea de a instala un nou Modul în locul rămas liber. Modulul distrus se va întoarce în inventarul proprietarului său. Dacă întregul CBS este distrus, asteroidul devine liber şi va fi liber pt. orice să construiască un nou CBS pe respectivul asteroid.


  Q: Ce reprezintă ierarhia companiei?
  A: Ierarhia companiei arată cum se descurcă clanurile în ceea ce priveşte lupta CBS. Fiecare companie a primit o zonă în clientul de joc (“tab”). Vor fi afişate primele nouă locuri iar în josul clasamentului veţi găsi posiţia pe care o ocupă clanul vostru.


  Q: Ce semnificaţie are “arată poziţia în ierarhia companiei”?
  A: Cu cât va ajunge mai sus un clan în ierarhia companiei cu atât mai prestigioasă va fi poziţia acestui clan.


  Q: Cum se primesc punctele pt. ierarhia companiei?
  A: Veţi primi 10 puncte de companie pe oră după completarea CBS. Cu fiecare oră scursă în care clanul vostru nu deţine propriul CBS, veţi pierde un punct de companie. Dacă CBS-ul nu este afiliat unei facţiuni, nu veţi primi niciun punct de companie.


  Q: Ce reprezintă statisticile staţiei şi cum pot fi modificate ?
  A: Statisticile staţiei arată nivelele cumulate ale modulului afişat. Poţi modifica aceste statistici dacă adaugi sau elimini un modul pe staţie sau dacă faci upgrade unui modul in secţiunea "Item Upgrade" în "Skylab".


  Q. Ce se întâmplă cu Modulele instalate dacă proprietarul lor este dat afară din Clan sau dacă părăseşte un Clan?
  A: Atunci când cineva părăsește un clan cu modulele încă instalate, acele module sunt automat îndepărtate din cadrul CBS și repuse în cadrul inventarului jucătorului plecat. Stația nu explodează din acest motiv. Niciun alt modul nu este afectat. Dacă modulul Cocă este îndepărtat, stația va rămâne acolo dar cu un (1) singur hitpoint.


  Q: Ce se întâmplă cu CBS-ul dacă Clanul se dizolvă?
  A: În momentul în care Clanul este dizolvat, asteroidul va deveni iar liber şi poate fi cucerit / revendicat de către alţii.


  Q: Cine va fi proprietarul dacă mai multe Clanuri vor încerca să ridice un CBS pe acelaşi asteroid?
  A: CBS-ul va aparţine acelui clan care apasă primul butonul “Construieşte”. Dacă un clan a instalat toate cele 10 Module necesare dar mai are încă de apăsat butonul “Construieşte”, un alt Clan care reuşeşte mai repede acest lucru va câştiga.


  Q: Dacă un Clan are membrii din facţiuni diferite nu poate fi afiliat la o facţiune anume. Drept urmare, CBS-ul atacă orice jucător care intră în raza sa de acţiune şi care nu face parte din Clanul ce îl deţine. Datorită acestui lucru, Clanul îşi creează numeroşi duşmani. Aşa a fost gândit să funcţioneze?
  A: Da, în prezent aşa este gândit să funcţioneze. Pe termen lung, vom modifica CBS-ul în sensul de a ataca doar jucătorii care îl atacă.


  Q: Cum poate un clan să aparţină unei companii dacă are membrii din toate facţiunile?
  A: Comandantul clanului va trebui să decidă şi să afilieze clanul său unei companii.


  Echipa voastră DarkOrbit
   
 4. Hermes

  Hermes Guest

  · Timpul de construcție va fi redus la 5 până la 60 de minute (în unități de câte 5 minute);
  /Motivul: oprirea unui exploit prin care clanurile pot bloca efectiv un asteroid.

  · O stație nu va mai primi 24 de ore de deflector la încheierea construcției. In loc, in momentul in care este incheiata constructia, deflectorul va fi dezactivat automat pentru 30 de minute pentru a se reincarca pentru prima oara dupa care va functiona ca si pana acum. Aceasta dezactivare automata nu se va realiza ca si in cazul in care deflectorului i se termina timpul si este dezactivat automat pentru 120 de minute. Nu va exista un log „Deflector oprit“ în Jurnalul de bord, acesta va fi doar oprit pentru 30 de minute.
  /Motivul: oprirea unui exploit unde clanurile pot distruge propria stație cu scopul de a primi 24 de ore de deflector.

  · Scuturile modulelor si al cocii vor deveni mai rezistente, ele fiind în prezent optimizate a reprezenta doar 30% din hitpointurile modulelor. Acest lucru va fi modificat pentru a deveni mai apropiat de scutul NPC-urilor (80%).
  /Motivul: valorile actuale determină ca acțiunea de distrugere a unei întregi stații de către o navă Goliath bine echipată să fie una prea usoara.

  · Laserele și modulele rachetelor vor fi modificate astfel încât să provoace 25% mai multe daune.
  /Motivul: același ca cel menționat anterior

  · Stațiile deținute de un clan afiliat tuturor companiilor nu vor mai vedea pe cei ce nu se află în clan ca inamic, vor vedea doar jucătorii care ataca statia ca si inamici.
  /Motiv: pe motiv al feedbackului comunității și de asemenea pentru că are sens sa existe mai putine stații agresive.
   
 5. Hermes

  Hermes Guest

  • Acum poți vinde minereu direct în stația de luptă și primești cu 10% mai mult.
  • Pregătit pentru orice primejdie: echipați-vă navele direct în stația de luptă, când aceasta nu e angajată în luptă.
  • Când sari pe harta unde se află una din stațiile tale de luptă, folosind cpu de jump, vei apărea direct în bază, în loc să fi amplasat într-un loc aleatoriu din spațiu
  • Când stația ta este atacată, vei fi avertizat printr-o alertă pentru a te putea apăra de orice primejdie.
  • Harta sistemului vă va afișa toți asteroizii activi și stațiile de luptă pentru clanuri.
  • În plus, stația clanului tău apare acum și în fereastra cu ierarhia firmei voastre.

  Stația va putea fi atacată de către toți jucătorii, care nu sunt membrii ai clanului care deține stația și care nu fac parte din aceeași companie ca și stația.

  • Dacă sunteți în clanul care deține stația și o atacați, veți primi un mesaj de avertisment: "Avertisment: Nu poţi ataca propria ta staţie de luptă."
  • Dacă faceți parte din aceeași companie ca și stația și o veți ataca, veți primi un mesaj de avertisment: "Avertisment: Nu poţi ataca această staţie de luptă, deoarece face parte din compania ta.“
  o Cu toate acestea, acest lucru nu este valabil pentru jucătorii din aceeași companie, dar al căror clan este în război cu clanul care deține stația de luptă - ei pot ataca fără probleme stația.


  Temă creată prin contribuţia utilizatorilor: _Hermes_, -pianoman-, _Apophis_ , MΣDΣΣA.
   
  motanu_1990 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta