SkyLab

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de RazvanTare, 29 Mai 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti ca ideea mea sa se implementeze

Sondaj închis pe 8 Iun 2016.
  1. Da

35,7%
  2. Nu

64,3%
  3. Nimeni nu si-ar lasa atatea minereuri in skylab

0 vot(uri)
    0,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. RazvanTare

RazvanTare User

Salut!As propune sa se poata vinde minereurile din SkyLab ,deoarece nu cred ca sunt singurul player care are foarte multe resurse in skylab si nu are cum sa le ia pe toate.(eu am in total vreo 13-14 milioane minereuri total skylab pe care le-am acumulat in vre 1 an 2...).Asa ca ar fi foarte de folos o functie prin care sa se poata vinde direct din SkyLab.Hai sa zicem sa coste vreo 500 uri sell-ul

Avantaje jucator:creditele bine-meritate vor fi obtinute
    Dezavantaje Jucator:nu vad
    Avantaje Dezvoltator: playerii vor fi mult mai interesati de joc,deoarece vor obtine credite mai usor,si cei care nu au nici macar 500 uri pt. un sell va cumpara cu bani reali
    Dezavantaje dezvoltator:Iar nu vad.

Modificat ultima dată: 29 Mai 2016
  2. Bismut

Bismut User

Sa le vinzi direct din skylab fara sa cheltui 1 uridium ? Nu prea cred :))

3. La toate implementarile care sunt pe joc la ora actuala privind vanzarea materiei prime din skylab (citadel, pet, protocoale de marit cala cargo), ceea ce propui tu il avantajeaza pe jucator (premium) doar cu 687 uri/sell, Iar cum ultimele implementari de pe joc au creat un val de nemultumiri privind erorile aparute, eu zic ca nu vreau sa ma mai risc cu inca o noua implementare doar ca sa castig 687uri/sell. De la mine ai un NU.
    Avantaje Dezvoltator: playerii vor fi mult mai interesati de joc...:D:D:D serios ??? si cei care nu au nici macar 500 uri pt. un sell va cumpara cu bani reali :eek::eek::eek:... tu ori ai glume in program ori vorbeste gura fara tine o_O

Modificat ultima dată: 29 Mai 2016
    *N!NO*, savuviorel_007 și johny25812 apreciază asta.
  4. *N!NO*

*N!NO* User

Razvane, se vede clar ca nu prea ai treaba cu jocul asta!
    Nu ai specificat ce cantitate de minereuri ai dori sa vinzi la un "sell", deci sa intelegem ca vrei sa vinzi tot...:confused::confused:o_O

Cu skylab-ul la lvl 20 si nava pe la nivel 15 sau peste, poti obtine urmatoarele credite din vanzarea resurselor:

Prometium: 19.972.962 x 20 cr. = 399.459.240
    Endurium: 19.972.962 x 30 cr. = 599.188.860
    Terbium: 19.972.962 x 50 cr. = 998.648.100
    Prometid: 980.850 x 400 cr = 392.340.000
    Duranium: 980.850 x 400 cr = 392.340.000
    Promerium: 99.870 x 1.000 = 99.870.000

TOTAL: 2.881.846.200 credite ;)

Vrei sa iei si Citadel si Aegis de la targ, cu 500 uri ?! :cool:

Stii aia a lui Puya? Baga bani, baga bani!!!

Clar, votez NU

5. După ce m-am edificat asupra nivelului cunoştinţelor dvs. despre joc, AICI şi AICI, consider că este derizoriu să îndrăzniţi să faceţi o asemenea propunere, singurul scop al acesteia fiind acela de a găsi / beneficia de o modalitate facilă de a obţine nişte credite "bine-meritate".

Propunere respinsă şi dacă doriţi şi un argument conform regulamentului, n-aş ignora "Dezavantaje dezvoltator", fie ele, momentan, invizibile pt. dvs.!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.