Sistem pt a obtine lf4???

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de †•ŁÜČΪŦΣŔ•☆•ŜĤİŴİŦ•†, 2 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Eu vin pe 3-8 sa adun cutii si sunt dat afara de 2 indivizi din XXXX MOD EDIT XXXX pt ca "le-am stricat sistemul"(si pe deasupra sunt si din aceeasi companie)
    fiecare are dreptul la joc si eu cred ca nu e corect ca un jucator sa obtina un item asa valoros pe gaza unui bug sau sistem!!! cum oare va remedia BP aceasta problema?
    P.S. Va rog sa imi ridicati banul
    UserID:68969727
    Server:Eg3
    Ora:20:05

Acei jucatori sunt XXXXX MOD EDIT XXXXX

Nu mai pot colecta deloc nici cutii nici ladite din cauza celor 2!

Modificat ultima dată de către moderator: 2 Ian 2016
  2. Din cate se vede s-ar putea sa te fi ales numai cu un kick,cat despre sistemul lor pt lf4....:))))))...dute si tu pe alta harta(i-ti recomand hartile pvp)s-ar putea sa ai sanse mai mari ca ei la lf4;)

Ps: nimeni nu a inteles sistemul prin care cad la cufere ravnitele lf4,ma indoiesc sa fi descoperit cei doi:eek:

Assembly apreciază asta.
  3. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Reclamatiile facute la adresa altor jucatori le trimiti direct catre suportul jocului AICI, dansii pot verifica in detaliu respectivele conturi pentru a determina daca ceea ce ti-au spus ei prin soapta e adevarat, insa asa cum ti-a spus si mai sus, ma foarte indoiesc ca cei doi au descoperit o "schema minune de imbogatire rapida" in iteme LF4.

Nu mai posta numele de joc al altor jucatori in forum!

Referitor la banul din chat, cred ca a expirat pana acum.

Si pentru a evita spamul in forum, spor la joc si
    tema inchisa!

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.