Sistem de Recompense Galaxy Gate

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de MidNight_Striker, 6 Mai 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti schimbarea sistemului de recompense Galaxy Gate ?

Sondaj închis pe 16 Mai 2020.
 1. Da

  10 vot(uri)
  35,7%
 2. Nu

  17 vot(uri)
  60,7%
 3. Indiferent

  1 vot(uri)
  3,6%
 1. Galaxy Gate Reward System

  Aceasta recomandare de schimbare preia modelul de la Chronim si SG3N-BO3

  In mare, propun ca majoritatea articolelor obtinute din Galaxy Gate sa aiba un echivalent in Assembly.Toate retele din Assembly pentru portalul respectiv vor fi disponibile dupa completarea cu succes a primului portal.

  Propun ca Galaxy Gate-urile, in loc sa acorde articolul respectiv, acorda o cantitate variabila
  (de exemplu,intre 50% si 100% de exemplu) a materialelor necesare asamblarii acestora.
  Materialele vor fi disponibile exclusiv din portalul respectiv iar proportiile vor fi mereu aceleasi din fiecare material.

  Exemplu:

  Zeta are sansa de 55% de a oferi drona Havoc.
  In loc de aceasta inlocuim acest 55% cu o resursa exclusiva (intre 55%-100% )


  La prima completare Zeta,se va obtine reteta de drone Havoc + o cantitate din resursa exclusiva.

  Chiar daca nu va avea tot necesarul de resurse din primul portal, se va impune un minim si un maxim de portale necesare pentru obtinerea acelui articol.
  In acest caz intre 1 sau 2 portale Zeta.

  Pentru full Havoc, luand in considerare minimul de 55% din material,intre 10 si 20 portale Zeta vor fi necesare pentru a obtine 10 Havoc (neluand in considerare double rewards event)


  Nota: Exemplele cantitative oferite sunt doar exemple si trebuie privite ca atare.


  Avantaje Dezvoltator:
  Mai putine portale, prin urmare , mai putin lag;
  Jucatori mai multumiti de o transparenta a sistemului de recompense

  Dezavantaje Dezvoltator:
  Modificare usoara a sistemului, acolo unde se doreste acest lucru.
  Posibila inflatie, care poate fi diminuata prin reducerea porportiilor din material

  Avantaje Jucator:
  Garantarea unui numar minim si maxim de portale pentru obtinerea aritcolului dorit de jucator in cantitatea dorita

  Dezavantaje Jucator:
  Jucatorii vechi vor avea mai multa competitie, avand in vedere ca jucatorii noi vor obtine mai usor articolele dorite
   
 2. bas_69

  bas_69 User

  Avantaje Dezvoltator:
  Mai putine portale, prin urmare , mai putin lag;
  Jucatori mai multumiti de o transparenta a sistemului de recompense

  astea nu sunt avantaje dezoltator pentru dezvoltator un numar scazut de porti inseamna pierderi uriase la nivelul jocului nu mai bagi gg uri etc.. ca `nebunu `in porti sa te faci full cu tot
   
 3. cu alte cuvinte voi vreti havocurile cu 10 porti la duble in timp ce noi am avut o medie de 35 de porti?????????
   
  Veneficus apreciază asta.
 4. bas_69

  bas_69 User

  eu pentru 10 hercules am facut 47 porti ,dar din propunerea ta din 20 de porti esti full havok si hercules nu prea ar fi corect nu ?
   
  Veneficus apreciază asta.
 5. Ai deschis un subiect care nu-si are rostul. MUNCITI cum au muncit si cei care acum au havoace, hercules, spartane etc .
  MidNight_Striker Nu ai vrea ca la inregistrarea unui cont sa ti se ofere UFE gratuit fara sa depui efort (si bani)? Stiu ca e greu dar prin greu am trecut toti.

  Competitia celor vechi este cu "masinutele", nu cu jucatorii noi care vor sa se faca UFE peste noapte.
  Cred ca acest sondaj ar trebui inchis de activii nostri ADMINI.
  De la mine un NU mare la sondaj.
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 7 Mai 2020
 6. Ce am sugerat este o schimbare a sistemului, nu a drop-rate-ului.

  Am facut highlight nu intamplator:
  "Nota: Exemplele cantitative oferite sunt doar exemple si trebuie privite ca atare."

  Din exemplele oferite, valorile ar fi ajustate astfel:

  Hercule la 15%-20% material/GG
  Havoc 20-25% material/GG

  Am aproximat, nu ma judecati daca nu-i chiar exact.

  Sper ca am fost de ajutor
   
  Modificat ultima dată: 7 Mai 2020
 7. Am facut o postare mai devreme pentru a clarifica amanuntele.
  Te rog sa verifici si sa-mi spui ce parere ai.
   
  bas_69 apreciază asta.
 8. bas_69

  bas_69 User

  Pentru full Havoc, luand in considerare minimul de 55% din material,intre 10 si 20 portale Zeta vor fi necesare pentru a obtine 10 Havoc (neluand in considerare double rewards event)

  Dupa cum bine ai spus mai sus ... din 20 de portale poti primi cele 10 havok- hercules si repet nu mi se pare corect eu pentru 10 hercules am fost nevoit sa fac 47 de kappa multe dintre ele facute in ziua dubla .. eu tot nu sunt de acord cine vrea nava UFE trebuie sa munceasca asa cum au muncit si altii din greu si eu am muncit din greu sa fac nava full lf4 la 16 si bo2 la 16 si acum le am degeaba au bagat bo3 si prometheus care nu se compara cu cele vechi .... ce ar trebui sa facem acum cei care acum 3-4 ani aveam totu la 16 bo2 si lf4 ? sa cerem ajutor ? nu ! trebuie sa muncim din greu sa ne facem full cu tot ce este mai nou pe asta se bazeaza acest joc !
   
 9. 3dane

  3dane User

  Bo3 si Prometheus sunt accesibile doar pentru cei ca voi,ultra elite. Am un respect mare pentru cei care au muncit atat ca sa aibe ceea ce au, dar ca sa fie fair play , astia mai mici au nevoie de o sansa ca sa poata concura cu voi . Daca nu se face si nu exista un fel de echilibru si cei mari se fac mai mari si cei mici nu pot evolua jocul nu mai are sens . Parerea mea este ca da, este nedrept fata de voi,dar corect in contextul evolutiei jocului .
   
 10. Toti am luat-o de la 0, Pe nimeni nu a ploconit BP cu ceva gratuit sau sa facem ceva usor. Mi-ar placea ca cei care se vaita sa faca Kristaloni cu lf2 si lf3 fara registru pilot si fara upgrade pe lasere sa vada ce este greu( invarteai cateva minute un Kristalon,de BossKristalon nu mai vorbesc se facea in grup ) si fara bonus de logare zilnica si fara multe altele implementate ulterior anilor 2009-2012.
   
 11. bas_69

  bas_69 User

  cand am inceput eu acest minunat joc era prin anul 2009 era foarte greu sa visezi sa fiii full..... daca faceai intr-o zi 20 de kristaloni era sarbatoare ... nu visam la alte npc-uri vorba colegului de mai sus invarteai un npc de te lua pe tine ameteala:))) asa ca toti am inceput de la 0 nu cred ca trebuie sa ajute BP pe cineva in momentul de fata daca incepi acest joc faci nava destul de buna in timp destul de mic ai foarte multe ajutoare calendare event etc... misiuni ... numai daca facimisiunile zilnice se aduna ceva foarte bun ... nu mai zic sa dai putin si cu cardu pe la HELIX sa vezi atunci ce se simte pe nava
   
  **»Ħ€®ÇЦŁ€Ŝ«** apreciază asta.
 12. 3dane

  3dane User

  Eu nu am zis ca ati inceput cu ajutor sau ceva, dar inainte lf3 insemna ceva in joc, acum lf4 e depasit de noile lf4 sau de prometheus . Stiu cat de greu se fac kristalonii cu lf3 . Sunt recunoscator oricum de eventurile accesibile cat de cat sau de login bonus ...dar trebuie sa recunoasteti ca jocul pentru cine incepe acum e mult mai greu decat atunci cand ati inceput voi. Atunci varful era lf4 si bo2 ...acum...vedeti si voi ce alte chestii mai sunt. Competivitatea intr-un joc de genul este cam totul. Dar nu este un capat de tara daca nu se implementeaza .Doar ca diferenta nu se face intr-un design havoc parerea mea , acum este bine oricum .
   
 13. bibicU[HQ]

  bibicU[HQ] User

  Te inseli , virful era LF3 si a fost un chin pina la lvl 16 , lvl 18 era un vis indepartat . Multi credeam ca e maxim pentru ca nu erau misiuni peste acest nivel.
  Bara din x2 era mai tot timpul portocalie , in x1 nu era protectie si era o adevarata aventura sa ajungi in x3 si x4 si ce surprize te astepta in 4x sau 4-4 .
  Nu mai zic ca aveam doar 4 porti cu 3 vieti la dispozitie si dura ore sa le termini daca reuseai .
  Veterani stiu .
   
  pufi222, johny25812, _ΞNOLΛ-GΛY_ și alți 4 apreciază asta.
 14. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  :)) ce frumos era cand culegeai cutiute si pietre in x1 ca sati cumperi o nava mai mare (ex. bigboy, ca vengul era deja vis ) si venea inamicul si te spargea si o lu-ai dela capat :))
   
 15. voua va trebuie gratuitati,hm imi vine sa rad pai prieteni ia sa va vad stand in 4-1 1 luna culegand cutiute cu phoenix ca sa mi pot cumpara gholiat care costa 80k uri pentru ca pe credite nu aveai nici o sansa ,creditele erau aur curat daca le aveai
  si apoi am si pierdut gholiatu de 2 ori ,pe atunci pierdeai nava daca luai dmg mult si iar o luai de la capat daca vreti sa va bucurati de joc munciti nene, facetti misiuni npc urri e,t,c
   
  _ΞNOLΛ-GΛY_, bibicU[HQ] și BROSCOIUL apreciază asta.
 16. baracuda23

  baracuda23 User

  Sa muncească și aia mici cum am tras noi sa facem navele full nu asa una doua gata vreți nava full pentru 10 hercule am făcut 75kappa....asa ca la munca dacă vreti dacă nu la Mario
   

Distribuie pagina asta