Simulator Registru pilot?!

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de Tibles, 16 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Tibles

  Tibles User

  Exista un simulator registru pilot sau o harta de distribuire a punctelor?!
  Am resetat de nu stiu cite ori registru si tot nu am reusit sa plasez punctele cum imi place.
  De exemplu,am 38 puncte si vreau sa fac rindul de jos complet. Se poate?!
  Mai vreau si energie si soliditate de scut...
   
 2. CapoHrx

  CapoHrx User

  Exista exemple pe forumuri dar cel mai bine ia un pix si hartie si fa singur ''harta'' in functie de nevoile tale, si cum te conditioneaza registrul. Daca faci doar randul de jos (ceea ce nu e posibil,si nu vad la ce ti-ar fi de folos), vei muri ca o musca.
  La final, ca si o concluzie, sunt aproape convins ca tu nu ti-ai resetat niciodata cele 38 puncte la registru, daca pui asa o intrebare.
   
 3. Tibles

  Tibles User

  Am ajuns la64K uridium resetarea...problema este ca esti conditionat pt urmatorul pas. Aceste condtionari nu le tin minte din cap,iar faza cu pixul si hirtia ar mege pina la un punct. Nu poti sa-ti desenezi un trseu de la A la Z cu cele 38 puncte. Iar exemplele pe forumuri se rezuma la lasere groase.
   
 4. Sρίŗίt

  Sρίŗίt User

  Aici gasesti un simulator ptr registru pilot.
   
  liberalul13, ╠Chronos╣ și crod apreciază asta.
 5. Tibles

  Tibles User

  multumesc Sρίŗίt,m'ai salvat! Cred ca si pe altii...
  Sanatate maxima!
   
  Sρίŗίt apreciază asta.
 6. Tibles man,

  grija mare ,cum reconfigurezi registru ,dupa resetare
  la urmatoarea resetare ,trebuie o suma considerabila de uri...se dubleaza suma
  dealtfel,cred ca stii
  succes
   
 7. Mulţumesc pt. intervenţie!
   
  Sρίŗίt apreciază asta.
 8. Tibles

  Tibles User

  Exista vre'o modalitate de a scapa de randul din mijloc a registrului pilot? Mai precis, se poate face radul de jos (cel de sus fiind full) fara sa irosim minim doua puncte pe abilitatea ''Exigent I'' (ce da onoare) din randul de mijloc?
  Din simulator registru pilot (recomandat de Sρίŗίt) reiese ca asta ar fi conditia minima (Exigent I - 2 puncte de cercetare,in randul din mijloc) pt a debloca abilitatea ''Plasator de mine II''(din randul de jos).
  Multumesc. :rolleyes:
   
 9. Nu, nu există!

  Atâta timp cât pt. a debloca abilitatea "Plasator de mine II" se solicită distribuirea la alegere a 3 (trei) puncte de cercetare fie pe "Vânător alieni" (rândul de jos), fie pe "Fascicul de tractor I" (rândul de mijloc), aceasta nu se poate debloca altfel.


  Chiar dacă alegeţi distribuirea de puncte de cercetare pe abilitatea "Vânător alieni" (rândul de jos), pt. a fi deblocată şi această abilitate necesită la rândul ei distribuirea de 2 (două) puncte de cercetare pt. fiecare din abilităţile "Rocket Sience" (rândul de jos) şi "Exigent I" (rândul de mijloc).
   
  Tibles apreciază asta.
 10. Tibles

  Tibles User

  Va multumesc frumos pentru lamurire. N'as fi irosit minim 2 puncte pe randul din mijloc, dar daca asa sta treaba...ma conformez . :)
   

Distribuie pagina asta