Si din Nouuu pagina principala se apuca de SHOW

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Cocolino, 8 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Cocolino

Cocolino User

Iar se misca pagina principala in reluare , iar nu functioneaza .

si pt cei la care le merge tot timpul si nu au probleme (cu dedicatie )

si inca una.

Modificat ultima dată de către moderator: 8 Feb 2014
  2. Hermes

Hermes Guest

Pentru ca tu nu ai specificat, banuiesc ca este vorba de serverul EG1 , pe care tocmai am intrat si nu are nici o problema pagina principala. Normal ca nu putem ghici nici ce probleme ai cu resursele PC-lui sau conexiunea sau alte zeci de probleme locale pe care le poti avea.

3. Cocolino

Cocolino User

ma rog , nu sunt singurul toti cati suntem pe ts aveam aceasi problema . dupa un reload de cateva ori incepe iar sa functioneze . sau dupa ce inchidem pagina . Nu stiu de unde vine problema , daca este exact de la pc meu ar trebui ca numai la mine sa fie problema .
    EG 1 . corect ;)

4. Hermes

Hermes Guest

Nu stiu cati erati voi pe TS, dar cum nu au existat alte solicitari nici in forum , nici in support, iar pe server erau sute de jucatori, pot presupune ca problemele nu erau datorate serverului de joc.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.