Seth[RO] vs Veneficus...

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Veneficus, 10 Dec 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Veneficus

Veneficus User

Seth[RO] ... sper sa-ti ajunga spatiul intr-o tema dedicata sa imi calculezi nivelul de intelegere al limbii romane probabil prin desene...avand in vedere inteligenta mea cu posibilitati cel mult negative...rezultatul chiulului de la scoala si a bolilor avute in copilarie...probabil aici nu te vor mai deranja impresiile si comentariile mele,chiar daca ele sunt doar frustrari datorate slabiciunii mele pe harti,varsate in acest topic in incercarea mea disperata de a parea si eu inteligent...fara succes...

...cel putin aici suntem amândoi on-topic...

Modificat ultima dată: 10 Dec 2016
  2. Seth[RO]

Seth[RO] User

Cred ca nu ai inteles un lucru: nu eu am o problema cu tine, tu ai o problema cu mine. Demonstrata inca odata de faptul ca ai simti nevoia sa deschizi o tema special pentru asta :) Have fun, fa-ti de cap, descarca-te, eu n-am de gand sa-mi irosesc timpul sa incerc sa iti demonstrez ceva, caci nu am ce, tocmai ai demonstrat singur tot ce ar fi fost de demonstrat.
    Din punctul meu de vedere se poate inchide.

3. Veneficus

Veneficus User

demonstratia e in primul post din tema asta...

tema se inchide daca un admin decide acest lucru sau la cererea initiatorului...cum nu esti in nici una din situatii...

4. Seth[RO]

Seth[RO] User

Se pare ca inca nu ti-ai facut testul ala...
    Te citez: "sa imi calculezi nivelul de intelegere al limbii romane"
    Citez: "Din punctul meu de vedere se poate inchide. "
    Acum ca am "desenat", poti trage singur o concluzie cu privire la nivelul tau de intelegere.

5. Veneficus

Veneficus User

punct de vedere inutil...

aici ”profesore de gramatica”! ...aici poti scrie diagnostice la adresa mea... chiar fi desenate...

Modificat ultima dată: 11 Dec 2016