Setari

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de Drogatu, 6 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Drogatu

  Drogatu User

  Salutare admini/jucători,

  Am luat o pauza de darkorbit timp de 6 luni și eu vreau sa ma apuc din nou de joc azi când am intrat ,jocul mi se bloca și aș dori să aflu ce setari trebuie să îi fac ca să imi meargă ca înainte jocul (și joc pe chrome) ? Sau ce browser trb să ruleze fară blocături. (Scuze ca am postat aici doar ca nu știam unde să postez)

  Cu multa stima al vostru Drogat.
   
  razvan0606 apreciază asta.
 2. razvan0606

  razvan0606 User

  Daca ti se blocheaza fara sa instalezi ceva nou pe el cu memorie multa sau daca nu ai sters UNITY,trebuie sa ti-l duci la reparat sau sa ii bagi mai multa memorie etc.
   
 3. În mod normal, nu trebuie efectuate setări deosebite, în afară de cele pe care ţi le poţi realiza din meniul setări, de pe pagina de joc, acolo de unde poţi renunţa sau poţi reduce anumite detalii grafice în funcţie de capacităţile hardware de care dispune calculatorul tău.

  De asemenea, ţinând cont că utilizezi Chrome, n-ar fi rău să citeşti şi să urmezi sfaturile din Optimizare Google Chrome şi Flash Player / Setări DO.

  Totuşi, după cum s-a dovedit în ultima vreme, capacitatea hardware (RAM / Procesor) a calculatorului pe care îl deţii, are un cuvând important de spus atunci când vine vorba de fluenţă de joc în cadrul DO.
   
 4. 3dWARd

  3dWARd User

  Te poti juca ok pe un DualCore cu 2GB RAM, insa la cubikon o sa iti mearga mai rau, de palladium nu mai are rost.

  Te poti juca mai fluent pe un i5 cu 4GB RAM, o sa iti mearga bine peste tot cu exceptie la palladium, unde vor fi nave multe iti va merge intepenit.

  Intalnesc problema asta si pe i7 cu 16GB RAM, cu toate optimizariile pt flash si browser facute, si update la zi.
   
 5. Si cu un QuadCore, 16 Giga de RAM-ii de ce se incarca greu cand dau star dar dupa aia merge ok?
   
 6. 3dWARd

  3dWARd User

  fiindca iti merge prost internetul care nu are nici o legatura cu configuratia ta
   
  bubuletz apreciază asta.
 7. Da, banuiam dar nu eram sigur. Si cum am vazut ca te pricepi bine cu ele m-am gandit ca ai sa imi comfirmi banuiala. Mi s-au terminat Giga de net de pe stik.:p
   
 8. Intervenţii suficiente, mulţumim!

  Temă închisă.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta