Servere private

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de andreisoony, 11 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Salutare, am vrut sa intreb ceva referitor la servere private, vad pe YT foarte multe gameplay-uri cu darkorbit pe servere private si am vrut sa intreb, este legal sa detii un asemenea server ? As vrea sa programez o verisune custom de darkorbit si sa o incarc pe net, just for fun, fara scopuri de a face bani, este legal ? Multumesc !

2. relax

relax User

Cam cat de legal ar fi... nu pot preciza, dat fiind ca tu nu cumperi conceptul jocului de la BP pentru a-l oferi publicului sub o alta forma, "reprogramata". Nici ca ar sta cineva sa verifice cate "remixuri" ale jocului sunt valabile pe internet si cine se afla in spatele acestora pentru a profita de pe urma desifiintarii atat a servere-lor cat si a creatorilor nu pot spune ca se intampla. Deci nu cred ca te-ai afla in vreun pericol punandu-ti ideea in practica, dar nici nu cred ca ar merita efortul... Nu stiu cata stabilitate ai putea tu sa oferi unui astfel de server.
    Sper ca, in continuare, te va lamuri un om mai cu experienta in ale legislatiei privind drepturile de autor pe care BP le are asupra acestui joc(ce parte poate sau nu fi imprumutata). Succes.

andreisoony apreciază asta.