Servere private si programe nepermise

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Sasuke^Uchiha, 27 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Buna seara tuturor .
    Vreau sa stiu si eu daca se poate;
    daca este adevarata informatia cu privire la serverele private si cele ce se acceseaza de pe alte site-uri in afara de www.DrkOrbit.com,
    si daca se poate, sa stiu daca pot incerca si eu, programe referitoare la cules automat cuti bonus , resurse si cat trbuie sa platesc pentr-u acestea

2. Vladut

Vladut User

Posibil sa platesti chiar cu contul de joc....

3. Impropriu spus "servere private" ...Bigpoint nu a vândut franciza vreunei persoane fizice / juridice astfel încât să se poată vorbi de servere private....pur şi simplu, cei ce deţin astfel de servere "private" nu puteau denumi produsul lor "furt". ;)

...se poate, dar pe răspunderea dvs.

Cât despre programe ....citeşte cu atenţie CCG Bigpoint! :rolleyes:

...nu sunt permise!

4. In legatura cu franciza se poate cumpara?sau afilia un server de exemplu "Romania 1" cum au cei din Turcia 1-6/Germania1-7/Spania etc.
    Admini Forum/Joc tot voi sa activati
    La noi in Romania cea mai buna firma de hosting este Krond eu la ei am 2 servere de CS:GO si un server de TS3 de 5 ani de zile nu a picat niciodata serveru
    As fi interesat sa cumpar franciza de la Bigpoint.Cat despre incasarile/venituri 90% Compania 10% Cine detine serveru

5. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

cam ce poate să însemne ”răspunderea nostră” în cazul unui asemenea server ?
    ce legătură are CCG Bigpoint cu un server neafiliat ?

Veneficus apreciază asta.
  6. Adică nu vă garantează nimeni servici de suport, eventual dacă se pot face plăţi, nu vă garantează nimeni că, în cazul unei dispute vă puteţi primi banii înapoi etc. etc.

Unde anume am făut eu o asemenea asociere?! Din cele spuse de iniţiatorul temei înţeleg că utilizarea "programelor" o doreşte pe serverele BP şi nu pe cele neafiliate.

De acest lucru trebuie să vă ocupaţi şi să vă interesaţi personal. Cel mult vă pot recomanda să accesaţi pagina bigpoint.net, de unde s-ar putea să aflaţi ceea ce vă interesează sau ceva date de contact de unde puteţi solicita astfel de informaţii.

Nu ştiu cât de util vă poate fi ACEST formular de contact, dar nu veţi pierde nimic dacă încercaţi.

Modificat ultima dată: 28 Aug 2015
  7. Multumesc frumos

8. Spor la joc!

Temă închisă.

Sasuke^Uchiha apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.