Server Romanesc

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de PREDATOR.ROmania, 11 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Buna Seara tuturor jucatorilor de dark orbit. Cu totii stim, sunt multi jucatori romani de dark risipiti prin mai toate serverele in special in serverele spaniole sau unde limba oficiala este spaniola. Intrebarea mea : de ce nu un server Romania1? cum putem deschide ochii sefilor de big point ca Romania este o tara cu un mare numar de persoane care joaca diverse jocuri online, o tara unde internetul este prezent cam peste tot si este un internet de calitate buna ..ma refer in viteza . ce se poate face concret? Eu joc in España 3 dar tare mi-as dori sa joc intrun server romanesc . Astept ideile dumneavoatra

2. Hermes

Hermes Guest

Mai intai citeste Reguli de postare în secțiunea "Actualizări și Idei", dupa care mai vorbim. Problema unui server romanesc s-a mai discutat, daca acesta inca nu exista motivul este clar de ordin economic, numarul jucatorilor platitori este mult mai mic decat ar fi necesar pentru intretinerea unui server dedicat tarii noastre.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.