Feedback Server de test - Experimentele lui Plutus - feedback

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Althea, 6 Feb 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Althea

  Althea Board Administrator Team Darkorbit

  Salutare piloți,

  În acestă temă așteptăm feedback-ul vostru în ceea ce privește viitorul event Experimentele lui Plutus, ce poate fi testat pe serverul de test. Vă rugăm să evitați off topic-ul și să ne oferiți o opinie cât mai obiectivă.

  Mai multe detalii >>aici<<
  FAQ-ul eventului >>aici<<
  Tema în care puteți raporta erorile întâlnite >>aici<<

  Mulțumim!
  Echipa vostră Darkorbit
   
  Modificat ultima dată: 6 Feb 2019
  Veneficus și styv86 apreciază asta.
 2. Emy

  Emy User

  In x-1 bati la npc ala da mai multe pct ,normal ala fiind cel slab iar in hartiile mari da mai putin iar acolo are mai mult hp si este mai greu de facut, interesant..
   
 3. Pai , stimate admin ,ce detalii ne puteti oferi la acest event ( nu ce e scris in FAQ) , referitor la data inceperii , ce recompensa se da la fiecare inchisoare , precum ai facut la BL despre firecare npc .
  Iar ce poate sa insemene :O sansa rara pentru nava Hecate (adica cat la % )
  O sansa mica pentru nava Hecate (iar cu cat fata de prima )

  Va multutmesc !
   
 4. Althea

  Althea Board Administrator Team Darkorbit

  Salut,

  Perioada de desfășurare a eventului va fi publicată atunci când va fi anunțată oficial. Restul informațiilor, pe care nu le regăsești în FAQ, nu ne-au fost comunicate, deci nu te pot lămuri.
  La ce te referi prin: ''ce recompensa se da la fiecare inchisoare''? În FAQ există tabele cu recompensele pe care le conțin cutiile primite de jucători, în funcție de daunele cauzate și gradul de dificultate al hărții.
   

Distribuie pagina asta