Sugestie Seprom

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de ^^FLoRiN^^, 8 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti sa fie introdusa o optiune gen activeaza/dezactiveaza seprom lasere/rachete?

Sondaj închis pe 18 Dec 2014.
  1. Da

93,8%
  2. Nu

6,2%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. cosmobos11

cosmobos11 User

AI O LOGICA DE MA DOARE CAPU'

2. Ia o aspirina...stiu ca e greu de inteles,dar na,cum spuneam vreti doar sa faceti jocul prea usor...

3. Joc de 5 ani,am nava full,si stiu si de bugurile cu seprom,dar chiar si asa ,pt mine nu este o idee buna,toata lumea ar avea seprom,si atunci upgrade-ul nu ar mai avea nici un farmesc,la fel de bine ar putea sa-l scoata de tot,ori are toata lumea ori nu are nimeni tot acolo bate...

4. .KaNaBiS.

.KaNaBiS. User

Da , vad ca te contrazici ... sa il aiba toata lumea sau sa il aiba toti ... Mai devreme ziceai ca sti de cei care au cantitati astronomice de seprom si acu tu zici ca iti este tot una ...
    Am impresia ca nici tu nu sti ce vrei .

cosmobos11 apreciază asta.
  5. Mda,am spus ca nu sunt de acord cu ideea ...Nu vad unde ma contrazic singur...Citeste mai bine ,nu am scris" ... sa il aiba toata lumea sau sa il aiba toti ..."si cu siguranta nu am spu ca imi este tot una...e greu cand esti copil si nu stii sa citesti....O mica sugestie,mai mergi pe la scoala.

6. .KaNaBiS.

.KaNaBiS. User

Si pana la urma cum ramane , am votat degeaba sau se implementeaza ceva ?

7. Rămâne cum am stabilit:

Propunere respinsă....aşteptăm varianta corectă!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.