Sugestie Seprom

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de ^^FLoRiN^^, 8 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti sa fie introdusa o optiune gen activeaza/dezactiveaza seprom lasere/rachete?

Sondaj închis pe 18 Dec 2014.
  1. Da

93,8%
  2. Nu

6,2%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. ^^FLoRiN^^

^^FLoRiN^^ User

Pana la urma voturile s-au strans, un lucru bun, inseamna ca e o idee buna daca e sa tinem cont de celebra zicala, folosita nu demult pe scena noastra politica "Poporul are intotdeauna dreptate" !
    Acuma sa vedem ce-o sa iasa...

2. Ideea in sine, e greu de realizat si are o sansa mica de reusita.Eu, sincer, nu cred ca o sa se bage optiunea cu "Activeaza Seprom" si, respectiv "Dezactiveaza Seprom" . Ma astept cel mult la marirea Sepromului din skylab. Bigpoint face cu jocul asta ce vrea, e jocul lor.

"Vreti seprom? Faceti zilnic 2 transporturi si stati la palladium sau in 4-x la cutii." -> Ma astept sa zica asta BigPoint ;)

3. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

pai daca astepti doua trei zile pentru 9000 de seprom unde naiba ajungi ? 9000 se consuma la o vanatoare

4. KliP-Done

KliP-Done User

90.000 trageri, adica 9.000 seprom se consuma in aproximativ o ora de activitate :)

5. .KaNaBiS.

.KaNaBiS. User

Am atins pragul de 100 de voturi Pro .. acum ramane la atitudinea dezvoltatorului daca acceasta idee se va aplica ... ar fi frumos dar totusi prea frumos ca sa fie adevarat ....

6. paria

paria User

eeeh, ce bine ar fi ca să avem şi noi, nu privilegiul, ci dreptul elementar de a ne expune propriile păreri personale (nu mă refer la cazul de faţă şi nu fac aluzie la o persoană anume) sunt convins că în felul ăsta multe frustrări s-ar mai ostoi şi multe învăţăminte am mai lua aminte.
    destui dintre cei ce bîntuie prin tema asta am ajuns la concluzia că a venit vremea ca bp să demonstreze cu adevărat că îi pasă de soarta "celor mulţi" care-i animă serverele. concepţia învechită de limitare a resurselor pentru ca jucătorul să depună eforturi serioase în direcţia obţinerii lor nu mai poate să susţină jocul şi menţinerea ei în continuare cu încăpăţînare nu va duce decît la apariţia de noi programe şi sofisticate bug-uri menite spre a echilibra într-un fel situaţia căci, nu-i aşa, "dacă piaţa o cere, oferta nu va întîrzia să apară".
    transmiteţi deci doleanţele noastre dezvoltatorului, poate însoţite de o traducere a înţeleptelor cuvinte ale lui maiorescu, şi amintiţii că "piloţii" se simt neînţeleşi. :)

Veneficus și Seth[RO] apreciază asta.
  7. Solutia e sa nu jucati DO cateva luni bune, decat maxim 5 minute pe zi, timp in care sa luati recompensa zilnica maxima (5 zile) si sa va faceti transportul de Seprom pe lasere... si uite asa am ajuns eu la magnifica suma de 7 milioane lasere updatate cu Seprom.

NU vad nici un avantaj pentru dezvoltator, el vrea sa umblati la buzunarul din banca .. aka Credit Card-ul, toata propunerea asta ii anti-profit pentru un joc dezvoltat (cel putin in ultimii ani) strict pe "consumabile".

my2cents

8. paria

paria User

da, bp nu pare a avea vreun avantaj din această idee dar crezi că soluţia adoptată de tine pentru a trage mereu cu seprom e menită să-l fericească cumva pe dezvoltator ?! sunt convins că nu eşti singurul care se autosuspendă din joc pentru a acumula seprom pe lasere dar ce se va întîmpla dacă tot mai mulţi vor adopta "tehnica" asta ? cît de mulţi bani va cîştiga bp de pe urma conturilor inactive ?

Veneficus și EmYy_1995 apreciază asta.
  9. Câtă perspicacitate! Ia să văd dacă te poţi folosi de ea şi să îmi explici ce vreau eu să zic, prin următoarea alăturare de nume de utilizatori, votanţi la această propunere:

^^FLoRiN^^ Krash *hulk*pele* **florin3011**

Aştept şi pe cei care se identifică în următoarele alăturări de nume de utilizatori, de asemenea votanţi la această propunere, să-mi răspundă la ghicitoarea "ghici ciupercă ce-i?":

ursulet81 / maxx7575

Cocolino / COZMIN

rattyionut / Pheno

EagleDenisa / Karmikizi / ξaglęÐan

MissingYou / Maidanezu

-luck75- / adisfoara / In-The-Dark / Luchinooo / Manuel*** / MrSmith / Persida / strumfiletz112 / ¤Σяяσя¤ / »•..PıЯαTμŁ•ΤUΛ..•« / ™J♠Ø♠Ķ♠Σ♠®™[ITGS] / ♥SΛCΛĿ♥ƒт♥PÏŤBUŁ♥ / ♥ѕαcαl♥ƒт♥piтвull♥

**black*hunter* * / Ion-21 / Mя.»βΛD.ßΘY«[21] / ~TibiNĄ~ / ☆»ŞρΛÇєmΛй«ツ

Celor mai isteţi, voi acorda "vacanţe de vis"! ;)

...înainte de a vă găsi o justificare, luaţi în considerare că este doar primul nivel de verificare a utilizatorilor votanţi şi, pentru timpul astfel risipit precum şi pt. timpul care se va aloca verificării contestaţiilor, care se vor rezolva nefavorabil jălbaşilor, voi solicita suportului ca timpul meu astfel pierdut să-mi fie recompensat cu odihna conturilor de joc.

^^FLoRiN^^, de jucat ne jucăm pe planşele de joc ale DO, nu aici!:rolleyes:

Seth[RO] apreciază asta.
  10. Cehn

Cehn User

deci pica?

chiar daca ei e prosti :
    NOI VREM SEPROM!

Nu metoda conteaza.
    Fara indoiala BP isi doreste o activitate intensa pe DO.
    Fara indoiala BP a realizat ca vechile constrangeri sunt perdante, stupide si alea alea.
    Motiv pt care a evoluat.
    Au existat pe vremuri ratiuni, argumente, motive limitative .
    Erau necesare echilibrarii jocului.
    Cum bine spunea cineva" sunt nişte constante matematice, parte a mecanicii jocului "
    La care s-a renuntat pas cu pas (si sunt multe ...nu-mi dau doctoratul aci).
    Dar nu toate s-au adus la zi.
    Ei bine toata lumea a uitat de Seprom .
    E ca la politia rutiera: au Ferarri dar n-au combustibil pt. el.

11. ^^FLoRiN^^

^^FLoRiN^^ User

Se vede ca esti total impotriva noastra si nu ne sustii deloc....Daca tot esti pus aici macar apara-ne interesele noastre si sustine-me ideile si propunerile.
    Iar in Regulamentul propunerilor nu se specifica nici unde ca se considera un vot/IP/ sau cum il iei tu, deci daca cineva joaca pe mai multe servere si vrea sa voteze nu poate fi impiedicat sau poate am o familie numeroasa si folosim acelasi internet, vecini care jucam impreuna de pe acelsi router, sau iti dau varianta reala SUNT STUDENT SI STAU IN CAMIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Nu ma cunosti sa stii ca nu e asa. Asa ca nu mai cauta nod in papura si trimite propunerea asta, de nu o sa fac eu personal suport.
    Ms de intelegere;)

PS> Nu e timp pierdut pentru tine, asta e datoria ta!

Modificat ultima dată: 17 Dec 2014
  12. Nu voi susţine niciodată înşelăciunea şi persoanele făţarnice, care nu au nicio tangenţă cu noţiunea de onestitate! Nu mă voi ralia unui grup de persoane sau nu voi susţine persoane care, prin fraudă, doresc să-şi atingă un scop anume.

Chiar dacă majoritatea dintre noi trăim într-o societate în care nu se pune preţ de doi bani pe valorile morale, află stimate că, atâta timp cât voi bântui acest forum, nu voi îngădui nimănui să facă rabat de la aceste valori!

Sau îţi mai dau eu o variantă: cu tupeu înainte, că poate s-au născut ieri! :rolleyes:

Luăm, la întâmplare desigur, trei votanţi:

Am să te rog să transmiţi "familiei numeroase", "vecinilor de router", "studenţilor vecini de palier" că voi solicita suportului să închidă definitiv contul de joc cu userID 162030484.

Îi vei putea linişti pe respectivul "neam", "vecin de router", "student vecin de palier" cu un link către CCG Bigpoint, recomandându-i să-şi aleagă fie "cont multiplu" fie "account sharing".
    ;)

Află stimabile că nu-i musai să se specifice în Reguli de postare în secțiunea "Actualizări și Idei" că, pe lângă faptul că este imoral, necinstit, votul multiplu mai este şi interzis.

Nu-i nevoie să te cunosc personal, acţiunile te definesc!

Mai degrabă neînţelegere....

După cum a mai arătat un utilizator din cadrul acestei teme, o propunere identică a mai fost făcută cu ceva timp în urmă, votată şi transmisă dezvoltatorului. Îmi era suficientă pt. a putea închide această temă! ...şi totuşi, iată-mă oferind explicaţii...

Propunerea prezentă va fi înaintată către dezvoltator în momentul în care totalul voturilor exprimate va fi de 100 (fără cele identificate deja ca invalide), din care majoritatea în favorarea propunerii.

Mai mult decât atât, modul în care pui problema, mă determină să urmăresc cu sfinţenie aplicarea regulamentului în acest caz, nimic altceva!

Transmite şi salutările mele suportului, eventual cu un link către această temă.

La fel cum e şi datoria celor de la 112 să răspundă şi să dea curs solicitărilor pe care le primesc. Încearcă să te "distrezi" cu ei, cu semnalarea unor situaţii de urgenţă imaginare! :rolleyes:

Seth[RO] apreciază asta.
  13. ^^FLoRiN^^

^^FLoRiN^^ User

Daca ai acces la unele informatii asta nu inseamna ca ai si putere de a face ce vrei tu. Am dreptul sa detin cate conturi vreau eu, pentru ca pe fiecare am bagat bani, si ami ales ca nu au interactionat nici cum intre ele.

Iar de votat cu mai multe, m-am uitat pe acel regulament si nu era prevazut nici unde ca se poate vota doar de pe un singur cont de pe acelasi IP/adresa de email/etc.

Insa vad ca in continuare esti impotriva noastra, a jucatorilor care isi doresc cu adevarat o schimbare in bine pentru acest joc, iar daca dumneata crezi ca ai dreptate si noi ceilalti 100 nu avem, nu mai am ce sa comentez.

14. aici e doar parerea romanilor .. trebuie si parerea celorlalti playeri de alta nationalitate

15. COZMIN

COZMIN User

Asadar si prin urmare cred ca mai degraba s-ar putea sa fie putina marita magaziea de seprom .Asa cum am spus intr-o postare mai sus cred ca in viitorul lui 2015 ne-ar fi de ajutor o astfel de implementare avand in vedere consuml foarte mare de seprom care este la momentul actual.Sa nu vorbesc cand ai de pus puncte, astepti cu zilele ;)).
    O seara frumoasa si mult succes ;)

16. maxx7575

maxx7575 User

???
    Eu l-am invitat pe ursulet(cumnatul meu) sa joace acest joc.
    Acum iti scriu de pe pc-ul lui si se poate tot din intamplare sa fi dat in tema vot de pe pc-ul lui.
    Si cum ursulet este banat definitiv pe forum...sigur pe viitor acest gen de "alaturari" nu te vor mai deranja, etc.

17. Domnul ©ØrrØsivΞ poate ca au gresit copiii astia ca si-au facut mai multe conturi sau ce naiba au facut ei, dar nu e musai sa-i pedepsesti.Mai greseste omul,iarta-i ca suntem in spiritul Craciunului.Da dovada ca esti om cu suflet mare si nu-i bana. "Iarta celor care gresesc , ca si ei iti vor ierta tie." Acum au aflat ce e bine si ce e rau si , cu siguranta , nu cred ca se va mai intampla.Fii inganduitor.V-am pupat!

18. Maidanezu

Maidanezu User

©ØrrØsivΞ La mine sunt doi,eu si fratimiu,ca nu avem bani sa ne cumparam un alt pc,pentru a accepta votul acestui sondaj.Nu vrei sa ma imprumuti sa imi cumpar alt pc,ca munka mea pe careo fac nu e asa de valoroasa ca a ta....

hαhαhα apreciază asta.
  19. Si daca toata lumea va avea seprom pe lasere,pt ca practic nu prea consumi,care mai e farmecul ?Sincer,eu daca sunt mai slabut ,am seprom pe lasere,si merg sa fac o nava iar aceea este mai dotata ca a mea ,eu unu ma bucur ca pot sa o fac...in schimb daca toti au mereu seprom,cu ce ma avantajaza pe mine?mi-o iau in "bena" si nu am castigat nimic...ce-i care stau la cutiute mereu isi fac milioane de trageri ...E aberant sondajul si ideea...Vreti sa faceti totul prea usor ....Mai putin si cereti ca premiumul sa il iei pe credite de la licitatie

20. .KaNaBiS.

.KaNaBiS. User

Sa nu exageram si generalizam ... tu probabil dupa cum ai redactat, pot deduce ca inca nu esti un jucator foarte experimentat .
    Asa ca permite-mi sa te lamuresc :
    Nu cu mult timp in urma a existat "o portita" in skylab prin care cu o cantitate neglijabila de uridium puteai sa iti asiguri Seprom pe cateva zile ...
    Baietii mai "smecheri" ce au facut ? Simplu .. Din cantitatea neglijabila de uridium au schimbat in sute de mii de Uridium .. si din Seprom pentru cateva zile .. au ajuns la Seprom pentru ani si ani de zile .
    Asa ca zic si eu acum , ca nu mi se pare corect ca acesti jucatori sa scape "curati" dar nici penalizati nu ar fi ok pentru ca hartile ar fi goale ( mai rau ca acum ) . Asa ca ce puteam face ?
    Pai simplu SA EGALIZAM BALANTA , si acest sondaj era sansa celor "corecti" sa puna pe iarna niste seprom in plus ...
    Pentru ca pe bune ... Si eu sunt om si as vrea si eu seprom .. nu numa cei ce stiu sa "fure" .
    Sper ca te-am lamurit .

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.