Seprom-ul, stăpânul şi NPC-ul!

Discuție în 'Probleme generale' creată de ***RECUPERATORUL***, 2 Noi 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Poate cineva sa ma lumineze si pe mine de ce mi-sa luat tot sepromul dupa lasere aveam circa 1.000.000 daca nu si mai bine de trageri ? Eu nu stau prea mult timp pe joc dar trimit zilnic portia de seprom asa am adunat !! Am crezut ca daca s-au schimbat stapanii se va mai curata jocul asta de porcarii si tot feleu de chestii dinastea dar vad ca numai parul se schimba dar lupul ramana acelasi !!

2. relax

relax User

Incearca la suport... doar de acolo sa obtii vreo lamurire si eventual sa-ti fie recreditat ce ai pierdut, daca este vorba despre vreo eroare.

3. Seprom-ul utilizat pt. augmentarea puterii laserelor, nu poate fi "luat" decât într-un singur fel, respectiv prin tragerile laser efectuate.

Din ceea ce îmi este dat mie să văd, n-aş zice că "nu prea staţi mult pe joc"! Ba, dimpotrivă, există o activitate destul de intensă de distrugere de NPC-uri, cel puţin în ultima săptămână (Jurnalul de Bord vă este martor).

E drept, au fost distruse cu predilecţie NPC-uri specifice hărţilor mici iar cele distruse în 4-5 au fost, de asemenea, de categorie medie spre joasă. De asemenea, se pare că aţi distrus şi NPC-uri în cadrul Portalului Groazei. Ţinând cont de nivelul dvs. în joc, cred că este de prisos să menţionez că, atunci când nava trage în ceva, nu trage doar cu un singur laser, seprom-ul consumat multiplicându-se cu nr. de baterii laser trase, indiferent de "ferocitatea" NPC-ului distrus.

Pe lângă toate cele de mai sus, cineva ar trebui să vă creadă pe cuvânt!;)

În definitiv, problema dvs. este "luatul" sau "stăpânul"? Vă recomand ca, pe viitor, să acordaţi atenţie modului de a formula o plângere în cadrul forumului.

**cat_men**, ==H*Y*P*E*R*I*O*N== și Bismut apreciază asta.
  4. Da-mi voie sa te contrazic domnul meu eu cand am iesit dupa joc mai avema circa 1 milion de trageri SIGUR spun asta pentru ca am naravul de a ma uita la munitie si scut, iar cand am intrat inapoi pe joc NU MAI AVEAM NICI MACAR O SINGURA TRAGERE este o mare bataie de joc VA MULTUMESC PENTRU RASPUNSUL PE CARE DEJA IL STIAM !!!

5. Seth[RO]

Seth[RO] User

Daca aveai cat de cat experienta ai fi stiut ca orice problema de genul asta se trateaza direct cu cei de la suport, nu pe forum, si oricum, nu pe un asemenea ton si adresare. Te ratoiesti degeaba la Administratorii de pe forum, ei nu te pot ajuta, iar tonul tau nu poate sa iti aduca decat eventual o mica pauza. Te inteleg, esti suparat, dar asa cum ti s-a recomandat deja, adreseaza-te suportului tehnic, ei sunt in masura sa verifice si sa te lamureasca daca problema este asa cum ai expus-o tu. Tind insa sa cred ca ai reusit pur si simplu sa-l consumi, explicatia data mai sus este perfect plauzibila, seprom-ul il papi foarte rapid :) Scrie totusi la support !

6. Cel puţin aţi renunţat la partea cu "Eu nu stau prea mult timp pe joc" ... :rolleyes:

Singura problemă legată de semprom, la ora actuală, este aceea că unii utilizatori nu pot utiliza seprom-ul la augmentarea puterii laserelor, rachetelor şi a scuturilor. În rest, mă puteţi contrazice cât poftiţi, dacă credeţi că astfel vă veţi recăpăta cele presupuse 1 milion de trageri cu seprom ...care nu de la mine trebuie să le cereţi înapoi.

Temă închisă.

Seth[RO] apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.