Sector Control

Discuție în 'FAQ eventuri' creată de Apophis, 14 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Apophis

  Apophis Guest


  Sector Control – Informaţii generale  • Sector Control este un event care se joacă pe o hartă dedicată care conţine puncte de control ce trebuie capturate pentru a scădea numărul de bilete ale firmei adverse (pe lângă uciderea piloţilor).
  • Fiecare companie are o cantitate stabilită de bilete care scad încontinuu. Pentru a accelera scăderea biletelor adversarilor, trebuie să le distrugi piloţii sau să cucereşti mai multe puncte de control pe hartă.
  • Cu cât ai mai multe puncte de control, cu atât biletele duşmanului se împuţinează mai repede şi victoria este mai accesibilă.
  • Ca şi în cazul Level Invasion Gate, în Sector Control se va juca în două grupe de jucători de nivele diferite.
  • Prima grupă cuprinde jucătorii de nivelele 8-13; jucătorii se pot alătura prin punctul Sector Control de pe harta X-1. A doua grupă este pentru jucătorii de la nivelul 14 în sus; jucătorii se pot alătura tot prin punctul prin punctul Sector Control de pe harta X-1.
  Intrarea şi ieşirea de pe hărţi şi din joc

  - Aproape de mijlocul hărţii X-1 se găseşte o baliză specială Sector Control. Când te apropii, apare un simbol prin care ajungi în lobby-ul Sector Control.
  - În lobby poţi vedea toate jocurile în desfăşurare, jucătorii participanţi şi progresul jocurilor. Înscrie-te în lista de aşteptare pentru a intra în jocul dorit. În cazul în care în joc sunt deja 15 jucători din firma ta (numărul maxim permis), va trebui să aştepţi. Când un jucător părăseşte jocul, un alt jucător al firmei respective, aflat în lista de aşteptare, poate să sară prin portal pentru a-l înlocui.
  - După finalizarea jocului actual, jucătorii din lista de aşteptare vor fi incluşi în jocul următor.
  - Important:

  • Jucătorii din lista de aşteptare se pot găsi pe orice hartă normală. Nu este permis să se afle pe hărţi cu reguli de acces speciale, bătălii Jackpot, Galaxy Gates şi Group Gates, etc. Atunci când un jucător intră pe una dintre aceste hărţi, va fi eliminat de pe lista de aşteptare Sector Control şi va fi afişat un mesaj care îl va informa că locaţia sa este incompatibilă cu sistemul listei de aşteptare pentru Sector Control şi că va fi eliminat din listă.  Sector control – Formarea grupelor

  - Jocul începe când există cel puţin 5 jucători din două firme care aşteaptă un meci. Cât timp nu există cel puţin 5 jucători din cel puţin 2 firme care să aştepte un meci, nici un jucător nu poate accesa harta.
  • Când există 5 jucători din cel puţin două firme care aşteaptă un joc, toţi jucătorii vor intra în harta Sector Control.
  • În acelaşi timp începe o numărătoare inversă de 30 de secunde. În acest timp pot intra noi jucători pentru completarea hărţii.
  • O echipă poate conţine cel mult 15 jucători. Când pe o hartă Sector Control există 15 jucători dintr-o firmă, nici un alt jucător de la firma respectivă nu mai poate intra în joc. Jucătorii pot părăsi jocul. În acest caz, jucătorii firmei respective care se află în lista de aşteptare le pot lua locul celor dintâi.
  • Cât timp există locuri libere, pot intra noi jucători pe harta Sector Control.
  • În timpul numărătoarei inverse de 30 de secunde, jucătorii nu se pot distanţa de punctul de start, pentru ca toate cele trei firme să aibă aceleaşi condiţii de start.
  • După 30 de secunde începe jocul şi se dezlănţuie războiul total.


  Începutul jocului

  - Jocul începe în momentul în care cel puţin 5 jucători de la cel puţin 2 firme aşteaptă să intre în joc.
  - În timpul numărătorii inverse, jucătorii nu se pot distanţa de punctul de start.
  - Camuflajul funcţionează la fel ca în jocul normal. Dar jucătorii camuflaţi aflaţi în apropierea unui punct de control nu sunt luaţi în calcul pentru cucerirea sau apărarea punctului de control. Acest lucru este valabil şi pentru camuflajul absolut al navei Spearhead.
  - În plus, jucătorii pot părăsi în orice moment jocul din Sector Control fără a fi nevoie să fie omorâţi. În zona de start a fiecărei firme se află un buton cu o pictogramă care înfăţişează o uşă deschisă ce apare deasupra zonei de start, atunci când jucătorii se apropie de aceasta. Făcând clic, jucătorul va vedea o fereastră pop-up care îi va solicita confirmarea de părăsire a jocului, informându-l totodată că nu va avea nici un beneficiu în cazul în care echipa sa câştigă.
  Interfaţă grafică

  - Numărul de bilete ale firmelor este afişat în tabelul cu punctaje pe harta spaţială.
  - Când o firmă pierde bilete repede sau mai are foarte puţine, numărul de bilete va fi afişat cu text roşu intermitent (ritmul depinde de viteza cu care se pierd biletele).
  Puncte de resuscitare de bază

  - Fiecare firmă are un punct de resuscitare în care jucătorii firmei respective pot fi resuscitaţi. Acest punct nu poate fi cucerit de alte firme!
  - În jurul punctului de resuscitare există o zonă de restricţie care, timp de 30 de secunde după începerea jocului, dezactivează orice mişcare a navelor. Acest lucru permite utilizatorilor cu conexiuni de internet mai slabe să aibă aceleaşi şanse.
  - În plus, în jurul punctului de resuscitare există un câmp de reparare, care regenerează 10.000 de PV/secundă pentru toţi jucătorii firmei respective.
  Puncte de control

  - Fiecare firmă are un punct de start în care jucătorii firmei respective pot fi resuscitaţi. Această zonă nu poate fi cucerită de adversari întrucât nu este un punct de control.
  - Pe hartă, în acest loc, jucătorii ucişi sunt readuşi la viaţă şi primesc o zonă NAZ personală.
  - Punctele de start au o zonă de reparare în jurul lor, care va începe automat să regenereze punctele de viaţă ale navei aparţinătoare ce se află în apropiere.
  - În afară de punctul de start, harta are 4 puncte de control care se află la o distanţă egală de toate punctele de start. Punctul de control are o baliză în centru.
  Desfăşurarea jocului

  - În Sector Control există două modalităţi de a câştiga care merg împreună: cucerirea unui punct de control şi uciderea jucătorilor adverşi.  Puncte de control – Cucerirea


  - Un punct de control poate fi cucerit de către un grup de jucători care se află în raza de cucerire, respectând următoarele reguli:
  - O firmă are nevoie de cel puţin 1 jucător în raza punctului de control pentru a-l cuceri.

  • În cazul unui punct de control neutru, nu se întâmplă nimic dacă grupurile atacatoare sunt de aceeaşi dimensiuni.
  - Un punct de control poate fi cucerit de către unul sau mai muţi jucători aflaţi în apropierea acestuia. Acest grup trebuie să depăşească numărul de jucători ai firmei adverse care deţine punctul de control.
  - Dacă una dintre firma are mai mulţi jucători în raza de cucerire, aceştia vor cuceri punctul, sau îl vor păstra, în cazul în care îl deţin.
  - În cazul în care grupul atacator are acelaşi număr de jucători ca şi grupul apărător, punctul de control va rămâne în posesia grupului apărător.
  - Cucerirea este semnalată după cum urmează:

  • Când un punct de control începe să fie cucerit, toţi jucătorii aflaţi în raza de cucerire vor vedea o bară de progres deasupra hărţii spaţiale.
  • Odată ce punctul de control a fost cucerit, sigla firmei cuceritoare este afişată deasupra punctului de control şi mini-harta este actualizată astfel încât punctul de control este afişat în culoarea firmei respective.
  - Fiecare jucător suplimentar al echipei cuceritoare care se află în zona de cucerire, scade timpul de cucerire - până la maxim +8 jucători (total maxim 8).
  - Progresul cuceririi de către firma respectivă avansează în ritm normal în cazul în care cuceritorii sunt ucişi sau părăsesc zona de cucerire, chiar şi în cazul în care nu sunt apărători în zonă. Acest lucru este întotdeauna în avantajul firmei care deţine punctul de control (deoarece au fost mai buni/rapizi)
  - În cazul în care o firmă cucereşte un punct din starea de neutralitate şi toţi jucătorii acesteia sunt ucişi sau părăsesc zona, punctul va trece din nou în stare de neutralitate la viteză normală.
  - Punctele de control pot avea 4 stări diferite care vor fi reprezentate şi pe mini-hartă. Zonele de cucerire sunt de asemenea vizibile pe hartă şi arată starea unui punct de control.

  • Dacă punctul de control este neutru, raza punctului de control pe mini-hartă va fi gri.
  • Dacă punctul de control este deţinut de o firmă, raza va avea culoarea firmei respective.
  • Dacă punctul de control este în stare neutră şi este în curs de a fi cucerit, raza de cucerire va fi colorată intermitent în culorile firmei cuceritoare.
  • Dacă punctul de control este deţinut de o firmă şi revine la starea de neutralitate (nicio firmă nu-l deţine), în raza de cucerire va fi afişat un contur de culoarea firmei care „neutralizează” punctul.
  - Statusul unui punct neutru rămâne în centru pentru scurt timp. Bara de cucerire a unui punct de control nu îşi va schimba instantaneu culoarea cu cea a unei alte firme.  Cucerirea punctelor de control  Ecranul de distrugere

  - Când jucătorii sunt ucişi în harta Sctor Control vor vedea un ecran care le dă posibilitatea de a fi resuscitaţi în punctul de start al firmei lor gratis, cu o numărătoare inversă de 15 secunde. După cele 15 secunde, opţiunea de resuscitare gratuită este înlocuită cu repararea standard pe harta X-1.
  • Când jucătorii aleg să rămână în joc şi să fie resuscitaţi pe harta Sector Control, sunt resuscitaţi cu acelaşi scut de protecţie pe care îl primesc la resuscitarea in situ prin ecranul de distrugere într-un joc normal.
  • Când eşti resuscitat în harta Sector Control reintri în joc în punctul de start al firmei tale.  Reducerea biletelor

  - Fiecare firmă pierde bilete în mod constant.
  - Pentru a accelera pierderea biletelor firmei adversare, o firmă trebuie să cucerească cel puţin un punct de control.
  - În cazul în care două firme deţin un punct de control, numai a treia firmă va pierde bilete.
  - Dacă toate firmele deţin un punct de control, niciuna nu pierde alte bilete decât cele pe care le pierd automat toate cele trei firme, şi cele cauzate de moartea jucătorilor.
  - Dacă o firmă deţine 2 puncte de control, ambele firme inamice pierd bilete, cu excepţia cazului în care una dintre celelalte firme deţine celelalte două puncte de control.
  - Dacă o firmă deţine toate punctele de control, celelalte două firme pierd bilete.
  - Fiecare jucător ucis înseamnă un bilet pierdut de către firma pentru care lupta.
  - Dacă o firmă nu câştigă meciul în 15 minute, toate firmele vor pierde bilete într-un ritm de 5 ori mai rapid.
  Bonusuri pentru outsideri

  Pentru ca firmele care au rămas în urmă să poată reveni în joc, vom folosi sistemul de pierdere a biletelor descris mai jos, pentru a le oferi bonusuri pentru daune.
  Descriere:
  - Dacă o firmă deţine cu un punct de control mai mult decât firma ta, nu există alte bonusuri.
  - Dacă o firmă deţine cu două puncte de control mai mult decât firma ta, primeşte5% bonus de daune pentru lasere, rachete şi rachete Hellstorm
  - Dacă o firmă deţine cu trei puncte de control mai mult decât firma ta, primeşte8% bonus de daune pentru lasere, rachete şi rachete Hellstorm.
  - Dacă o firmă deţine toate cele patru puncte de control, primeşte 15% bonus de daune pentru lasere, rachete şi rachete Hellstorm.
  Sfârşitul jocului / Victorie!

  - Dacă pe parcursul jocului, o firmă rămâne cu mai puţin de 5 jucători, se va iniţia o numărătoare inversă în cadrul firmei dat fiind că are nevoie de cel puţin 5 jucători. Dacă firma nu poate găsi suficienţi jucători pentru a intra în meci, aceasta va ieşi din joc ca şi cum i s-ar fi terminat biletele.
  - Meciul se termină complet când există o singură firmă care mai are bilete.
  - Dacă biletele firmei tale ajung la zero înaintea biletelor adversarilor, vei fi scos din joc şi pus pe harta X-1.
  - Dacă celelalte firme au ajuns la 0 bilete înaintea firmei tale, ai câştigat.

  • Dacă faci parte din echipa câştigătoare, vei vedea un rezumat al prestaţiei tale şi vei primi o recompensă suplimentară înainte de a fi trimis din nou pe harta X-1.  Pagină web

  - Rezumatul complet cu toate punctele companiilor pentru toate jocurile va fi afişat pe pagina web în zona laterală dedicată eventului.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.