Sechestrati in hades...

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de *N!NO*, 22 Iul 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. *N!NO*

*N!NO* User

Ce se intampla? Dupa restartul serverului, am inceput un nou hades si la jump spre valul 2 suntem blocati.
    La clan aparem fara locatie (nu aparem a fi in nici o harta), busterele trec (70% fiercare + 35-40% xp si onoare de la baze), rabdarea la fel (dupa o noapte de porti contra cronometru)...
    Avem deja o ora de stat in gol! Nu merge warp, nu putem schimba hangarul, nimic!
    Am schimbat serverul fara nici un efect, am restartat browserul, site-ul de conectare, degeaba!
    Ce putem face?
    Nu mai spun ca am pierdut aproape 10 mil onoare si peste 100 mil xp in timpul asta.
    Si asteptam, asteptam...
    Ne despagubeste bigpoint pt timp, xp, onoare si bustere pierdute?
    Faceti ceva va rog, una din baze sta sa se deschida si nu are cine sa o apere. Ne pune BP baza inapoi pe harta daca va fi distrusa cat timp noi stam blocati in poarta?

2. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

cine va pus sa intrati in hades ? trebuia sa faceti portalul de grup :)))

•»мєтнα«• apreciază asta.
  3. *N!NO*

*N!NO* User

Inca putin si se fac 5 ore fara nici un fel de interventie tehnica :rolleyes:

Pai mergi si fa tu low, cand ai 175% xp si onoare + design si formatia de drone...
    21-22 mil xp si 1,6 mil onoare la fiecare hades
    Fa socoteala cat am pierdut in astea 5 ore... Si am muncit 2 zile sa facem si sa tinem bazele alea + boosterele de 50% cumparate :mad:

P.S.
    Alea 5 ore s-au facut 6... Si daca punem la socoteala doar 4 hades pe ora (nu 5 cum am facut de la ora 12 pana la restart), am fost impiedicati sa facem 500-600 milioane xp si vreo 40 milioane onoare (adica peste 400.000 puncte de rang doar din recompensele finale fara sa mai socotim si npc-urile)

Modificat ultima dată de către moderator: 25 Iul 2018
  4. azi e duminica nu lucreaza doar ia bani )) in rest nik zici ca sunt guvernul romaniei

5. *N!NO*

*N!NO* User

Stai lin, ca nici acum nu s-a facut nimic...
    Turci cu care am ramas blocat in poarta si-au scos navele, au facut suport si s-a intervenit manual banuiesc.
    Dar noi romanii am ajuns de rasul curcilor. Cantitate neglijabila, nul, zero, zi-i cum vrei. La primul suport mi s-a spus ca problema a fost transmisa mai departe, iar acum seara la al 2-lea suport nici nu s-a mai obosit careva sa ma dea cu var.
    Sunt 14 ore, aveam buster peste 100% si pe xp si pe onoare (fara grup!). Am pregatit totul ca la carte, busterul din kappa, statii, 70% alea cumparate, design, formatiune drone, saream mult peste 100 la onoare, xp 105%, dar mai prindeam si DLB ala de la uberi de 25%, toate bune pana s-a gandit BP sa dea restartul (din avion...). Faceam 1 mil puncte de rang asa, la pas... Ca am facut vreo 500k in 5 ore!
    Da' nu-i bai, bine ca am cumparat busterele de 50% pe mai multe zile (ca sa tina pana duminica), bine ca am cumparat uri sa avem ce sparge-n porti, ce mai conteaza ca nu le faci duminica (la dublu cum vrei tu), din partea lor poti sa le faci marti sau deloc. Bine ca ai dat banii!

Modificat ultima dată: 22 Iul 2018
    *©*NietzSScheaN*©* apreciază asta.
  6. mobob

mobob User

::))
    bine punctat...bine ca ai dat banii...in rest ce conteaza...da lasa,ca mai dai si saptamana viitoare,si ailalta...
    ca de,nu e prima data,si bineinteles ca nici ultima...