scut / hp

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de ßøηđãŗέℓ, 26 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

sunteti deacord ?

Sondaj închis pe 3 Mai 2014.
  1. DA

25,0%
  2. NU

25,0%
  3. NU MA INTERESEAZA

50,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. joc de ceva timp bun acest joc si am vazut fel si fel de jucatori in care tragi si nu se simte nimica , asa ca m-am gandit sa se implementeze 2 lucruri care avantajeaza foarte mult jucatori loiali fata de cei ne loiali care folosesc anumite chestii sa poata face si ei o nava sau un npc .
    Asa ca eu m-am gandit sa se afiseze scutul si hp adversarilor in cifre

2. !!(-.-)!!

!!(-.-)!! User

Nu folosesc nici o chestie, sunt doar abilitatile navei din registru pilot gen "Soliditate scut. Scuturile tale blocheaza cu 10% mai multe daune" sau din Tech Factory de exemplu
    Nume: Transfer de energie
    Transferul de energie transformă 10% din daunele cauzate de laser în HP şi le transferă pe nava ta.
    In plus poti vedea Scutul/HP in cifre daca esti intr-un grup iar cel din grupul tau are tinta pusa pe adversar. Si eu am vazut goliath cu aproximativ 500.000 HP deci nu este nici o schema.
    In plus citeste
    Reguli de postare în secțiunea "Actualizări și Idei"

Modificat ultima dată: 26 Apr 2014
  3. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Interventie corecta.

Tema inchisa.

!!(-.-)!! apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.