Scut diminuat

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de Dragonxx67, 26 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Dragonxx67

Dragonxx67 User

As dori sa stiu s-a modificat ceva in configuratia scutului deoarece dupa ultimul restart al jocului acesta a scazut destul de mult.
    Ieri aveam pe prima configuratie 448.000 si pe cea de-a doua 720.000 ,acuma am 320.000 pe prima si 514.000 pe cea de-a doua ,fara sa fac nici o modificare
    Mentionez ca am inca boosterul de 25 % /si chiar daca nu l-as avea matematic 514.000 + boosterul de 25 % tot nu ajunge la 720.000 sau 320.000 + booster 25% la 448.000
    Am cautat pe forum dar nu am vazut nimic legat de scuturi si nu stiu doar eu am problema asta sau mai au si ceilalti playeri....

2. blinckd

blinckd User

pe eg 6 nu functioneaza bosterele de onoare si xp de la statiile cbs... si uneori formatiunea de drone ramane blocata pana la un estart de pagina....iar daca schimbi un design de nava , iti baga hp de la 0 chiar daca ai avut full... bravo BUGpoint

*N!NO* apreciază asta.
  3. Dragonxx67 ...schimba configuratia de 2 ori( esti pe 1 schimba 2...apoi iar 1 ...iar 2 ) ... si iti va arata bine....asa am facut eu si imi arata scutu normal :)

4. de exemplu cand sar aproape de fiecare data imi scade un anumit procentaj din scut. Dar dupa ce schimb configuratia de 2 ori se remediaya tot. Dar totusi e strsant uneori cand uiti sa schimbi configuratia sis cutul ramane scayut. E un dezavantaj.