Scoremageddon

Discuție în 'FAQ eventuri' creată de Hermes, 25 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Hermes

  Hermes Guest

  Ce este Scoremageddon?

  Scoremageddon este un nou event PvP introdus in DarkOrbit in care veti concura cu ceilalti jucatori pentru a obtine cel mai mare scor posibil care sa va asigure premiul consistent de la final. Pentru a obtine cel mai mare scor posibil este necesar sa cresteti contorul combo care functioneaza ca si un multiplicator pentru punctele obtinute in urma distrugerii navelor inamice.

  Cum particip?


  Toti jucatorii care sunt online in timpul eventului vor fi inscrisi in mod automat. Exceptie fac jucatorii de level 4 si mai mic. Este necesar sa particip in acest Event?
  Esti inscris in mod automat, dar, daca, nu doresti sa participi poti ignora eventul si sa iti continui activitatea in ce mod doresti. Fii insa cu bagare de seama, deoarece daca inca mai detii vieti, valorezi puncte pentru jucatorii participanti si te poti trezi atacat de acestia.

  Care este telul eventului Scoremageddon?


  Telul eventului Scoremageddon este de a obtine scorul cel mai mare posibil inainte de a-ti pierde toate vietile si sa te clasezi in primii 50 de jucatri pentru a obtine recompensele delicioase de la final.

  Cate vieti detin si care este scopul acestora?


  La inceputul eventului toti jucatorii care se incadreaza regulilor acestui event vor primi 5 vieti. Acestea vor fi afisate in fereastra Scoremageddon sau deasupra barei de Hitpoints deasupra navei. Daca nu mai detii vieti nu mai valorezi puncte pentru ceilalti jucatori participanti si esti scos din competitie. Suportul nu poate modifica numarul de vieti cat timp eventul este in desfasurare.

  Cum pierd vieti?

  De fiecare data cand esti distrus pierzi o viata. Nu conteaza din ce cauza esti distrus, fie de un jucator, NPC sau radiatii. Daca esti distrus vei pierde o viata. Fiecare viata vine cu o reparare gratis, deci daca esti distrus si pierzi o viata reparatia va fi gratis.

  Cum obtin puncte?

  Punctele sunt acordate in urma distrugerii inamicilor. In functie de tipul navei tale si tipul navei distruse veti primi un numar de puncte conform tabelului de puncte de rang primite la distrugerea de nave. Puncte aditionale pot fi castigate in functie de multiplicatoarele combo colectate.

  Care oponenti ofera puncte?


  Doar distrugerea jucatorilor care participa la event va va aduce puncte. Nu veti primi puncte: la distrugerea jucatorilor din aceeasi companie, jucatorii care si-au pierdut toate vietile iesind astfel din competitie, jucatori care sunt de level 4 sau mai mic care nu participa in event si PET-uri.

  Ce este contorul combo si multiplicatorul?

  Contorul combo afiseaza punctele tale combo si valoarea multiplicatorului pe care o detii. Bara afiseaza progresia totala iar numarul din interiorul acesteia reprezinta multiplicatorul detinut in acel moment. In esenta cu cat multiplicatorul este mai mare cu atat mai multe puncte veti obtine pentru fiecare distrugere.

  Cum afecteaza combo-ul scorul meu?

  Fiecare punct obtinut prin distrugerea unui inamic este inmultit cu valoarea multiplicatorului detinuta. Cu cat mai mare este combo-ul si implicit multiplicatorul cu atat mai multe puncte veti obtine la distrugerea unei nave. Prin urmare, asigurati-va ca detineti si mentineti o valoarea cat mai mare a multiplicatorului combo pentru a obtine cat mai multe puncte.

  Cum imi pot mari valoarea combo-ului?


  Valoarea este marita cu fiecare distrugere a inamicilor. In functie de tipul navei tale cat si de tipul navei distruse primesti un numar de puncte similar punctelor de rang primite.

  Cand si cum scad punctele de combo?


  Combo-ul va scadea in timp, daca nu veti mai distruge nave. Dupa ce timer-ul va expira(bara mica situata deasupra contorului combo) veti pierde din punctele combo. Puteti opri pierderea de puncte combo prin distrugerea unei tinte valide si obtinerea de noi puncte combo. Daca esti distrus Multiplicatorul tau Combo va reveni la 1! Asa ca, aveti grija!

  Contorul Combo va creste daca distrug un PET?


  Nu, deoarece PET-ul nu este contorizat ca tinta valida. De asemeni: jucatorul nu va pierde nici o viata daca PET-ul lui este distrus, insa, daca PET-ul tau distruge o nava participanta aceasta va fi contorizata!

  Jucătorii din același clan nu primesc puncte pe parcursul Scoremageddon pentru împușcarea reciprocă.

  Recompense:
  Loc
  Uridium
  X-4 Ammo
  PLD-8
  Mine (DD/SAB/EMP)
  1
  30.000
  15.000
  200
  50
  2
  25.000
  12.000
  150
  40
  3
  20.000
  10.000
  125
  30
  4
  15.000
  7.500
  100
  25
  5
  15.000
  7.500
  100
  25
  6
  15.000
  7.500
  100
  25
  7
  15.000
  7.500
  100
  25
  8
  15.000
  7.500
  100
  25
  9
  15.000
  7.500
  100
  25
  10
  15.000
  7.500
  100
  25
  11-50
  10.000
  5.000
  50
  10
  Temă creată prin contribuţia utilizatorului: Minitechnicus.
   
  mikimiki30, Sarinel2 și {LUZER} apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta