Schimbarea rezolutie

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de ◎»Cяimiηαζ™«◎, 9 Iul 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti sa fie din nou rezolutia veche???

1. Da

42,9%
  2. Nu

57,1%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut,am tot stat si m-am gandit cum ar fii daca sar schimba rezolutia cum a fost acum un an si ceva.... Nu ar fii mai "frumos" sa fie asa????
    Am zis sa fac tema aceasta cu schimbarea rezolutiei pentru ca rezolutia care este acum nu e chiar asa de buna.... Cu rezolutia asta care este acum vezi navele de la distanta si cei de la distanta ta vad pe tine mai de departe si cand te vad o iau la fuga.... Intelegeti voi ce vreau sa zic... Pe rezolutia veche navele erau mai mari si mai frumoase mai in HD si cand vedeai o nava la distanta puteai sa tragi in ea nu cum este acum....Astept pareri :D

2. Eu sunt perfect de acord!! Am vrut sa fac si eu aceasta tema dar am vazut ca mi-a luato altcineva inainte.
    Sincer sa fiu rezolutia veche chiar era mai buna decat asta din prezent.

◎»Cяimiηαζ™«◎ apreciază asta.
  3. -=Nommo=-

-=Nommo=- User

Citeste Actualizări și Idei .

4. Hermes

Hermes Guest

Interventie corecta, multumim.
    Ceea ce nu ai vazut nici tu , nici el, altii vad foarte bine, asa ca perseverati amandoi in intelegerea acestui regulament.
    Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.