Schimbare USER periodic

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de ♥╣√Ïþξ®╠♥, 2 Noi 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunteti de acord cu ideea propusa de mine ?

1. Da, sunt de acord

25 vot(uri)
    62,5%
  2. Nu sunt de acord.

15 vot(uri)
    37,5%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. **eagle1**

**eagle1** User

Domnul care le stie pe toate , matale ori nu stii sa citesti , ori nu stii sa intelegi . Incearca sa faci traduceri celor care abia acum deslusesc tainele DO . Jucatorii care au jucat corect pe tot parcursul activarii contului nu si-au schimbat aceste nume sau le-au schimbat foarte rar . Cei care au avut interes , si aici te las pe tine sa interpretezi ce inseamna interes , ca deh , esti jucator cu experienta , le-au schimbat de ... au uitat care le este ....numele de logare . Si acum ce se doreste ? Pai hai sa-ti traduc eu ... sa ai nume de logare , pe care iti spun eu nu o sa-l schimbe nimeni o mare perioada de timp , si un nume de joc pe care sa-l poti schimba dupa bunul plac , daca s-ar putea zilnic sau din ora in ora . Si atunci revine celebra intrebare ,, de ce ,, . Ehe , aici iar este loc de interpretare ... Sper ca ai destula imaginatie .
    Asa ca un final , scoate-ti din ecuatie , aia cu siguranta conturilor sau faceti o mica completare , stiti voi care, si nu mai jucati de la vecina ca deh , vecina nu are simboluri pe tastatura :))

2. relax

relax User

Ba tu vezi cat te duce mintea? Asta este situatia de acum, poti schimba numele de joc dupa bunul plac(si jucand corect chiar l-am schimbat si de 3 ori pe saptamana- ai ceva de comentat in legatura cu asta? nu esti in masura).Daca tu nu vrei sa-ti schimbi numele de logare este fix problema ta, poate nici eu nu vreau sa-l schimb, da? Dar asta nu inseamna ca nu sunt persoane care vor, din motivele pe care ti le-am mai spus in 2 postari ale mele(care sunt mult superioare nivelului tau de intelegere din cate vad) sau din retardismele pe care le tot spui tu aici(codati, utilizatori de programe, acc shar-eri etc- care e problema ta in legatura cu ei?). Asa ca abtine-te pana esti in stare sa formulezi niste argumente care sa se ridice la nivelul tau de superioritate cu care apari pe aici.

♥╣√Ïþξ®╠♥ apreciază asta.
  3. Nici eu din cate imi amintesc nu te-am vazut pe tine pana acuma dar daca imi amintesc bine ( esti de pe EG 4 compania EIC si jucai in clanul *OG* ) daca e sa o luam asa , iar daca doresti sa faci pe desteptul sa sti ca nu iti merge chiar cu toata lumea ; dar sa trecem peste asta pentru ca la o adica e doar un joc si nu ne sta bine sa ne certam ca niste copii mici , ca nu are nici un folos . Oricum iti multumesc Eagle1 pentru sustinere si iti doresc multa bafta in continuare.

4. Ensw

Ensw User

eagle1 in OG?
    Viper incearca sa trimiti o cere la suport legat de schimbarea numelui de logare si motivul pentru care soliciti schimbarea lui...poate ajuta :)
    Sincer... acu... cine se plimba cu stik-u' dupa el pentru a da un c/p in campul de logare atunci cand nu intra pe joc de acasa, in cazul in care numele de logare contine caractere "kanji" zic :D

♥╣√Ïþξ®╠♥ apreciază asta.
  5. **eagle1**

**eagle1** User

In primul rand apelativul asta BA , il folosesti acolo in satucul ala in care stai tu , cu cine iti permite iar referitor la ce te duce pe tine mintea , pot spune ca din limbajul tau esti net inferior. E bine ca pana la urma ai citit cu atentie si ai inteles ideea . Sper sa nu te afli printre cei enumerati de tine acolo in paranteza ...

Un domn admin daca citeste rog o mica pauza pentru cei care nu au invatat cum trebuie sa vorbesca intr-un forum .

Modificat ultima dată: 9 Noi 2015
  6. **eagle1**

**eagle1** User

E vezi ca nu este greu , esti foarte aproape de adevar . Acum citeste din nou postarile mele si ai sa intelegi de ce nu sunt de acord cu propunerea ta .
    Asa cum si tu ai spus ...este un joc si fiecare are dreptul la o parere proprie fie ea pro sau contra .

7. Propunere respinsă.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.