Schimbare USER periodic

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de ♥╣√Ïþξ®╠♥, 2 Noi 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunteti de acord cu ideea propusa de mine ?

1. Da, sunt de acord

25 vot(uri)
    62,5%
  2. Nu sunt de acord.

15 vot(uri)
    37,5%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Buna seara !

Am stat si m-am gandit la o problema referitoare la user name ( numele de logare )si cred ca ar fi bine sa se discute si sa se lucreze la aceasta tema doar ca aceasta se poate realiza doar cu acordul administratorilor si votul publicului deoarece jocul a fost creat atat pentru binele jucatorilor deoarece jucatori tin in picioare compania , cat si pentru binele companiei .
    Ideea este urmatoarea; sa se implementeze un sistem de siguranta pentru conturile utizilatorilor care sa permita schimbarea numelui de logare deoarece uni useri si-au creat un user name cu carectere cidate si ar dori sa faca o schimbare in aceasta privinta iar daca tot veni vorba de caractere ciudate si logari dificile in aceasta categorie de oameni ma incadrez si eu ; dar sa nu pemita a utiliza acelasi nume de joc ca si numele de logare pentru siguranta jucatorului dar asta la o adica nu e asa mare problema daca uni doresc sa o faca sa foloseasca acelasi nume sunt liberi sa o faca . Sunt sigur ca multa lume ar dori sa isi schimbe numele de logare. Aceasta schimbare periodica o poate decide dezvoltatorul, de exemplu o data la 3 luni.

Avantaje dezvoltator: Sa se implementeze un contra cost in avantajul dezvoltatorului, care sa contina un pachet, de exemplu pachetul premium in urma carei achiziti sa se permita a se schimba numele de logare o singura data.
    Dezavantaje dezvoltator: Munca depusa pentru implementarea acestui sistem de siguranta.

Avantaje jucatorii: Poate sa modifice numele de logare dupa cum doreste si chiar daca se implementeaza aceasta posibilitate tot vor avea siguranta contului.
    Dezvantaje jucatorii: Desigur un contra cost.

Modificat ultima dată: 9 Noi 2015
  2. Daca asa spui , inseamna ca anumite conturi ( furate) sa devina propriul tau cont personal , deci concluzie : schimbarea de conturi poate duce la o nesimtite a utilizatorului ( contul furat sau al tau ) . Imi convine user name pe care-l am , de ce pentru ca ala e ultima mea schimbare .
    Acest lucru doresc sa nu aiba loc de desfasurare .

3. styv86

styv86 User

Nu are rost....pe joc poti avea ce nume vrei, dar cel de logare asa trebuie sa ramana. Ok am inteles ca nu este obligatoriu. este optiunea jucatorului, nu cred ca si nu are rost( parerea mea).

4. Eu unul sunt de parere buna cu acesta schimbare si nu consider in regula ca utilizatorul nu isi poate personaliza contul dupa bunul plac deoarece , de exemplu ma saturasem sa ma loghez cu acest nume si doresc sa fac o schimbare , dar nu pot pentru ca nu am drepturi la contul meu desi este al meu eu nu am drepturi depline la el . Si obiectivul cu " conturi furate " ( destroysmoke ) pe care l-ai precizat parerea mea , e ca nimeni nu poate avea acces la contul tau , decat tu si celor la care le-ai permis acest lucru pentru ca un cont nu se poate " fura " doar ca am intrat pe el si gata l-am luat deoarece exista sisteme de siguranta care nu iti permit acest lucru asa usor .

As considera buna aceasta schiimbare dar sa se faca de exemplu ca si cand shimbi un E-mail cu o confirmare pe acel E-mail cu precizare ca da doresc sa schimb acest lucru si fara sa se aiba acces la acest E-mail al contului sa nu se poara face schimbarea respectiva .
    Eu votez cu " da " doar ca sa se faca acest lucru in maxima siguranta dupa cele precizate .

♥╣√Ïþξ®╠♥ apreciază asta.
  5. **eagle1**

**eagle1** User

Nu stiu cu ce te deranjeaza sa joci cu acelasi nume cu care te loghezi dar ... nu e rea ideea . Ce nu inteleg este insa este de ce trebuie sa faci schimbarea asta din 3 in 3 luni ? Eu am multi ani de joc cu numele cu care am inceput jocul si nu ma deranjeaza asta si nici nu am avut probleme cu siguranta contului . Cred ca in momentul de fata dezvoltatorul are un sistem de siguranta a conturilor destul de bine pus la punct numai sa nu il faci tu vulnerabil :) . Daca ,,imprumuti,, contul unui prieten pentru un mic ajutor ...numai asa esti vulnerabil .
    Una peste alta daca as vrea sa verific profilul unui jucator ... pe care din cele doua nume o sa-l caut ?

6. Am stat putin si am citit comentariul tau ( **eagle1** ) si doresc sa raspund intrebari pe care ai puso cu din 3 in 3 luni. Eu ma refeream la acest lucru nu ca eu sa il schimb din 3 in 3 luni ca doar n-am luat-o razna acuma cu totului :) poate doar asa putin in limita bunui simt :) ci ma refeream la din 3 in 3 luni sa iti permita ca sa il poti schimba daca doresti iar daca nu il poti lasa linistit asa cum este . Am spus asta doar asa ca un fapt divers cu din 3 in 3 luni, acum depinde cum ar considera dezvoltatorul sa il poti schimba orisicand doresti sau sa il poti schimba doar semestrial sau anual sau trimestrial daca doresti .
    Iar chestia cu "pe care dintre cele 2 nume sa il caut " nu prea am inteles asa bine intrebarea dar din cate am inteles spun ca totul va fi la fel ca si acuma 1 nume de loging si alt nume de joc de exemplu eu ma loghez cu X si in joc folosesc numele de Y iar daca cineva doreste sa vizualizeze profilul meu acceseaza numele de Y ( numele de joc ) si numele X ( de loging ) el n-are ce treaba sa aiba cu el ca aia ii treaba mea cu ce nume ma loghez .
    Iar idea lui ( *The*Transporter* ) o consider foarte buna , chiar nu mi-a venit in minte acest lucru cea ce a precizat el ca " sunt de acord sa se poata schiba dar in urma schimbari sa se faca o confirmare de memorare a schimbari pe E-mailul contului ca si cand ai vrea sa schimbi un E-mail " .
    Oricum va multumesc pentru sustinere si intelegere iar fiecare sa voteze dupa cum considera ca ar fi bine .
    Multumesc. :)

Modificat ultima dată: 5 Noi 2015
  7. **eagle1**

**eagle1** User

Incerc sa-ti inteleg ideea si ... nu reusesc . Care este problema ca folosesti acelasi nume de logare cu cel de joc ? Sistemele de siguranta conturilor functioneaza . Nimeni nu are acees la contul tau decat daca stie parola sau are acces la casuta ta de e-mail :) Numele tau de joc ...este nesimnificativ . Revenind la doleanta ta numele de joc si implicit cel de logare in momentul de fata poti sa-l schimbi la 48 de ore daca nu ma insel . Care este problema ?!?
    Sau asta poate fi o problema https://board-ro.darkorbit.com//threads/schimbare-nume-utilizator.2426/#post-7987 :)

8. relax

relax User

In perioada in care numele de logare a fost facut permanent, unii dintre noi poate aveam nume "aiurea"(ma refel sa simboluri etc), care ne ofera posibilitatea de a ne loga, doar copiindu-l! Nu am fost anuntati din timp, s-a intamplat deodata. Tu te contrazici singur. Numele de utilizator, cel care il vezi pe pagina de joc se, poate schimba la 48h dar aceasta schimbare nu implica si schimbarea numelui de logare. Deci ar fii oarecum o idee buna sa putem schimba numele de logare(poate macar o data)... ca daca tot va fi diferit de cel de sub nava, macar sa fie mai simplu ca sa ne poata permite logarea pe contul de joc de oriunde.

9. Hermes

Hermes Guest

Imposibilitatea modificarii numelui de logare a fost anuntata din timp si s-a si permis ca o singura data dupa implementarea acesteia sa se schimbe numele de logare. S-a ales aceasta optiune, pentru o mai buna securitatea a conturilor de joc . Majoritatea jocurilor online au acest mod de autentificare, tocmai pentru o mai buna securitate si gestionare a titularilor acestor conturi. Revenirea la schimbarea numelui de logare , nu cred ca este in planul dezvoltatorilor jocului.

10. Doar o singura data sa se poata schimba numele de loagare , ca acel utilizator sa nu mai impumute (contul) altul prieten .Totusi ar trebui o noua regula ( spre bifare care sa implementeze aceptarea noiilor termeni si conditii supuse schimbarii numelui) , cel care nu respecta acea regula ii revine sarcina de a nu mai avea siguranta numelui de logare .

11. Hermes

Hermes Guest

La crearea unui cont nou pe orice joc BP, exista :
    Următoarele reguli se aplică acestui joc:
    CCG Politica de confidenţialitate

Se considera citite si acceptate in momentul cand te inregistrezi.

12. relax

relax User

Inseamna ca ma inseala pe mine memoria sau am fost absent in acea perioada, scuzele mele.

13. Excelenta explicatie ( relax ) exact la asta ma refeream si eu , ai toate aprecierile mele :) Deci bine explicat Numele de logare cu Numele de joc sa fie diferite dar sa iti permita sa poti schimba si numele de logare dar NU identic cu numele de joc pentru siguranta contului.

14. Eagle1 eu te inteleg ce spui dar nu ma refeream la asta , pentru ca linkul pe care l-ai postat este pentru numele de joc si stiu ca se poate modifica 1 data la 48 de ore , ci ma refer la numele cu care te loghezi in joc ( tu te logezi cu **eagle1** eu ma loghez cu ♥╣√Ïþξ®╠♥ de exemplu dar in joc folosim nume diferite pe care le poti modifica 1 data la 48 de ore la asta te refereai tu ) dar eu ma refer la acel nume cu care ma logez sa il pot schimba dupa cum doresc pentru ca ( relax ) a spus foarte bine "daca merg intr-un local public de exemplu si doresc sa joc DARKORBIT eu nu ma pot loga pentru ca nu pot sa introduc siblolurile de la numele meu de loging cea ce ma obliga ca trebuie sa car cu mine un stic pe care sa am numele ca sa ma pot loga . Si asta as dori sa se poata schimba dar dupa cum am spus sa fie sistemul exact ca si acuma Nume de logare sa fie diferit de Numele de joc pentru siguranta , dar sa iti permita sa modifici si Numele de logare dupa cum iti convine dar sa nu iti permita sa fie identic cu numele de joc pentru siguranta jucatorului .

15. **eagle1**

**eagle1** User

Pff , oare de ce aveati nume aiurea ? Oare de ce trebuia sa-l copiati pentru logare ? De ce trebuie sa ai un nume cu care sa te loghezi si un altul cu care sa joci , in conditiile in care la contul tau nu are nimeni acces decat daca stie parola sau se poate loga pe e-mail cu care te-ai inregistrat . In conditiile in care numele de joc il poti schimba dupa cum doresti fara restrictii de ce mai trebuie sa schimbi si numele de logare periodic ? Nu vad care este logica ... poate este undeva ascunsa la voi :) . Sau poate este o dorinta a unora , care au avut un nume din asta fistichiu , asa cum zici tu , salvat intr-un fisier , si le-a cazut sistemul si au piedut fisierul ... si acum nu se mai pot loga pe cont :) Voi stiti mai bine...

:)) Asta cu localul a fost chiar tare . Pai daca te duci intr-un local sa joci DO , in conditiile in care eu joc 2-3 ore pe zi dar sunt jucatori care stau peste 12 ore pe joc , te scot aia cu matura :) . Iar daca tie iti pare mai fistichiu sa-ti pui nume de logare cu simboluri si alea alea , poarta frate stik-ul in buzunar ca de stii ca in lumea asta doua lucruri se platesc :))
    Inca o data iti spun folosesc numele de logare acelasi cu numele de joc de foarte mult timp si nu am avut probleme cu siguranta contului .Deci asta nu tine , alta explicatie pls.:)

16. Si eu deasemenea chiar incerc sa te inteleg Eagle si inteleg ca tie iti este ok asa si deasemenea sunt constient de faptul ca domnia si prostia se plateste si chiar se plateste uneori scump in zilele de azi , dar daca tot e sa gandim logic eu am creat acest cont prin 2011 sunt aproape 5 ani in spate atunci poate toti am gandit intr-un fel acum timpul a trecut lucrurile sau schimbat gandim toti cu alta logica pentru ca ne-am maturizat si timpul a trecut . Si as dori sa fac o schibare si in aceasta privinta sa imi usurez si eu putin situatia dar nu pot pentru ca nu am dreptul sa o pot face . Ei , eu in loc de carectere ciudate as dori sa ma lochez cu numele de "Ioane" dau un exemplu pentru ca m-ar usura foarte mult treaba dar nu pot pentru ca nu am acesta posibilitate si pentru aceasta tema am postat .

17. relax

relax User

Bati campii pe langa subiect grav de tot. Daca acum cativa ani imi schimbam numele de joc(sa-ti traduc, ala de-l vezi sub nava), aceasta schimbare ducea si la schimbarea numelui de logare(exact ca ala de sub nava!). Acum, am ramas cu un nume de logare de cand BP a implementat schimbarea, si cu unul care sta sub nava si il pot schimba la 48h. Daca eu am un nume usor de logare, pe care il pot scrie cu usurinta doar de pe tastatura, poate altcineva are un nume plin de simboluri si nu se poate loga decat copiindu-l... sau sta juma' de ora sa-l reproduca. Asadar este corect ce a spus ♥╣√Ïþξ®╠♥, oriunde te-ai duce trebuie sa ai "buletinul" cu tine.
    Deci pricepi de ce imi trebuie un nume cu care sa ma loghez si unul cu care sa joc? Ia schimba-ti tu numele de logare(vad ca nu pricepi ca nu e posibil-a 2a ta propozitie) si dupa vino sa continui afirmatiile fara sens.

18. mobob

mobob User

relax are dreptate .
    problema este ca unii au ramas cu nume greu de scris,din diverse motive...pur si simplu,nu au fost pe faza sa isi schimbe numele de logare atunci cind bp a implementat schimbarea...si nu stiu ce sa zic,poate memoria mea imi joaca feste,dar sincer eu nu imi aduc aminte sa fi avut posibilitatea sa ajusteze acest nume dupa implementare,nici macar o data...pur si simplu,la un moment dat s-a blocat posibilitatea de schimbare a numelui complet,si apoi s-a implementat direct treaba cu schimbarea doar a numelui de joc la 48 ore...
    parerea mea e ca,macar suportul sa poata face o schimbare ,in cazul acelor conturi,ca sa se rezolve situatiile incomode.

19. relax

relax User

Multumesc.. si eu am problema asta din cate ai vazut deja, stai linistit ca BP nu uita :)

20. **eagle1**

**eagle1** User

Pai ca sa nu mai lungim discutia iti doresc sa ai ... bafta desi , daca nu ma inseala memoria prin 2011 parca nu te-am vazut pe joc .

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.