Schimb de nave

Discuție în 'Probleme generale' creată de *BUREBISTA*, 3 Iul 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Mai fratilor ce dumnezeu se intampla cu jocul asta e din ce in ce mai proasta treaba, dau sa schimb nava pe Citadel si ma trimite pe Golia Bastion. Desi eu trimit marfa ca in magazia lui citadel FOZIC sunt pe golia bastion ? Poate sa ma lumineze si pe mine careva ? Cred ca s-a naucit jocul asta de atatea coduri si buguri !! Mai nou acum dau sa schimb pe Aegis dupa Citadel si-mi da Citadelul in mijlocul hartii dar i-mi spune ca sunt pe Aegis !!
     
    Veneficus și BROSCOIUL apreciază asta.
  2. BROSCOIUL

    BROSCOIUL User

    :)))))))))tu vrei sa schimbi nava :)) eu vreau sa vorbesc cu omul din grup si ma arunca pe chatul clanului :)))Deja am inceput sa facem si muzica !! dela DO am ajuns la RE !!! mai lipseste mi fasolea mi do :))) DO !!!! limba mea este mult mai scurta ca si a voastra !!!