Suport Scadere DMG

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de scorpion.ro, 22 Mar 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Europa globala 2
    ID 165422597
    Scadere DMG inexplicabila mai ales in prioada de criza adevarata in care suntem tinuti fortati in casa . Nu este de gluma .....dar pana a limita si DMG-ul intrun joc mi se pare absurd .....
    CE ASI PUTEA FACE EU CA SA REVINA DMG-UL ?
    SE POATE FACE CEVA DIN PARTEA SUPORTULUI IN URMATOARELE 23 DE ORE ?

Modificat ultima dată: 23 Mar 2020
    Supreem*RO apreciază asta.
  2. INVICTUS

INVICTUS User

Asta se intampla cu toti cei care NU MAI COTIZEAZA CA INAINTE,nu scrie nicaieri acest lucru dar poate au observat si alti jucatori acest lucru,atunci cand bagi la:mega sau helix ,iti creste dmg-ul si nu stii de unde vine ,dar dupa vre-o saptamana scade iar tu nu stii ce se intampla,cu toate ca ai ca si inainte duble ,premium,etc. Asa ca tu decizi ce faci in continuare :)

Veneficus și Supreem*RO apreciază asta.
  3. Problema sa rezolvat de la sine exact cum a si aparut . Banuiala mea ? Unul dintre adversari care nu imi dadea pace exact cand sa redus DMG-ul.... si care atunci cand era pe roboti o lua pana nu imi mai dadea onoare :)....o fi din staf ? Nu mai conteaza acum
    Scuze suportului pentru implicarea sa exemplara :)

Veneficus apreciază asta.
  4. Supreem*RO

Supreem*RO User

Sunt full Prometheus la 16 facute fara bot in QZ sau rabat iar bani in joc n-am bagat de mai mult de 2 ani: nici premium, nici rabat... sunt foarte atent la parametri de joc si am constatat si eu o scadere de DMG dar nu mare: la x3 o scadere intre 1000-5000max exceptant hartile BL unde nu m-am bagat niciodata sa calculez:)
    MAI BINE AR REPARA JOCUL SA MEARGA DUMINICA SA FACEM PORTI... CULMEA ESTE CA BOTZII CARE BAGA BANI (VERIFICATI TOT CLANUL [UNS]-EG-7, chiar si pe mine; duminica fac zeci de hades cu programul V***EX, cu 70 la suta onoare si experienta... EI CUM SE POT LOGA SA FACA PORTI IAR NOI NU PUTEM??? ...The Power of money??!!!!

**»Ħ€®ÇЦŁ€Ŝ«** și Veneficus apreciază asta.