Sansa la Lf4 (dupa update)

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de STЯIKΞ, 28 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Ma poate lamuri si pe mine cineva cum se poate ca atunci cand e sansa tripla la LF4, din 70.000-80.000 de uri sa nu iei nici macar un LF4 si doar LF3 si generatoare?

2. 70K-80K uri egal(aproximativ) 50 BK ,destul de putin pt lf4,avnd in vedere ca sunt playeri care baga cateva sute .... si totusi,totul tine de noroc.La mine au fost dati cand am luat si din 40 BK chiar 2 lf4, si au fost dati cand din 100BK nu am luat nimik....Asa ca nu te descuraja,poate data viitoare ai mai mult noroc....
    Bafta in continuare si spor la joc

crod apreciază asta.
  3. Rezultate dintr-un helix anterior; 400 cheite: 2 LF4, un Cloak XL si cateva scuturi BO2 (cam inutile pt mine scuturile) restul fiind nesemnificativ...
    Rezultate ultimul helix 26.11.2015; 200 cheite: 4 LF4 cam 5 Cloak XL, cateva generatoare de viteza si cateva de scut, din nou restul fiind nesemnificativ...

4. UsWars144

UsWars144 User

Depinde ce noroc ai , deexemplu la ultimul helix mi-a dat din 210k uri si 100 cheite 11 lf4 4 din apis ( incat sa o termin a doua oara ).
    Urmand zeus drone , din 40 cheite mi-a dat 1 lf4 si 2 parti zeus /
    Insa am avut dati din 400 cheite sa iau 3 4 lf4