Sansa la Lf4 (dupa update)

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de STЯIKΞ, 28 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Evident, echipa se va schimba într-o bună zi! Cu siguranţă nu vor fi moşi crăciuni în ea!

2. Îmi cer scuze pentru comportamentul meu de mai devreme, domnule! Aveţi dreptate, am cam comis-o.

Apropo, eu numai pe dumneavoastră vă văd activ. Ar trebui să fiţi promovat. Respect domnule ©ØrrØsivΞ!

Modificat ultima dată: 28 Iul 2015
  3. Fiecare membru al echipei are rolul lui, uneori ne suplinim unii pe alţii însă nu înseamnă că sunt doar eu pe aici.

Nu promovările ne motivează să ne facem treaba de moderatori! ;)

motanu_1990, Ensw și ¤_»χPØŴΣя«_¤ apreciază asta.
  4. Oare asa de norocos sa fiu... la helix lf4 asta... din 50 de chei sa iau 10 lf 3 si 3 scuturi ( Scut SG3N-B02). oare chiar o tine de norocul fiecariua??

5. Brazooki

Brazooki User

Da...a fost ziua LF3-am "gasit"9 LF3 din ~200chei.Din ultimele 5 chei am"primit"si 2 LF4.Se pare ca noul continut al supercutiilor albastre si rosii se compenseaza in detrimentul cutiilor verzi...:(

6. 122 cheite,5 generatoare 7900, 2 scuturi b02, 3 LF3 6 parti apis si 5 zeus, 0 lf4 :(

7. mobob

mobob User

loool...pai ai scos 5 parti zeus din 122 cheite...poti spune ca ai scos foarte bine....
    azi a fost sansa de zeus,nu sansa tripla de lf4,nu intleg de ce esti suparat.....

8. styv86

styv86 User

Ai rabdare si tu acum....sanse sunt, niciodata nu vei obtine un lucru atunci cand vrei....norocul se mareste in timp.

9. Din 150k uri mai bine cumparam formatia burghiu :))

10. styv86

styv86 User

Ei acum, fiecare decide ce vrea sa faca cu uridiumul acumulat pe joc :)

11. -Prada din 233 cutii aurii
    => 6 generatoare de scut SG3N-BO2
    => 1 modul tip DEFM-1
    => 3 generatoare de viteza G3N-7900
    => 9 parti drona zeus
    => 1 lf-4
    => un modul tip LTM-LR
    => 4 lf-3
    => 6 parti drona apis
    => un DMG-B01 (10 oră/-e).
    => un REP-B01 (10 oră/-e).

12. Din 4 cheite verzi:
    1 lf4
    SHD-BO1 1 ora

13. 60 Chei 1 lf4 2 lf3 3 b02...

14. bubuletz

bubuletz User

~20 chei verzi: 2 LF4 , 1 LF3, 1 BO2

15. Voi colect
    Voi colectati cutiile obtinute de voi prin uciderea npc-urilor de pica asa bine? Sau orice?

16. eu dau si pe uri din cand in cand la noroc :)

17. bubuletz

bubuletz User

Nu .Pur si simplu asa am prins ,pe serverul respectiv. Am vazut sansa tripla la LF4 si pe rand, pe serverele pe care joc,cam 20 de cheite pe fiecare server..atat am strans,de la misiunile de event.Oricum, a fost singurul server pe care am avut asa bafta.Pe celelalte 2 , nu am gasit nimic interesant adica 0 LF4,ca asta ma interesa..Si eu nu culeg cutiile de la npc-uri distruse de mine , de la ele nu am primit niciodata ceva interesant (la inceput doar pe alea le colectam)

18. Merci de raspuns, sper sa am mai mult noroc data viitoare :)

Spor la treaba!

bubuletz apreciază asta.
  19. Prada din 137 cutii aurii
    => 3 parti drona apis ( drona construita a doua oara)
    => 1 lf-4
    => 6 parti drona zeus
    => un modul de tip HULM-1
    => 4 generatoare de scut SG3N-BO2
    => 2 lf-3
    => 1 generator de viteză G3N-7900.
    => un modul RAM-MA

Observatii

-sansa mai mare sa primesti componente apis din cutiile galbene (aviz incepatorilor si celor ce nu si-au construit inca drona)
    -statistic posibilitatea de a primi ceva valoros este undeva intre 7-12%( aici ma refer exclusiv la cutiile aurii ) totusi nu va faceti sperante: prin "ceva valoros" ma refer la articole pe care le gasiti si in shop cu uridium. Gasirea de articole extra gen lf-4, designuri de nave etc este mult mai mica probabil sub 1% .
    -mi s-a intamplat sa iau frecvent "bunatati" din 2-3 cutii la rand mai ales din cele in grupuri de doua, trei.
    - statisticile prezentate sunt bazate pe un log cu prada colectata de mine de mai mult de un an ( calcul bazat pe esantioane de minim 50 cutii si un maxim de 233)

Modificat ultima dată: 16 Oct 2015
    bubuletz apreciază asta.
  20. QUALYQULA

QUALYQULA User

E vorba de noroc pe fiecare mapa e distribuit un număr de obiecte fie lf4 fie lf3 sau etc fiecare cu noroc din 135 la dublu nimic și azi din 10 am luat 2lf4 și nu e dublu la lf4 e event pentru Zeus deci bafta la fiecare