Sansa la Lf4 (dupa update)

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de STЯIKΞ, 28 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Ensw

Ensw User

Ce greu s-a rezolvat eroarea, crezusem ca fost un efect in event.
    In spatele masinutii s-ar putea sa se afle un microcontroler, mai multe , etc... ;). Nu m-ai nimerit, nu ma pasioneaza pacanele si nici loteria, are cine sa verifice corectitudinea lor.
    Si legat de dovedit... nu te agita si asa nu multi stiu care-i faza cu scaderea intr-un pc(de aci si lipsa interesaului tau fata de un cod).
    BP-ul daca tot tine la profesionalism, sa faca bine sa rezolve problemele minore mai din timp ca, se gasesc jucatori care le considera majore.
    Cred si eu ca 3 serii nu reprezinta mai nimic in probabilistica, insa imi faceam o idee cum si cat de bine a fost realizat codul in joc :p
    Bafta si spor la joc

2. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

măcar am făcut un pas înainte, nu mai dăm vina pe "noroc" şi putem întrezări scriptul care e de acord (sau nu) să ne îmbogăţim inventarul.
    cunoasşterea procentului ar ajuta domnule hermes, evident nu pe cei ce le au deja pe toate, ci pe ăialalţi pretendenţi care ar putea alege între procente.

Veneficus apreciază asta.
  3. mda mersi ca imi se stergeti postarea cu probabilitatea de LF-4:)

4. Ensw

Ensw User

Dintr-o urna cu 49 de bile scoti 6 pentru si la LOTO, insa dintr-un cufar scoti numa' ce a putut pitii piratu-n ea.
    In concluzie n-as prea crede ca avem o sansa cu valoare fixa la LF4 ;).
    Si cum unii catalogheaza picatura ca fiind nebuna... :D, ma declar mutumit de tehnica si va urez in continuare bafta si chef de joc.
    P.S.
    3000 de cheite costa 4.500.000 uri. Cat timp iti ia sa produci urii, cam tot atat iti ia sa cauti si cuferele... :p
    Nu ma intrebati de unde stiu ;)

Modificat ultima dată: 10 Iun 2015
    OLĐ^SHATTΣЯHAИĐ apreciază asta.
  5. Corina-ro

Corina-ro User

Nici unul nu a inteles care e supararea jucatorilor,de ce sa investesc eu 2000 de euro in cheite si sa gasesc 30 de lf4 si altul sa obtina aceeasi suma(30 de lf4) cu doar 200 de euro?Crezi ca unii fura din buzunare si altii sunt angajati?Asta e off-ul jucatorilor nu 0,0035% cu care ne ''ameteste'' d-nul Hermes pe aici seara de seara,incercand sa ''mascheze'' una din cele mai mari inselatorii create de Bigpoint, cu scopul de a usura buzunarele naivilor.Spor la joc.

Modificat ultima dată: 10 Iun 2015
  6. Ensw

Ensw User

Unu care-si permite sa arda 2000 de euro in DO v-a gasi prin buzunare si un milion jumate in ROL pentru dreptate-n instanta...etc.
    Ai vazut cum sunt scosi pe burta hotii de buzunare din tramvaie de catre politie?
    Bafta si la cufere :)

Corina-ro apreciază asta.
  7. Hermes

Hermes Guest

Nefiind oficiala si verificabila, nu am cum sa o las in forum.
    Pentru acelasi motiv pentru care unii joaca ani de zile fara sa castige nimic, iar altii pun pentru prima oara o varianta simpla cu care iau potul cel mare. ;)

8. verifica si o sa vezi ca e 0.5:)pot spune ca stiu mai multe decat un admin?eu am postat formatiile,sansa noua de lf4 care va fi in curand de 1,5%(event) si cu designurile de goli(4),dc nu mai crede cu sansa?
    si ca sa completez sa fie urosr de inteles
    acel 0,5% sansa de LF4 e normala
    1% e cand e dubla sansa la LF4
    si cum ziceam in curand va fi un nou event care va creste sansa la LF4 la 1,5%

Modificat ultima dată: 11 Iun 2015
    crod apreciază asta.
  9. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

felicitări pentru postare dacă informaţiile sunt reale chiar şi fără a fi "oficiale".
    chestia asta cu informaţiile oficiale, verificabile sau mai ştiu eu cum a devenit un fel de sperietoare în mijlocul lanului de bunătăţi da funcţionează super ca scuză !

Veneficus apreciază asta.
  10. relax

relax User

As fi bucuros daca tu ai fi umblat prin baza de date BP ca sa aflii informatiile alea, macar ai respectul sa acorzi si meritele celui care a facut toate acele cautari, sa scoata la lumina si bune si rele despre BP in legatura cu DO, hai bafta la a te lauda pe aici.

11. unde sint lf4 ? eu nu am mai gasit unul am uitat de cind.dati la cine vreti voi , eu na am bani. sa va dau
    rusine.

Corina-ro apreciază asta.
  12. da....atunci cand culegi o cutie iti modifica adminul continutul din ea(daca ai bagat bani) cam asta zici tu...

13. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

:cool::cool: Super idee!! Oare chiar asa o fi? Intrebarea este doar pentru cine crede!:D

14. pf pf eu mereu cand iau cutii verzi/rosii/albastre/galbene mereu stau cu un admin langa mine sa modifice continutul:eek::p

15. Defcon.XII

Defcon.XII User

Si eu am bagat ieri la zeus 100 cheite dar nu am luat decat 1 lf3, se pare ca se plimba un admin pe invizibil si imi tot schimba continutul :)))))

16. Øмєga

Øмєga User

nu nu,problema e ca sansa e de 0.5 % iar tu bagand doar 100 de chei, sansa a fost foarte mica, daca bagau 200 de chei,ar fi trebuit sa iei macar 1 lf-4 !

P.S mentionez faptul ca depinde si de noroc, :D

17. Defcon.XII

Defcon.XII User

Lasa ca am luat si 2 lf4 din 25 cheite de la zeta si acolo nu a fost acea sansa de 0.5 % ci pur si simplu noroc chior ...

Am mai observat faptul ca daca iei 2 cufere aflate una langa alta au acelasi continut dar in cantitati diferite in cazul in care gasesti munitie, xenomit sau alte consumabile si aceste cufere reapar in decurs de cateva minute cu acelasi continut dar cand iei un lf4 acele cufere nu apar deloc sau la decurs de cateva ore in care poti gasi un lf3 sau cloack xl, dar lf4 nu am mai gasit ...

Modificat ultima dată: 13 Iun 2015
  18. ce nu se poate intelege e complet random ceea ce pica ,fiecare chestie are o probabilitate, cum e si la GG...

19. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Exact! Este vorba de probabilitati!

20. Corina-ro

Corina-ro User

Este vorba de probabilitati doar in teorie(adica pt/ cititorii de biblie darkorbit),in conditiile in care sunt jucatori care au 90-100 de lf4 .De bug-uri ai uitat d-le Avatar?Atunci cand mii de jucatori au gasit lf4,100%.Nu pot sa inteleg nici acum de ce administratorii jocului trateaza toti jucatorii ca pe niste ''devoratori de biberoane''.Spor la joc.