Sansa la Lf4 (dupa update)

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de STЯIKΞ, 28 Feb 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. STЯIKΞ

STЯIKΞ User

Salutare, dupa cum stim cu toti , recenta s-a facut un update (major). Vreau sa intreb, care este sansa ca sa iei la sansa la lf4 un amarat de lf4?
    P.s. Dupa update de azi observ ca sansa de a lua un lf4 este nula (200 de chei si nimic).

2. relax

relax User

"Nula" nu a fost niciodata sansa, ci doar destul de mica, e pur si simplu random. Un prieten a luat 2 lf4 din 80 de chei, si nu e ceva nou lf4 pt el ca sa zici ca e asa "prima pomana", tine doar de noroc.

3. Corina-ro

Corina-ro User

Cand s-a introdus acest lf4 la cutii,era foarte lejer de gasit.Acum e foarte rar,aceasta sansa nu exista,exista un anumit numar de lf4 distribuit zilnic pe harti.E o mare inventie a dezvoltatorului de a face jucatorii sa cheltuiasca uridium pt nimic.ps.Daca intr-o zi obisnuita nu gasesti deloc lf4,din cate stiu eu 0 dublat e tot 0.Spor la joc si la.....lf4.

4. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Nici macar cand a aparut LF4 nu s-au luat chiar asa de usor, asta depinde numai de noroc !! eu din 300 de chei nu am luat nici macar 1 LF4 dar am mai luat din cand in cand si 2 L4 din 10 chei la interval de 10 minute, Asta depinde numai de noroc !!
    Ex : eu umblam dupa LF 4 si am primit 2 Apisuri intregi :), vezi! unde dai si unde crapa :)
    Sa fiti si voi putin mai optimisti ca o sa aveti si voi mai mult noroc. Spor la joc.

5. crod

crod User

Modificat ultima dată: 28 Feb 2015
  6. Si eu am stat sa deschid cufere ieri vreo 3-4 ore si am luat decat 1 lf4...
    P.S: +300 chei

7. si eu din 320 de chei am luat 7 g de viteza, 2 bo2, 2 LF3, 1 modul de baza si un LF4
    acum un an luam din aproximativ 200 de chei 5-6 LF4 la dublu + 3-4 camuflaje XL

8. 800 cutii=9lf4,design DIMINISHER munitie si generatoare+camuflaje

9. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

mai bine s ar gandi sa bage lf4 la shop sa fac un pret de 100,200k U si asa se rezolva problema oricum majoritatea sunt full lf4

catalina73 apreciază asta.
  10. relax

relax User

Care majoritate ? Facem pariu ca "majoritatea" asta a ta e sub 50% din cei care joaca DO ? Lasa, daca asa a fost introdus acest lf4 atunci sa le ia toti la fel, ca asta e exact ca si cu ceea ce sta introdus la licitatie, dupa ce am dat(multi) 250k uridium pe aegis si 200k uridium pe designul elite acum am posibilitatea sa iau cate aegisuri vreau de la licitatie.. creditele nu se termina. Dupa mie unele iteme ar trebui sa ramana asa cum au fost.. exclusive.. sa nu mai zic acum ca puteai sa-ti iei un hercule cu 75 de euro(parca facea parte si din acel pachet de uridium).. asta e.

11. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

de cele mai multe ori un lf4 adunat din cufere te costă mai mult de 200k de uridium ca să nu mai spun că acum preţul mediu pentru a deschide o poartă kappa sare de 200k uridium şi ai şanse foarte mari să nu primeşti lf4 !
    crezi că bp ar fi de acord să vîndă un lf4 pe 200k de uridium ? :eek:

12. .=sg1=.

.=sg1=. User

Depinde de noroc....acum 2 luni, din 1000 chei am gasit doar 7 LF4....ieri, din 250 chei am gasit 4 LF4.Am observat ca cu cat cauti mai mult in aceeasi zi, se reduce sansa.In primele 1-2 ore de cautat le gasesc mai pe toate si dupa, poate, poate unul pe la final.Din ultimele 300 de chei, acum 2 luni nu cred ca am luat altceva inafara de munitie.Dar, tot raul e spre bine.A urmat distractia....cu 15k rsb din cutii, m'am jucat putin.Mi'am construit apisul a doua oara complet si m'am facut full pe 3 nave cu lf3 si b02.

13. Hydromania

Hydromania User

Pai daca din 200 chei=300.000 uri!!! nu iei nimic (eu weekend-ul asta) si inainte era mai bine, cum sa mai speri ca jucator nou sa mai cresti. Sau cum spera DO la jucatori noi? Hmmm..... Intrebari fara raspuns.

14. milionaru

milionaru User

frate alti au noroc chior din 25 de chei gasesc cate 3-4 lf4 iar eu din 600 k uri nimik cu rabat cu premium am zis ca sparg calculatoru , eu nu am auzit pe nimeni sa gaseasca 2 lf4 la sanse duble de lf4 !!!

15. 2013™

2013™ User

sanse duble de a gasi lf4!
    nu sa gasesti 2 lasere lf4 intr-o singura cutie.
    PS. la asta posibil te-ai referit, dar e gresit.

16. 200 de cheite, 2 lf4, 2 lf3, 2 cpu camuflaj xl, 2 BO2, si 4 gen de viteza

17. maxx7575

maxx7575 User

Cand cutia, cutiuta iti dispare de sub nas voi mai numiti sansa dubla la lf4? :)

18. asta am luat eu:)

19. mobob

mobob User

::))
    desi cam veche ,experienta personala m-a invatat ca e de fapt o mare greseala sa tragi cheite la sansa dubla de lf4...e o gogoasa fara pereche...sansa nu e deloc dubla,de fapt e mai redusa decit daca le-ai trage intr-o zi normala....
    mai usor gasesti lf 4 tragind pur si simplu random cheite din cind in cind pe harta....
    parerea mea...

catalina73 apreciază asta.
  20. _SPARTAN_

_SPARTAN_ User

'' e pur si simplu randome '' ... voi credeti si in zane ?
    o_O