Anunț Sancțiuni pentru exploituri

Discuție în 'Anunțuri oficiale' creată de -pianoman-, 24 Iul 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Darkorbit

  Salutare Piloți ai Spațiului,

  Am primit o mulțime de mesaje conform cărora jucătorii care profită de pe urma unor bug-uri ar trebui pedepsiți și că itemurile pe care le-au exploatat ar trebui șterse. Suntem complet de acord cu acest aspect și, prin urmare, vom începe să pedepsim utilizatorii de erori pentru acest comportament nedrept spre a stabili din nou corectitudinea în joc.

  Astăzi derulăm un prim val de sancțiuni asupra conturilor jucătorilor care au folosit exploitul de energie extra și vom continua să investigăm și să identificăm utilizatori care au folosit și alte astfel de exploituri în trecut.

  Iată ce măsuri vor fi aplicate:

  • 1 săptămână de suspendare a conturilor de joc începând cu 24 iulie;
  • Itemurile obținute în mod incorect vor fi eliminate din conturile de joc.
  Profitarea de pe urma unor exploituri contravine condițiilor comerciale generale ale jocului nostru și nu putem accepta un astfel de comportament în cadrul Darkorbit.

  Echipa voastră Darkorbit
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta