Salut

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de Marllborro, 21 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Marllborro

Marllborro User

Salut am intalnit acest mesaj in timp ce ma jucam {log_msg_gather_drone-zeus-part_p} , zeusul costa 740k uri , dupa ce am vazut mesajul si mam dus sa vad cat costa zeusul am ramas uimit ca el era doar cu 70k uri. Ce este acest mesaj si cum o aparut ms .

2. mobob

mobob User

mesajul se refera ca ai gasit o parte de drona zeus,ceea ce reduce costul de achizitie a dronei zeus...de ce a scazut el de la 750k la 70 k,nu stiu,poate ai adunat mai multe bucarti,si tu nu ai verificat intre timp...

3. Marllborro

Marllborro User

tocmai ce am iesit din poarta kapa , am consumat cele 5 kei , nu mia pikat nimik pt ca am urmarit , si azi sunt doar cutii verzi , mam dus pe map 1-8 si mia aparut mesajul si pok :))

4. DORYAN13

DORYAN13 User

Te-ai uitat de curiozitate la câte părţi deții? Poate ai deja 30-40 de bucăţi. Teoretic, doar așa poate scade preţul de construcţie.... sau ai o ofertă specială.... sau .... . Părerea mea: dacă deţii puţine părţi şi ţi se oferă un Zeus la 70k ]n condiţiile astea, achiziționează-l (presupunând că ai cu ce).

5. Mesajul în sine este doar o eroare grafică şi face referire la primirea unei părţi din drona Zeus.

Dacă e vorba de contul mare, atunci "uite aşa o barbă avea" ... :rolleyes:

- "curios" este că din cele 124 de chei utilizate de tine în acest an, niciuna nu ţi-a adus vreo parte din drona Zeus ;)...

- "curios" este că, în data de 21.06.2015 / ora 06:44, ai achitat 259.350 uridium pt. a cumpăra drona Zeus, deşi susţii că te costa doar 70.000;

- în prezent nu deţii vreo altă parte din drona Zeus;

Deci, cum e? :rolleyes:

DORYAN13 și relax apreciază asta.
  6. Marllborro

Marllborro User

Deci sa ne fie clara situatia, nu mam referit in nici un caz de contul meu , eu am patit lafel ieri, am pe cineva care joaca cu mine mai mereu si ziceam de el , la mine diferenta e mica dar am patit si eu la fel doar,.. cu o diferenta mica .Contul in cauza o fost eczact cum ziceam si mentionam mai deasupra, doar am vrut sa stiu de ce sau daca e vro eruare de la voi...

7. ...tocmai ce am menţionat mai sus că, anul acesta, din cheile utilizate de tine, niciuna nu ţi-a adus vreo parte din drona Zeus, deci ce anume ai păţit la fel?! :rolleyes:

Dacă se dovedeşte că nu carenţele în exprimare nasc confuzia, mai rămân, pe lângă barba lungă, "picioarele scurte"! :rolleyes: