Salut

Discuție în 'Probleme generale' creată de ₣яέđđў, 14 Aug 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Am si eu o problema cu username la acest cont. Folosesc 2 browsere, mozila si torch. Numele contului cu care ma loghez este ßℓuё●Icè si ma pot loga dar pagina cu nava nu se incarca. am sters si cookies si chache si nimic. Am incercat sa ma loghez pe mozila insa nu imi recunoaste numele...vreau sa imi schimb numele urgent

2. Silviu

Silviu User

Doar numele din joc poate fi schimbat, numele contului este static acum, nu mai poate fi schimbat. Incearca sa il copiezi exact asa cum este din Torch si sa il introduci in Mozilla.

3. asa fac dar nu stiu ce are. pe alt pc ma loghez perfect...

4. Silviu

Silviu User

Atunci poti considera o resetare a Firefox la starea initiala. Viziteaza about:support (folosind browserul Mozilla Firefox desigur) si apoi apasa pe butonul "Reseteaza Firefox.." din dreapta sus a paginii.

5. am reinstalat windows-ul

6. Hermes

Hermes Guest

A rezolvat problema ?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.