rog ajutor

Discuție în 'Probleme generale' creată de DaymonxR6, 27 Sep 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. DaymonxR6

DaymonxR6 User

Buna ziua! Sunt confuz rau cu ce s-a intamplat cu jocul in sensul ca atunci cand m-am gandit sa ma reapuc de joc mi-am creat cont nou... acuma 1-2 sapt(nu mai tin minte exact) , astazi am vrut sa ma reconectez la acel cont... ma rog avea lv2 :)) dar incercand sa fac asta .. http://prntscr.com/kzaqvc , apare acel mesaj continuu ,pun nume si pass ,si din nou apare sa reintroduc datele... ma rog, credeam ca e o problema cu jocul sau ceva...
    Mi-am amintit ca mai aveam un cont din 2017 unde n-am jucat... lev 19-20 undeva pe acolo...
    http://prntscr.com/kzasre asta imi apare acolo.. am resetar parola cu succes si cand sa ma conectez... bb....
    Am gasit jocul Darkorbit si pe gtarcade , am crezut ca bigpoint nu mai detine jocul sau ceva , nu am idee ,asta vreau sa aflu, de ce este si acolo jocul? doar de acolo mi-am creat cont sa ajung aici pe forum... Nu inteleg nimic, am incercat sa ma conectez cu acel mail la contul vechi(ultima logare 2017) am intrat cu mail ca deja avem cont la alt joc pe acel mail pe gtarcade , insa eu crazand ca la "Nume" ma loghez pe contul existent, imi apare ca deja exista un cont cu acel nume... cum vine asta ,m-am logat cu mailu acelui cont de joc pe acelasi nume , ....
    Ma-ti bagat in ceata... pe site-ul oficial darkorbit.bigpoint.com sau darkorbit.ro sau cum vreti voi nu ma pot conecta nici cu, conturile existente noi chiar, doar creez un cont nou, joc, deloghez, si la delocare apare continuu acel mesaj ( primul link sus )...
    Ce se intampla..?

2. Althea

Althea Board Administrator Team Darkorbit

Salut,

Legat de acestă problemă:

Este cunoscută, iar echipa tehnică lucrează la remedierea ei.

Despre asta:

Dacă nu te-ai mai conectat din 2017 presupun că acest cont era inactiv atunci când a avut loc unirea serverelor. Conturile inactive nu au fost încă transferate pe noile servere urmând ca acest lucru să se facă în curând. Probabil că vom anunța în forum.

Pentru certitudine, te rog să contactezi suportul și să le comunici user Id-ul contului, dumnealor pot verifica.

DaymonxR6 apreciază asta.
  3. DaymonxR6

DaymonxR6 User

Acelasi raspuns am primit si la suport , deci ... tot ce trebuie sa fac e sa ...astept...mult si bine probabil ... nu stiu, sper cat de curand sa am acces la joc....

4. unde gasesc designe firestar cyborg , va rog , vreau sa il cumpar si nu il gasesc nicaieri

5. DaymonR

DaymonR User

Buna ziua, nici macar pana astazi nu am acces la contul meu de joc, ce se intampla....? Aceasi chestie apare ... https://prnt.sc/kzasre :\

6. Cum ti-a spus si Althea , contacteaza suportul

7. Hermes

Hermes Guest

Incearca sa te conectezi accesand link-ul : https://www.darkorbit.com/
    Daca primesti acelasi mesaj, te rog sa te adresezi suportului indicand nume nava, IDuser, server de joc.
    Daca este un cont inactiv, aceasta problema este cunoscuta si vom informa in forum cand vor fi accesibile si conturile inactive.

8. DaymonR

DaymonR User

Da ..in curand.... sigur ca in curand , o sa tina luni bune "in curand" ... Zici ca am facut abonament la Darkoribt ,si 1 an n-am platit iar acum nu mai am acces la el stiti?... La suport imi zice sa astept infomatii pe forum , aici sa trimit la suport... birocratia traditional romana , la orcie chisc unde ia de platit facturi te trimit din oras in oras pentru nimic, si stai 6 luni sa pot conduce o masina cu acte in regula... asa si voi.... Ma amanati de pe o zi pe alta....
    Imi cer dreptul de a juca pe un cont doar de placere, nu-mi pasa daca mi s-ar bloca un portal doua, cum scriu alti playeri ca cere reconect de zeci de ori, ca sunt buguri si turci pe programe is boti full in mapele de cutii... Cer doar sa pot macar sa vad ce am pe acel cont, chiar asa am ajuns... ma milogesc sa pot sa-mi loghez doar nava ...

WIΖΛΓΔ apreciază asta.